Aşılama aşılananlarrrrr....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ipekçim öncelikle hoş geldin.benimde tutmadı bu ay.2.yi olcam bu ay.tabi kitlerimden kurtulabilirsem.bikaç kistim olmuş.sendede oldumu kist

benımde bugun 11.günm yarın kan testi yaptırıcam ama zaman gecmıyor sankı cok merak edıyorum
seherim inşallah yarın senin için çok güzel olur ve o mutlu haberi alıp bize buradan müjdeyi verirsin.hamiş haberlerini bekliyorum.:teytey:

benimki tutmadı kızlar. dün kahverengi akıntım oldu. bu da demekki arkası geliyor. benim her zaman böyle başlar zaten.kısmet diilmiş napalım 2.yi yaptırmayı düşünmüyorum dinlenmeye karar verdim.

kizlar moralim cok bozuk biliyorsunuz bende asilama yaptirdim ve 6 mayista kan verecektim test icin...fakat adatime daha 4 gun olmasina ragmen dayanamayip idrar testi yaptim ve malesef negatif cikti...cok uzgunum : (((((((((

mehaycım daha idrarda çıkmazki kendini gereksiz yere üzüyosun bencee,,sen mayısın 6 sını bekle ve kan tahlilini yaptırr,,,benim beta hcg den 1 hafta sonra idrar tahlilinde çıkmıştıııa.s

kizlar moralim cok bozuk biliyorsunuz bende asilama yaptirdim ve 6 mayista kan verecektim test icin...fakat adatime daha 4 gun olmasina ragmen dayanamayip idrar testi yaptim ve malesef negatif cikti...cok uzgunum : (((((((((

canım ya üzüldüm ama bence moralini boma idrar testleri adet 5-6 gün geçmeden pozitif çıkmazzzzzzzzz

malesef benımde aşılamam tutmadı bugun hastalendım tahlıl yaptırmaya gıtmeden bır baktım hastalanmışım doktora gıttım konuştuk ara verıcem 6 ay kadar sonra devam edıcez tedavıye cok yoruldum artık psıkolojık olarakda dınlenmek ıstıyorum

Canım çok üzüldüm... senağlama Umudunu kaybetme ne olur... İnşallah bu dinlenme süreci sana iyi gelir ve bize süpriz bir haberle merhaba dersin.... :1hug:

arkadaşlar nihayet aşılama yaptıralı 15 gün oldu ve bugün kan testi yaptırdık ama sonuç koca bir negatif kelimenin bittiği yerdeyim moralim çok bozuk sonuç 0.87 daha hastalanmadım dr çarşambaya kadar bekle diyor adetin gelmezse yeniden test yapalım dedi sizce değer yükselirmi bir bilginiz varsa ne olur yazın

Merhaba kızlarrrr
Bugün bende aşılama yaptırdım bugün 2. gün :) henüz bir belirtim olmasını beklemiyorum ama keşke tutup tutmadığını anlayacak bir yöntem olsa değilmi? Hemencecik öğrensek :)

öncelikle aşılaman hayırlı olsun cnm inşallah tutarda bizlerede umut olursun bende ilk aşılamamın sonucunu bugün aldım benim için yıkım oldu senden ricam kendini iyiyede kötüyede hazırlaman böylelikle olumsuz çıkarsa daha az üzülürsün olumlu çıkarsa süpriz olur yoksa çok yıkılıyo insan ben şu an kendimde değilim desem yeridir

slm. canım test yapmıssın bana yazmıssın erken diye seninkide erken daha kan testindenmi aldın sonucu üzülme canım allah ömür versin bize yeterki bidaha aşılatırız bende umutlu degilim hastalanmadım daha ama umudum yok kendimi hazırlıyorum olmadıgına bu ilk negatifimiz degil canım biliyorsun alıştık artık hiç üzülme hem aşılama sayısı arttıkca tutma ihtimalide artıyormuş bunu doktorum söyledi bana yeni bir ay yeni bir ümittir sen iste tatlım bütün kalbinle bütün içtenliginle yüce rabbim ona sıgınıp isyan etmeden bekleyen hiç bir kulunun kucagını boş koymaz inan buna bir ayette söyle denir allah sevmedigi bir kulu dua edince meleklerine ben onun sesini sevmiyorum verin istedigini dermiş sevdigi kulu dua edincede ben onun duasını seviyorum hemen vermeyin dermiş sen hiç bıkmadan usanmadan dua et canım vardır allahın bir bildigi bundada vardır bir hayır

kan testi yaptırdım cnm dr bugün için söylemişti kan testini yıkıldım çok kötüyüm inşallah senin ki tutar ve tüm isteyenlerin inşallah

sevgili draje ve seherim bu ay hepinizden önce kötü sonucu ben aldım.üstelik ben bile yaptıramadım.adetimin ertesi günü geldi.gerçi zaten uzun zaman yaptıramazdım ama yinede kısmet değilmiş.bu ay benim kistim oldu.pzt bakılcak.kistler gitmişse iğneye başlıycam.gitmediyse bu ay voş geçcek.siz klomen mi iğne mi kullanmıştınız acaba.

kan testi yaptırdım cnm dr bugün için söylemişti kan testini yıkıldım çok kötüyüm inşallah senin ki tutar ve tüm isteyenlerin inşallah

arkadaşım yıkılma ne var yıkılacak allah saglık versin sana belki bu aşılamanda tutacak canını sıkarsan olucagı varsada olmaz geniş ol boşver hiç üzülme olucak eninde sonunda olucak tıp nerelere geldi canım rahmi olmayana rahim bile yapıyorlar artık bebegin olsun bak bu rahat günlerini arayacaksın :asigim::asigim::asigim:

Güzel dileklerin için teşekkür ederim şekerciğim
Aşılamanın tutmamasına çok üzüldüm ama pes etmek yok daha bu ilkmiş bunun 2.si var inşallah olurda olmadı tüp bebeği var yola devam tamammı:teselli:
Bende çok umutlanmayayım diyorum ama gerek eşim gerekse ailem buna izin vermiyorlar herkes sanki tutmuşda hamileymişim gibi davranıyor hatta eşim sabah uyandırırken dünyanın en güzel annesi günaydın diyerek uyandırdı bende kızdım böyle yapma çok umutlanırsam çok üzülürüm sonra diye
Rabbim isteyen bütün hanımlara anneliği tattırsın inşallah senin bebeşinde birgün mutlaka süpriz yapacaktıra.s

sağol arkadaşım benim yaaa hepimizin bebişi olsunda bu günlerimizi arayalım inşallah bırakmasınlar bizi yazışalım iki arada bi derede yazışalım

slm kızlar iki günüm gecti gözüm takvimde bekliyorum test yapmak istemiyorum bu kez heycanla beklemek istiyorum neolur dua edin

yagmurcum hadi mujdeli heberi ver bize ayyy cok sevindim simdi benim sonucta sali gunu belli olucak!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…