seherim inşallah yarın senin için çok güzel olur ve o mutlu haberi alıp bize buradan müjdeyi verirsin.hamiş haberlerini bekliyorum.:teytey:benımde bugun 11.günm yarın kan testi yaptırıcam ama zaman gecmıyor sankı cok merak edıyorum
kizlar moralim cok bozuk biliyorsunuz bende asilama yaptirdim ve 6 mayista kan verecektim test icin...fakat adatime daha 4 gun olmasina ragmen dayanamayip idrar testi yaptim ve malesef negatif cikti...cok uzgunum : (((((((((
malesef benımde aşılamam tutmadı bugun hastalendım tahlıl yaptırmaya gıtmeden bır baktım hastalanmışım doktora gıttım konuştuk ara verıcem 6 ay kadar sonra devam edıcez tedavıye cok yoruldum artık psıkolojık olarakda dınlenmek ıstıyorum
Merhaba kızlarrrr
Bugün bende aşılama yaptırdım bugün 2. gün :) henüz bir belirtim olmasını beklemiyorum ama keşke tutup tutmadığını anlayacak bir yöntem olsa değilmi? Hemencecik öğrensek :)
öncelikle aşılaman hayırlı olsun cnm inşallah tutarda bizlerede umut olursun bende ilk aşılamamın sonucunu bugün aldım benim için yıkım oldu senden ricam kendini iyiyede kötüyede hazırlaman böylelikle olumsuz çıkarsa daha az üzülürsün olumlu çıkarsa süpriz olur yoksa çok yıkılıyo insan ben şu an kendimde değilim desem yeridir
slm. canım test yapmıssın bana yazmıssın erken diye seninkide erken daha kan testindenmi aldın sonucu üzülme canım allah ömür versin bize yeterki bidaha aşılatırız bende umutlu degilim hastalanmadım daha ama umudum yok kendimi hazırlıyorum olmadıgına bu ilk negatifimiz degil canım biliyorsun alıştık artık hiç üzülme hem aşılama sayısı arttıkca tutma ihtimalide artıyormuş bunu doktorum söyledi bana yeni bir ay yeni bir ümittir sen iste tatlım bütün kalbinle bütün içtenliginle yüce rabbim ona sıgınıp isyan etmeden bekleyen hiç bir kulunun kucagını boş koymaz inan buna bir ayette söyle denir allah sevmedigi bir kulu dua edince meleklerine ben onun sesini sevmiyorum verin istedigini dermiş sevdigi kulu dua edincede ben onun duasını seviyorum hemen vermeyin dermiş sen hiç bıkmadan usanmadan dua et canım vardır allahın bir bildigi bundada vardır bir hayır
kan testi yaptırdım cnm dr bugün için söylemişti kan testini yıkıldım çok kötüyüm inşallah senin ki tutar ve tüm isteyenlerin inşallah
öncelikle aşılaman hayırlı olsun cnm inşallah tutarda bizlerede umut olursun bende ilk aşılamamın sonucunu bugün aldım benim için yıkım oldu senden ricam kendini iyiyede kötüyede hazırlaman böylelikle olumsuz çıkarsa daha az üzülürsün olumlu çıkarsa süpriz olur yoksa çok yıkılıyo insan ben şu an kendimde değilim desem yeridir
arkadaşım yıkılma ne var yıkılacak allah saglık versin sana belki bu aşılamanda tutacak canını sıkarsan olucagı varsada olmaz geniş ol boşver hiç üzülme olucak eninde sonunda olucak tıp nerelere geldi canım rahmi olmayana rahim bile yapıyorlar artık bebegin olsun bak bu rahat günlerini arayacaksın :asigim::asigim::asigim: