Aşılama aşılananlarrrrr....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar merhaba,

benim ogrenmek istedigim birkaç sey var yazarsanız cok sevinirim internetteki arastırmalarımda ulasamadım.
birincisi asılama da kullanılan yumurtagelistirici illa igne olması gerekmiyor sanırım. ignelerin fiyatları çok yuksek diye duydum ? klomen yada benzeri ilaclarla yumurta sayısı ve kalitesi artırılabiliyormu ?

asılama fiyatları çesitli yerlerde var ama ilac haric diyor genelde bu ilaç dedilkleri bu yumurta gelsitirici ignelermi?

benim bir çocugm var 8 yasında ikinci için 10 aydır ugrasıyoruz tek tupum tıkalı dr uç aydaha beklemimi sonra asılama deneyebileceğimiz soyledi esim pek yanasmıyor bir çocgumuz var ne gerek var diye . maliyetleride çok yuksek olursa hepten vazgececek diye korkuyorum simdiden bilmek istiyorum. cunku uç aydır yumurtam sag da yani tıkalı olan tarafımda. soldan yumurta olusturmak istiyorum dr lar simdilik ilac vermiyor yumurta gelisimin gayet saglıklı su an için diye.
bana maliyetlerle ilgili ozellikle ilacla tedavi olan arkaadslar birseyler yazarsa çok sevinirim. benim kendi kendine olan bir yumurtam var her ay saglıklı yeterli buyuklukte bu durumda agır ignelere basvurulmaz dolasıyıysıyla maliyet duser diye dusunuyorum umarım yanılmıyorumdur.

simdiden tsk ler

arkadaslar merhaba,

benim ogrenmek istedigim birkaç sey var yazarsanız cok sevinirim internetteki arastırmalarımda ulasamadım.
birincisi asılama da kullanılan yumurtagelistirici illa igne olması gerekmiyor sanırım. ignelerin fiyatları çok yuksek diye duydum ? klomen yada benzeri ilaclarla yumurta sayısı ve kalitesi artırılabiliyormu ?

asılama fiyatları çesitli yerlerde var ama ilac haric diyor genelde bu ilaç dedilkleri bu yumurta gelsitirici ignelermi?

benim bir çocugm var 8 yasında ikinci için 10 aydır ugrasıyoruz tek tupum tıkalı dr uç aydaha beklemimi sonra asılama deneyebileceğimiz soyledi esim pek yanasmıyor bir çocgumuz var ne gerek var diye . maliyetleride çok yuksek olursa hepten vazgececek diye korkuyorum simdiden bilmek istiyorum. cunku uç aydır yumurtam sag da yani tıkalı olan tarafımda. soldan yumurta olusturmak istiyorum dr lar simdilik ilac vermiyor yumurta gelisimin gayet saglıklı su an için diye.
bana maliyetlerle ilgili ozellikle ilacla tedavi olan arkaadslar birseyler yazarsa çok sevinirim. benim kendi kendine olan bir yumurtam var her ay saglıklı yeterli buyuklukte bu durumda agır ignelere basvurulmaz dolasıyıysıyla maliyet duser diye dusunuyorum umarım yanılmıyorumdur.

simdiden tsk ler

BENDE HERAY DÜZENLİ YUMURTLAMAMA REĞMEN AŞILAMALARIMDAN ÖNCE 7 AMPUL İĞNE OLDUM...BU İĞNELER YUMURTALARIN DAHA FAZLA SAYIDA OLMASI HEMDE ŞANSI ARTTIRMAK İÇİN...MALİYET YERE GÖRE DEĞİŞİYOR BİZİM İLAÇLARIMIZ HARİÇ 1AŞILAMA ÜCRETİ 530 YTL TUTTU İĞNELERİN PAKETİ 120 YTL ONDANDA 2KUTU ALDIM ÇÜNKÜ 1KUTUDA 5ADET VAR O YETMİYOR 7 TANE DE KARAR KILDI DOKTORUM ZATEN İĞNELERİ OLURKEN ARA ARA YUMURTA TAKİBİ İÇİN KONTROLLERE GİDİYORSUN..
BUARADA KİMİSİNE HAP İLEDE YUMURTA GELİŞİMİ SAĞLANIR AMA İĞNE DAHA ETKİLİ DİYE DÜŞÜNÜORUM BOLŞANS :eek:
EN AZINDAN BİR MELEK SAHİBİSİNİZ BU BİLE GUSEL ...

arkadaslar merhaba,

simdiden tsk ler

canım aşılamalarda genellıkle gonal-f ıgnelerı uygulanıyor yanı tüp bebekte uygulanan ıgneler sadece aşılamada tozlarını az tutuyorlar bu ıgneler sayesınde bırden cok yumurta oluşturarak şansı arttırıyorlar bu işlemı klomen tarzı ılaclarlada uyguluyorlar ama klomenle yumurtalar iğne gıbı güzel gelışmıyor bu yüzden doktorlar ıgnelerı tercıh edıyor
iğnelerın fıyatına gelınce kişiye göre toz ayarlanması yapılır yanı kişiye göre degışır evet ıgneler oldukca pahalaı ama ıgnelerı bagkur veya sigortanız varsa karşılıyor buyuk bır kısmını cok az para vermış oluyorsun bunun dışında maddi olarak aşılamada doktor para ister oda doktoruna göre degişir kımısı muayane kadar para alır kımısı fazla bırde sperm yıkanırken para verırsın ama bunlar ucuk paralar degıl ben aşılama ıcın 100 ytl verdım sperm yıkama ıcınde 150 ılacları bagkurum karşıladı ama ben özelde yaptırdım eger normal hastaneyse dahada aza ıner masrafların canım birde sen ıkıncı bebek ıcın düşünüyorsun sanırım tüpün tıkalıysa ılk gebelıgın nasıl oluştu ondada tedavimi gördün

seherim hayır ilk gebeligim ilk ay denememizde olmustu. evliligimin bir yilinda hap la korundum sonra esim korundu sonrasında çocuk istedik korunmayı bıraktık ve ilk ay hamile kaldım. sonra oglum dogduktan sonra hemen spral taktırdım6,5 sene o kaldı onun sebep oldugu dusunuluyor tupteki tıkanıklık için. verdigniiz bilgiler i çin çok tesekkur ederim

bende klomenledenedim bu ay sadece 1 yumurtam oluştu.eğer tutmazsa bu AY önümüzdeki deneme iğneyle olcak.ama korkuyorum ,ya tutmazsa...

allah tamamına erdirsin arkadaşım sağlıklı kucağına alırsın inşallah darısı bizim başımıza böyle güzel haberler duyunca çok seviniyoruz umut oluyo bize
çok teşekürler canım umudunu yitirme canım güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almak naip etsin

slm arkadaşlar bende 3 gün önce aşılama oldum doktor progestan verdi adet düzensizliği var bende acaba bu ilaç adet olmayıda saglıyomu bi bilgisi olan varmı?

progesteron sana bebişinin tutunması için.ama tabi bu işe yarıycak diye bişey yok.adet düzenliyormu bilmiyorum canım.dilerim bebişin tutunur sana.

arkadaşlar tutmadı aşılamam malesef bugn adet oldum.dün bekliyodum.bir gün gecikmeyle geldi.ama ağrılı be pıhtılı geldi.bu beni biraz kaygılandırdı.acaba tutunamadı da atıldığı için mi ağrım oldu diyorum.dr asordum klomenin yan etkisi olabilir dedi.bilmiyorum yaaa.
yarın gitcem yine.heyete girmem gerekiyomuş.bu ay klomen değil de iğne ile olanı deniycek.rabbim yardım et.bebişlerimizi alalım kucağımıza.biir ömür mutluluk huzur sağlık ver allahım

tşkler arzuhalim cvp verdiğin için inşallah bidahaki aya olur rabbim bu çabalarımızı boşa çıkartmasın.

slm kızlar aşılamam yapılalı 14 gün oldu dün idrar testi yaptım negatif cıktı henüz hastalanmadım bazen idrarda cıkmıyormuş umudumu yitirmedim hala bekliyorum inşallah allah yardımcımız olsun sabır versin bidaha aşılama yaptırmak mühim degil de beklemek zor hemde cok zor umutla beklemek ve negatif sonucu almak

slm kızlar aşılamam yapılalı 14 gün oldu dün idrar testi yaptım negatif cıktı henüz hastalanmadım bazen idrarda cıkmıyormuş umudumu yitirmedim hala bekliyorum inşallah allah yardımcımız olsun sabır versin bidaha aşılama yaptırmak mühim degil de beklemek zor hemde cok zor umutla beklemek ve negatif sonucu almak

arkadaşım 2-3 gün daha bekle .çünkü idrarda çıkmıyor kan testi yaptırsan onda yüzde yüz doğru çıkıyor.ben tam 17gün yaptırdım kandan pozitif çıktı.idrarda günün geçtikten sonra doğru çıkıyor diye biliyorum belirtiler varmı umudunu yitirme bugün bide kan testi yaptır yada yarın inşallah sonuç pozitiftir haberini bekliyorum

Selam arkadaşlar. Kulube dün üye oldum. Ben de aşılama yolu ile hamile kaldım. 5+0 haftadayım.

arkadaşım 2-3 gün daha bekle .çünkü idrarda çıkmıyor kan testi yaptırsan onda yüzde yüz doğru çıkıyor.ben tam 17gün yaptırdım kandan pozitif çıktı.idrarda günün geçtikten sonra doğru çıkıyor diye biliyorum belirtiler varmı umudunu yitirme bugün bide kan testi yaptır yada yarın inşallah sonuç pozitiftir haberini bekliyorum

sagol arkadaşım mesajın rahatlattı beni senin için cok sevindim allah tamamına erdirsin saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün hayırlı ugurlu olsun inşallah bebegin canım.hiçbir belirtim yok gögüslerim şişti ama sızlamıyor hiç sende belirti olmuşmuydu tekrar tebrik ederim

slm arkadaşlarr,,bende 4. aşılamamla hamişimm,,umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyinn,,benim eğer bu aşılamamda olmasaydı şu an tüp bebk deniyo olcaktımm,,allahım emeklerinizi karşılıksız bırakmasınnn dilerim tez zamanda bebklerinize kavuşursunuzzz..dualarım sizinleeeea.sa.s

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler verirler.benimde göğüslerim şişti halada şiş ve sık sık idrara çıkma karında hafif ağrı oluyo belim ağrıyor sanki adet belirtileri gibi .bugün senin kaçıncı günün ben tam 17.gün yaptırdım kandan hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum hamiş haberlerini içini rahat tut beni haberdar et

benımde bugun 11.günm yarın kan testi yaptırıcam ama zaman gecmıyor sankı cok merak edıyorum

X