Aşılama aşılananlarrrrr....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yagmurcum hadi mujdeli heberi ver bize ayyy cok sevindim simdi benim sonucta sali gunu belli olucak!!!!

teşekkür ederim mehaycım benimde salı kesin sonuç diyebilirim çünki bugün 31 gün oldu gecen adetimden beri.bugün akşama kadar hastalanmazsam yarın 32.gün olacak yarınıda atlatırsam 33 tamamdır benim şimdiye kadar 31 32 cok nadir oldu ama 33 olmadı hiç inşallah allah hayırlısını versin hakkımızda senin içinde cok sevindim inşallah pozitiffffffffffffffff....:sm_coollur sendenden sevinçli haber alırız.

canim yanlis anladin galiba benim iki idrar testi negatif cikti ((((((((senağlama

Son düzenleme:
canim yanlis anladin galiba benim iki idrar testi negatif cikti ((((((((senağlama

mehaycım yanlış anlamısım ama belkide allah söyletti belki cok yakında vereceksin sevinçli haberi bizlere biri hamileyim diye yazdıgı zaman kendim kalmısımcasına mutlu oluyorum hiç üzülme inşallah kalbindeki gerceklesecek

aynen canim bende valla...insallah pozitif cikar kan testim ama hic umudum yok...sen yarinmi yapacaksin kan testini meraklandim simdi...

aynen canim bende valla...insallah pozitif cikar kan testim ama hic umudum yok...sen yarinmi yapacaksin kan testini meraklandim simdi...

ben yapmayı düşünmüyorum şimdiye kadarki negatiflerden bıktım korkuyorum negatif duymaktan böyle bir umut beklemek istiyorum mehaycım

mehaycım sende bir belirti falan varmı benim sadece gögüslerimde hafif sızı var kasıklarında agrı varmı senin bebek tutununca igne batması gibi bir agrı yaparmış bende olmadı hiç sende varmı birde bişey daha sorcam aşılama için kullandıgımız ilaçlar varya onlar adeti geciktirirmi bu msjı okuyan diger arkadaşlar bir bilginiz varsa yazarmısınız.

evet canim yaklasik birhaftadir kasiklarim agriyor goguslerimde aciyor...ama bu demek degildirki hamileyim ,gecen seferde boyle oldu meger adet olacakmisim ondanmis....kullandigimiz ilaclar asla adet geciktirmez canim benim 5 asilamamda sadece bir kere gecikti ondada hamileydim!!!

yağmurcum kullandığımız ilaçlar gecikme yapmıyor bende öyle oldu.senin son adet günün ne zamandı.bence sen hamilesin canım hayırlı olsun.enim son adet günüm 31 marttı ve ayın 28.de kan testi yaptırdım hamileyim bugün doktora gittim sadece keseyi gördük bugün daha tam 5 haftalık inşallah sendende güzel haberler alırız.şimdi çok merak ettim yarın hemen tahlil yaptırsana canım nasıl durabiliyorsun.güzel haberlerini bekliyorum süprizzzzz

valla yagmurcum yarin yaptir bencede sen hamilesin Allahim nasl sevindim bilemezsin yaa...
almina senide tebrik ederim canim asilamaylami hamile kaldin???

valla yagmurcum yarin yaptir bencede sen hamilesin Allahim nasl sevindim bilemezsin yaa...
almina senide tebrik ederim canim asilamaylami hamile kaldin???

mehay

yarın test günün canım merak ediyorum seni , lütfen rahat ol.
artık bu testler herşey basitmiş geliyor bunca aşamadan sonra.kalbim hamileyim diye bir başlık görmek istiyor senden.Ama alınyazında varsa olur.
Rabbimine sığınmaktan başka ve güzel dilekler dilemekten başka yolumuz yok.Tıppen herşeyi yapıyoruz zaten.
yarın hayırlı haberler canım.

slm alminacım.hayırlı olsun cok sevindim allah tamamına erdirsin darısınıda başımıza versin canım.benim son adetin 4 nisandı ve benim her ay 3 gün öne atlar yani 1 mayısta olmam lazımdı en geç 4 mayısta olmam lazımdı bugün 32 gün oldu gecen adetimden beri hala olmadım olacakmısım gibi sızı var sürekli bir ıslaklık hissi var dakka başı gidip bakıyorum oldummu diye sadece akıntı geliyor canım çıldıracagımm heycandan ama ben artık negatife dayanamıyorum kan vermeye gittigimde pozitif hamilesiniz demelerini istiyorum onun için kendim emin olana kadar bekleyecegim yani yarın 33 gün olacak benim daha şimdiye kadar hiç 33 gün ara olmadı canım hayırlısı inşallah cok dua ediyorum allahım olmayan herkeze aralarında bana da ver diye sen aşılama ilemi kaldın aşılama ise ilaçmı ignemi kullanmıstın arkadaşımfisfisfisfisfisfis

canım beni hamileydim yazmıssın bebein dogdu ikinciyemi ugraşıyosun yoksa düşükmü yaptın birde senin sonucunu kendim kadar cok merak ediyorum yaptırdınmı testini lütfen yaz

tatlım eğer olmazsan buğün yinede idrara testi al.Ve yarın sabah ilk idrararınla bak.
acaba var -yok mu arasında ister istemez rahat olamazsın.Kafan çok karışık.
senin durumda iki açıklaması var
1 -gebelik başlangıçı
2- oluşan kıst deneniyle adet geçikmesi
vücudunda olan biteni allamam gerek eğer gebelik varsa erkenden bebeğe tutunması için gerekli ilaç takviyesi,kıst varsa büyümesini engellemen ,yok etmeme gerek.

negatif duymaktan bende usandım ama ,sonra olumsuz bir şey olduğunda keşke gitseydim erkenden müdale etseydim diye vicdan sorgulamalarına gidiyorsun.
umarım gebesindir ve sevinçini bizde paylaşırız.a.s.

Son düzenleme:

cok teşekkür ederim bilgilendirdigin için gebelik varsa tutunması için ilaç takviyesi demişsinya bana böyle birşeyden hiç bahsedilmedi ilacın adı nedir aktuelcim gebelik oluşuyorsa kanda pozitif çıkarmı cıktı diyelim benim hemen doktoruma gidip tutunması için ilaç vermesinimi istemem lazım

slm kızlar son umudum vardı oda bugün suya düştü hastalandım inşallah sizlerin ki tutarda bu duyguyu yaşamazsınız sizin için dua ediyorum

yaptıracağın kan testlei sonucuna göre ( değer önemli burda) dr bebeğin plasentasını güçlendirmek için içinde horman bulunana jel,fitil veya iğne verilebiliyor.( farklı markalar var) böylece sağlıklı bir gebelik dönemi yaşamana yardımdı oluyor.
Normal adetten geçiktim yazıyorsun sanırım 4 gün oldu.
Senin yerinde olsam yarın sabah ilk idrar testi yapardım , çıkmasa bile hala adet yoksa ertesigün veya 2sonra tekrardım .kan vermek istemiyorsan.
hala adet başlangıçın yoksa dr ara bilgilendirmende fayda var.Mutlaka kan testi isteyecektir.a.s.

[/QUOTEsağol canım senden güzel haberler bekliyorum canım.benimde aynı senin gibiydi adet olacakmışım gibi ama bak şu anda hamileyim bence senin idrar tahlilinden bile çıkar çünkü günün geçmiş canım benim günüm geçmeden ben kan tahlili yaptırmıştım.senin için dua ediyorum allaha inşallah hamilesindir canım ben iğne kullandım canım ve aktuel doğru söylüyor dr düşük olmasın ve tutunması için ilaç veriyor canım banada hemen verdi .yarın kocaman hamileyim haberlerini bekliyorum.dualarım seninle:teytey::teytey:

slm kızlar son umudum vardı oda bugün suya düştü hastalandım inşallah sizlerin ki tutarda bu duyguyu yaşamazsınız sizin için dua ediyorum
drajeecim çok üzüldüm canım ama kendini üzme allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak .senden buradan güzel haberlerini alırız hamiş haberlerini birdaha dnersin canım hiç üzülme senin için ve tüm bebiş bekliyenler için dua ediyorum.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :teytey::teytey::teytey:darısı başınıza inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

tebrikler canım gözünaydın çok sevindim yağmurcum. ocak bebekleri geliyor allah tamamını erdirsin canım:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…