• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılaması Tutanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben inanamıyorum canım ,idrarda 2 gündür çıkmadı, şimdi de korkuyorum rahmimde et parçası varmış düşük yapar mı diye ödüm kopuyor , biraz kanama da var.

ben inanamıyorum canım ,idrarda 2 gündür çıkmadı, şimdi de korkuyorum rahmimde et parçası varmış düşük yapar mı diye ödüm kopuyor , biraz kanama da var.
Tebrik ederim canımm❤️🥳 Korkma ama ihmal de etme. Yarın doktora gidebilir misin için rahat etsin diye?

Ben hastaneye gitmiştim.
Kanamam var beta 18 ama progesteron 3 :((( doktor çok düşük dedi
Ben şimdi düşük mü yapmış oldum :(((
Bütün moralim alt üst oldu bugün gideceğim doktora yine

Doktorumla telefonda konuştum olumsuz bir hissiyat verdi net bir şey de demedi 2 gün sonraki kan değeri önemli dedi kızlar benzer durum yaşayan oldu mu nolur bir şey söyleyin

Kızlar doktora gittim geldim💃💃💃bu gece 01:30 da iğneyi yapacağım tam 36 saat sonra yani cumartesi 13:30 da da aşılama olacağım inşallah ❤🙏 ne olur çok dua edin 2 olgun yumurtam var🙏❤ bide kızlar yumurtalar şuan 16-17 mm boyutlarındaydi erken mi diye düşünüyorum ama geceyi bekleme ve cumartesi günü anca catlayacagini düşününce 20-21mm boyutlarında olacaklar iyi gibi ya dimi???

Kızlar doktora gittim geldim💃💃💃bu gece 01:30 da iğneyi yapacağım tam 36 saat sonra yani cumartesi 13:30 da da aşılama olacağım inşallah ❤🙏 ne olur çok dua edin 2 olgun yumurtam var🙏❤ bide kızlar yumurtalar şuan 16-17 mm boyutlarındaydi erken mi diye düşünüyorum ama geceyi bekleme ve cumartesi günü anca catlayacagini düşününce 20-21mm boyutlarında olacaklar iyi gibi ya dimi???
rabbim emeklerini emeklerimizi bosa cevirmesin su mubarek gunler hatrina ins. gonlumuzdeki dilegimiz kabul olur

Arkadaşlar bende dün aşılama oldum benim sağ kaşığımda batma gibi sancı oldu bacağıma da geçti sancı bugünde solda var birazcık sağdaki sancim daha şiddetliydi acaba yumurtalarım sağda oluşmuştu iki tane ondan mi çatlatma iğnesini vurdurdugum gün bakıldı biri 17 biri 21 boyutundaydı birde kanamam oldu leke şeklinde bugünde camurumsu akintım oldu böyle durumları yaşayan oldumu

Merhaba asilama da eşinizin sperm sayısı ve ileri hareketi iyi miydi bende yaptiricam da önceden bilgilenmek istiyorum

Back