Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesi takvimime göre. Ama ilaçlardan gecikir mi bilmem.Senin adet ne zaman canım
10. gün iğnelerin etkisi geçer dedi doktor, 12. gün kan testinde kesin çıkıyormuş benimde 6. gün daha..Adet 23 gibi en erken,
İdrar testi 13. Gün kesin sonuç verir mi
Gözün aydın canım hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar beta hcg 18.1 çıktı bu ne demek oluyor
Tebrik ederim canımm Korkma ama ihmal de etme. Yarın doktora gidebilir misin için rahat etsin diye?ben inanamıyorum canım ,idrarda 2 gündür çıkmadı, şimdi de korkuyorum rahmimde et parçası varmış düşük yapar mı diye ödüm kopuyor , biraz kanama da var.
Oy oy masallahBugün gittim ultrasonda bir şey yok dedi doktor kan tahlil istedi
Benim bugün 15.gunum az önce test yaptım yine çıkmadı kan vericem bende bugün bakalımSağlık ocağında mi yaptırdın canım öyleyse hastaneye git hemen bence bugün
Sonuc ne olduDoktorumla telefonda konuştum olumsuz bir hissiyat verdi net bir şey de demedi 2 gün sonraki kan değeri önemli dedi kızlar benzer durum yaşayan oldu mu nolur bir şey söyleyin
rabbim emeklerini emeklerimizi bosa cevirmesin su mubarek gunler hatrina ins. gonlumuzdeki dilegimiz kabul olurKızlar doktora gittim geldimbu gece 01:30 da iğneyi yapacağım tam 36 saat sonra yani cumartesi 13:30 da da aşılama olacağım inşallah ❤ ne olur çok dua edin 2 olgun yumurtam var❤ bide kızlar yumurtalar şuan 16-17 mm boyutlarındaydi erken mi diye düşünüyorum ama geceyi bekleme ve cumartesi günü anca catlayacagini düşününce 20-21mm boyutlarında olacaklar iyi gibi ya dimi???
Amin canım cümlemizin inşallahrabbim emeklerini emeklerimizi bosa cevirmesin su mubarek gunler hatrina ins. gonlumuzdeki dilegimiz kabul olur