- 1 Mart 2019
- 71
- 47
- 31
Hayrlısı olsın diyelimBende 18 gun sonra oldum regli
Tamam canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınKan
Tahlili yaptırdıktan sonra sonucumu alınca olumlu olumsuz sizlerle paylaşacam canm
Cok uzuldum canim benimkide tutmamisti bu ay sanirim yeniden deniyecemBenim aşılama tutmadı test negatif bekleyenler inşallah pozitifi görürsünüz dualarım sizlerle sizde dua edin
Hayırlısı olsun üzülmedim bidahakine inşallah ben özel polikinliğe gidiyorum canm hastane değilve adanadayımCok uzuldum canim benimkide tutmamisti bu ay sanirim yeniden deniyecem
Kizlar tup bebek dusunen varmi bu gruptayasa geregi tek koyuyorlarmis ama grupta kimi gorduysem cift koymuslar birde hangi sehir hangi hastane sizce
Ayın 13 ünde gel dedii doktorum. Gonal diye bir iğne verdi onları kullanıyorun işte gidcem o zaman kararlaştırcaz heralde. İlk asılamam olcak hep korkuyorm hem tutmicak diye üzülüyorum. 4 yıllık evliyim 2 senedr düşünüyorum. Hayrlısı olur inşallah. İkiz içinde tesekkür ederim inşallah rabbim gönlümee göre verir.Merhaba, tedavin hayirli olsun.insallah 1.sinde tutar hic digerlerine Gerek kalmaz! Aminn Rabbim hepimize saglikli sihatli bebisler versin.yok cnm Hep ikiz olacak diye birsey yok,benim mesela tek. Rabbim neyi nasip ettiyse o olur,Sen ona kafani takma.ne zaman asilama olacaksin?
Merhaba oncelikle guzel bir hamilelik gecirmenizi dilerim cok sevindim adiniza ..bende tup bebek tedavisi olacakken yunurtalar beklenenden daha yavas buyudugu icin dr.um asilamaya cevirelim dedi .. Simdi asilamamin 4.gunundeyim ve adet olacakmisim gbi ince sizim var asilamadan sonra 10.gunu adet olan varmis korkuyorum hic bu tip belirtiniz oldumuAşılama tarihleri ve sonuçlar:
S silam30 31.Aralık 18 (Igne - Fostimon 75ml) —> pozitif
@glnrm 18.Ocak 2019 —> negatif
@smurfsgirl 19.Ocak 19 —>negatif
@Sabahcayi 21.Ocak 19 —>negatif
@casperayse 23.Ocak 19
@canimmkendimm 25.Ocak 19 (Igne - Gonal F) —> pozitif
@shemsim 25.Ocak 19 (Ilac - Femara) —> negatif
Y yaprakali 28.Ocak 19 (Igne - Gonal-F-450 75ml) —>negatif
@ftm55 1.Şubat 19 --> negatif
L Leiyla 4. Şubat 19 (Ilac - Klomen) —> pozitif
@sincazli 8.Şubat 19 (Iğne-Gonal-F-900 75ml) —> negatif
@Eyemci 10.Şubat 19 (Iğne-Gonal F 50 ml) —> pozitif
@Gizemli02 15. Şubat 19 (Ilac - Klomen)
@Mavili hatun 20.Şubat (Iğne)
@Nilsernil 21. Şubat (Iğne) —> negatif
@Selinselinselin30 —> negatif
@Aslihan_35 21. Şubat (Iğne Menagol) —>
Kızlar merhaba,
aceba asilamadan sonra veya normal gebelikte hic belirti olmadan, kasik agrisi vs, hamile kaldiginizi ögrenenler varmi aramizda?
Tecrüblerinizi veya düsüncelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.
daha önce yaptirmis oldugum asilamada, kasik batmalarim olmustu ve hamile kalmistim. malesef düsük yasadim. bu sefer hic kasik agrim yok, aceba tutmadimi diye üzülüyorum
01.02.19
Bu yazimi şimdi okuyorumda ne kadar endişelenmişim.insan hep birilerinden bir umut bekliyor,bendede öyleydi ve hamile kaldim demelerini istiyor.insan kendini birazcikta olsa rahatlatmak istiyor. Hatta Aşılamam tutmadı diye ağlamıştım.çok şükür rabbim beni sevindirdi,ve ilk pozitifi gördügümde inanamadim şaştım kaldım Ilk defa idrar testiyle hamile oldugumu ögrenmistim.rabbime binlerce kez sükür!insallah en kisa zamanda tüm isteyenlerede nasip eder.Amin.
Protestan bende kullanmistim bir kac gün gecikme yapabiliyor,hakkinda Hayirlisi insallah arkadasimDaha gelen giden yok aşırı akıntınun dışında ben progestan fitil kullanıyorım o gecikme yaparmı acaba
Amin canim hakkinda Hayirlisi neyse o olur insallah,Rabbim gönlüne göre versin kimsenin kucagina bos birakmasinAyın 13 ünde gel dedii doktorum. Gonal diye bir iğne verdi onları kullanıyorun işte gidcem o zaman kararlaştırcaz heralde. İlk asılamam olcak hep korkuyorm hem tutmicak diye üzülüyorum. 4 yıllık evliyim 2 senedr düşünüyorum. Hayrlısı olur inşallah. İkiz içinde tesekkür ederim inşallah rabbim gönlümee göre verir.
Amin canım cümlemizin hakkında hayrlısı yaron kan vermeye gidecem gebelik yok biliyorum ama progestanı bırakmam için emin olmam lazım olsaydı çubuk testte çıkardı ne diyelim hayırlısı olsunProtestan bende kullanmistim bir kac gün gecikme yapabiliyor,hakkinda Hayirlisi insallah arkadasim
Merhaba Cok tsk ederim insallah! Rabbim tüm isteyenlere icindede sana nasip etsin bu duyguyu.adet agrisiyla hamilelik belirtileri cok yakin, ve bunlar kisiden kisiyede degisebiliyor.benim 2.asilamamda 9. ve 10.günü bicak saplanir gibi agrilarim olmustu,o zaman anlamistim asilamamin tuttugunu Ama klmyasal gebelik yasadim nasip degilmis. Bu 3.asilamamda daha önce yasamis oldugum gibi bicak saplantilarim olmadi,Ara Ara kasik agrim oldu,hapsurunca kasikta batma hissettim,12.gün gögüslerimde hassasiyet hissettim ve 13.gün idrarda positif cikti.insallah bu positive sende bu asilamanda görürsün!Merhaba oncelikle guzel bir hamilelik gecirmenizi dilerim cok sevindim adiniza ..bende tup bebek tedavisi olacakken yunurtalar beklenenden daha yavas buyudugu icin dr.um asilamaya cevirelim dedi .. Simdi asilamamin 4.gunundeyim ve adet olacakmisim gbi ince sizim var asilamadan sonra 10.gunu adet olan varmis korkuyorum hic bu tip belirtiniz oldumu
Regl olmadin dimi henüz?idrar testimi yaptin canim Sen?kacinci günün bgn asilamanin?Amin canım cümlemizin hakkında hayrlısı yaron kan vermeye gidecem gebelik yok biliyorum ama progestanı bırakmam için emin olmam lazım olsaydı çubuk testte çıkardı ne diyelim hayırlısı olsun
Olmadım canım daha bugın 18. Günüm ben prıgestandan geciktiğimi düşünüyorumRegl olmadin dimi henüz?idrar testimi yaptin canim Sen?kacinci günün bgn asilamanin?
İdrar testi evet canım olsaydı çıkardı 18 gün oldu sonuçtaRegl olmadin dimi henüz?idrar testimi yaptin canim Sen?kacinci günün bgn asilamanin?
Evt canim normalinde cikardi tabi,testin bozuk olma ihtimali peki?tarihine felan baktinmi?İdrar testi evet canım olsaydı çıkardı 18 gün oldu sonuçta
Bozuk değildir canm 2 teste bozuk olmaz herhalde tarihine bakmadım ama bir tane değil bir sürü test yaptım 12. 13. 14. Günlerde silik çizgiler çıkoyodu bugunkinde hiç bişey çıkmadı dünkindedeEvt canim normalinde cikardi tabi,testin bozuk olma ihtimali peki?tarihine felan baktinmi?
Olsun canım hiç üzülme mutlaka Bi gün sende pozitifi görürsün. Sağlık olsun. Bakalım test gününü bekleyen bizler napcazBozuk değildir canm 2 teste bozuk olmaz herhalde tarihine bakmadım ama bir tane değil bir sürü test yaptım 12. 13. 14. Günlerde silik çizgiler çıkoyodu bugunkinde hiç bişey çıkmadı dünkindede
allah allah 12.13. ve 14. gün silik cikiyorsa neden 15.gün cikmadi anlamadim ben. cünki ignelerin etkisi asilamanin 12.gününe kadar olmuyor. bende 13.günde idrarda ögrenmistim cünki. hakkinda hayirlisi neyse o olur insallah canim. belkide mucizen gelecektir, gelmeyeceksede vardir bundada bir hayir.Bozuk değildir canm 2 teste bozuk olmaz herhalde tarihine bakmadım ama bir tane değil bir sürü test yaptım 12. 13. 14. Günlerde silik çizgiler çıkoyodu bugunkinde hiç bişey çıkmadı dünkindede
Bugun netleştirmek için kan verdim sonuç negatifçıkacak eminim ama yinede verdim emin olmak içinallah allah 12.13. ve 14. gün silik cikiyorsa neden 15.gün cikmadi anlamadim ben. cünki ignelerin etkisi asilamanin 12.gününe kadar olmuyor. bende 13.günde idrarda ögrenmistim cünki. hakkinda hayirlisi neyse o olur insallah canim. belkide mucizen gelecektir, gelmeyeceksede vardir bundada bir hayir.
Canım çok normal olabilr inşallah pozitiftir ben 1.asilamada 12.gun olmustumMerhaba oncelikle guzel bir hamilelik gecirmenizi dilerim cok sevindim adiniza ..bende tup bebek tedavisi olacakken yunurtalar beklenenden daha yavas buyudugu icin dr.um asilamaya cevirelim dedi .. Simdi asilamamin 4.gunundeyim ve adet olacakmisim gbi ince sizim var asilamadan sonra 10.gunu adet olan varmis korkuyorum hic bu tip belirtiniz oldumu