Dur bakalim canim Allahtan ümit kesilmez.nedir durumun suanda?Normal ucUZ TESlerden canım ama sanırım yanıltı test beni çünkü koyu akıntım kırmızı kart geliyor galiba bakalım yarın adet günüm ne olacak görecez hayrlısı olsun hepimiz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur bakalim canim Allahtan ümit kesilmez.nedir durumun suanda?Normal ucUZ TESlerden canım ama sanırım yanıltı test beni çünkü koyu akıntım kırmızı kart geliyor galiba bakalım yarın adet günüm ne olacak görecez hayrlısı olsun hepimiz için
Merhaba, tedavin hayirli olsun.insallah 1.sinde tutar hic digerlerine Gerek kalmaz! Aminn Rabbim hepimize saglikli sihatli bebisler versin.yok cnm Hep ikiz olacak diye birsey yok,benim mesela tek. Rabbim neyi nasip ettiyse o olur,Sen ona kafani takma.ne zaman asilama olacaksin?Mrb. Bende suan aşıla için iğneler kullanıyorm 7 iğneden sonra asılama olcak. İlk defa yapcam. Asılama da hep ikiz mi oluyo merak ediyorum. Rabbim bana saglıklı hayrılı bir evlat nasib etsin insallah. İkiz olmasını istemiyorum ama allahın gğcüne gidcdk diye sölemiyorum pek.
Yaptın mı test ?İkimizde aynıymışız benmde 2 gün kaldı inşallah birlikte müjdeleniriZ canm
Allah Allah ne alaka acaba anlamadım bende bugün test yaptım negatif çıktı napcam bilmiyorum aşılama yaptırmak istemiyorum bidahaKizlar naber ben bugun hastalandim doktoru aradim tekrar asilama icin 2cisi icin doktorum bu aylarda bisey yapmadigini sebebse genelde kan dolasimin degistigini ve sonucun bazen negativ oldugu icin soyledi bilmiyorum ya baska doktorami gtsem
Yapmadım sen yaptınmıYaptın mı test ?
Daha gelen giden yok aşırı akıntınun dışında ben progestan fitil kullanıyorım o gecikme yaparmı acabaDur bakalim canim Allahtan ümit kesilmez.nedir durumun suanda?
Canım kaç gün var test yapmana bende vajinal yoldan progestan kullanıyorum inanılmaz akıntım oluyor sürekli çamaşırım ıslanıyor ve değiştirmek zorunda kalıyorumDaha gelen giden yok aşırı akıntınun dışında ben progestan fitil kullanıyorım o gecikme yaparmı acaba
Test günüm geçti ben cesaret edip yaptıramadım 4 martta test günümdü ama yaptırmadım pazartesiye kadar olmazsam kan tahlili yaptıracam progestan cubuk testte ikinci çizgiyi çıkartırmı acaba ondanmı hayalet çizgim çıkıyor bilmiyorum bendede aşırı akıntı var sen test yaptınmı pekiCanım kaç gün var test yapmana bende vajinal yoldan progestan kullanıyorum inanılmaz akıntım oluyor sürekli çamaşırım ıslanıyor ve değiştirmek zorunda kalıyorum
Oooo ozaman sen inşallah hamilesin canım :) benim daha 6 günüm var progestan İn öyle Bi etki yapacağını sanmıyorum o bebeğin yerleşmesi için verilen bir ilaç hormonları etkileri acaba bilemedim ama senin gecikmende varsa bence kesin hamilesin ay ne güzel burdan paylaş lütfen mutlu haberiTest günüm geçti ben cesaret edip yaptıramadım 4 martta test günümdü ama yaptırmadım pazartesiye kadar olmazsam kan tahlili yaptıracam progestan cubuk testte ikinci çizgiyi çıkartırmı acaba ondanmı hayalet çizgim çıkıyor bilmiyorum bendede aşırı akıntı var sen test yaptınmı peki
Yaptım negatif benim canımmYapmadım sen yaptınmı
Hayrlısı olsun canm üzme kendini benmde olmadı his ediyorumYaptım negatif benim canımm
Tahlili yaptırdıktan sonra sonucumu alınca olumlu olumsuz sizlerle paylaşacam canmOooo ozaman sen inşallah hamilesin canım :) benim daha 6 günüm var progestan İn öyle Bi etki yapacağını sanmıyorum o bebeğin yerleşmesi için verilen bir ilaç hormonları etkileri acaba bilemedim ama senin gecikmende varsa bence kesin hamilesin ay ne güzel burdan paylaş lütfen mutlu haberi
Canm mesajından zaman gecmiş ama yinede yazmak istedim aşılama. Ağrısız bir işlem evet ama rahim ağzı eğri olanlarda ağrılı bir işlem benmde ağrılı gecti hemdr çok ağrılı ve doktor rahşm ağzı eğri dedi o bile olmamasına sebebmisYok aşılama çok kolay ve acısız bir işlem benim ya yumurtam çatlamadı o sancı yapıyo ya da ne bilyim kasıklarımda ağrı oluyo gerçi iki gündür azaldı yani demem o ki aşılama kolay bi işlem
Canm ben adet günüm gecmedi bugun adet günüm daha bekliyorum aşılamadan sonraki 12 gün test günümdü onu yaptırmadım yoksa günüm gecmedi daha ben 30 günde bir adet olanlardanımKan
Tahlili yaptırdıktan sonra sonucumu alınca olumlu olumsuz sizlerle paylaşacam canm
Adet günunu bekle derim herkes 12 13 14.gun adet oldum demis ama ben tam adet gunumdr oldum.erken bekliodum bendeCanm ben adet günüm gecmedi bugun adet günüm daha bekliyorum aşılamadan sonraki 12 gün test günümdü onu yaptırmadım yoksa günüm gecmedi daha ben 30 günde bir adet olanlardanım
Bekliyorum canm pazartesiye kadar olmazsam tahlil yaptıracamAdet günunu bekle derim herkes 12 13 14.gun adet oldum demis ama ben tam adet gunumdr oldum.erken bekliodum bende
Canm bide benim bugun 17. Günüm aşılamadan sonraAdet günunu bekle derim herkes 12 13 14.gun adet oldum demis ama ben tam adet gunumdr oldum.erken bekliodum bende
Bende 18 gun sonra oldum regliCanm bide benim bugun 17. Günüm aşılamadan sonra