Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 şubatta yaptırdım ben belirti birtek bel ağrısıydı başka bisey yoktu :) umarım seninde tutmuştur
Amin ama sanırım tutmadı benim ben 20 şubatta yaptırdım ilk zmanlar bel ve kasık agrısı vardı bide göğüslerde şişme ama hassaslık fazla yoktu ama şu an adet olacam belli fazla akıntı af edersin bide sancılarım başladı hakkımozda hayrlısı olsun hepimiz için

Bende adet olcak gibi hissediyordum umudum da yoktu ama öyle zamanlar da supriz yapıyor bebekler inşallah tutmuştur canım

Mrh arkadaşlar biliyosunuz subat 20 de aşılama oolmustum bugun çubuk test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı sizce gebelik varmıdır ama bat olacakmısım gibide belirtilerim var testi silik çıkıp gebe kalan varmı aranızda

Valla benim teste 2 gün kaldı ama regl olucam gibi. Genelde silik olunca bile pozitif diyorlar hakkımızda hayırlısı canım..

İkimizde aynıymışız benmde 2 gün kaldı inşallah birlikte müjdeleniriZ canm
Canim bende silikdende ote baya ikinci cizgi vardi hatda arkadaslar tebrik etdi bu arada surekli olarak test yaparak ilaclarin etkisini olctum en son gecen ay 4u yaptgimda tamamen negativdi kan test gunum 8di ve ben 6 test yaptim ikiside pozitivdi 7 yaptigimda test bizuk gibiydi aksami tekrar yaptim silik cikti ve ertesi gun 8 i kan test verdim ve sonuc 0.100du o kadar kirilmistiki hayallerim kendimi baya hamile zann ediyordum hatda burda allah isteyen herkese versin fakan yazmistim:) artik kendime soz cerdim bidaha test falan yapmicam yani

Bende testden çok hüsranlara uğradım o yüzden teste güvenmiyorum ama ne kadar da desen insan merak etmeden yapamıyor bende artık yapmıcam beklicem olursa olur olmazsa olmaz allahtan gelen baş tacı eminim ki rabbim bi gün bizleride sevindirecek

Kızlar merhaba aşılaması tutup hamile kalanlara bir sorum olacak alt karnınızda sertlik ve şişlik olmuşmuydu sizlerin

canin sen ovu testi cok yapiyordun ya ben cumartesi pik gordum bugunki testim ekte

Eklentiler

• 20190307_191234.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 23
Buraya at istersen testini

Normal ucUZ TESlerden canım ama sanırım yanıltı test beni çünkü koyu akıntım kırmızı kart geliyor galiba bakalım yarın adet günüm ne olacak görecez hayrlısı olsun hepimiz için

Mrb. Bende suan aşıla için iğneler kullanıyorm 7 iğneden sonra asılama olcak. İlk defa yapcam. Asılama da hep ikiz mi oluyo merak ediyorum. Rabbim bana saglıklı hayrılı bir evlat nasib etsin insallah. İkiz olmasını istemiyorum ama allahın gğcüne gidcdk diye sölemiyorum pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…