Üzüldüm canım inşallah bir daha ki ay olur. Ben zaten bi beklenti içinde değilim de korkuyorum bide enfeksiyon falan olurda onunla uğraşırım diye oyüzden sordum canım hayırlısı hakkımızdaCanını sıkmak istemem canım ama benmde aynısı olmustu sarımtrak akıntı aşırı şekilde ve şimdi dümden bugune çamur akıntı relglim başlıyor inşallah senin bebeğin sana tutunmuştur canm inşallah rabbimiz sizlerle olsun
Insaallah tutar canim rabbim hayirlisini nasip etsin hakkimizdaİnşallah aşılaman tutar canım benim zaten hiç umudum yok bu aydan ilk aşılamanın tutma olasılığı %20 bile değil oyüzden rahatım hiç kasmıyorum buay kendimi
Nasip canım Rabbim tüm isteyenlere versin inşallahInsaallah tutar canim rabbim hayirlisini nasip etsin hakkimizda
Ara vermeni tavsiye etmem arkadasim,üst üste yapilan asilamalarda sansin yükseliyormus.bilgin olsn.pes etme sakin olacak Hepimizin hayirlisiylaDoktorun ne dicek acaba buraya yazarsın canım.. Bende regl oldum belki testte çıkmaz dedim ama malesef :) doktoruma da haber vermedim biraz ara vermek istiyorum bakalım nolucak hemen 2.aşılamaya geçmek hiç istemiyorum neden se ..
Amin canim insaallah kac senedir evlisin ne kadar zamandir istiyosunNasip canım Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
ben iyim canim, malesef su aralar pek positif gelmedi. sen nasilsin? nasil gidiyoR?Kizlar naber test yapan pozitiv olan hicmi yok aranizda guzel haberler verinde gonlumuzacilsin
Canm doltora gittim bugın bidaha aşılama zaman kaybı tüp bebek dedi direk hiç bi sorun yokken olmamasına çok şaşırdı bi kaç aya tüp bebeğe başlıcam kısmet olursaDoktorun ne dicek acaba buraya yazarsın canım.. Bende regl oldum belki testte çıkmaz dedim ama malesef :) doktoruma da haber vermedim biraz ara vermek istiyorum bakalım nolucak hemen 2.aşılamaya geçmek hiç istemiyorum neden se ..
Iyilik agnucaston basladiM kendi kafamdan ne biliyorsam onu uygulycam doktorlara para dokmekden biktim :)ben iyim canim, malesef su aralar pek positif gelmedi. sen nasilsin? nasil gidiyoR?
Evt onu bende duymustum Hatta doktoruma sordum.prolaktin yüksekse olur suanda sana Gerek yok demisti bana.o Hapi kullanip hsmile kalanlari okumustum bendeIyilik agnucaston basladiM kendi kafamdan ne biliyorsam onu uygulycam doktorlara para dokmekden biktim :)
Canım bazı aylar döllenme olmuyor belkide tembellik vardır beslenme tarzıyla bile alakalı olabilir bide ben 1.asilamada ayaklarım çok üşümüştü 2.asilama yapılırken çorbasını çıkarmadım vala alakası varmı bilmiyorum ama aklımda kaldiKizlar birsey soracam ozellikle gecenaylar bende hep belirgin cikan ikinci cizgi saatler sonra olurdu ovulasyon koyu cikardi bende netten aldim testler boyle derdim ama bu ay esimle pik gunu farkli sehirlerdeydik ve ikinci cizgi cikmadi ovuda koyi degil acaba diger aylar dollenme oluyorduda birseylermi engelliyor vucutta
evt ilaclarin etkisi vucuttdan cabuk atilmiyor, ben pes pese yaptirmistim asilamalarimi. normalde kac günde regl oluyorsun? insallah gebeliktendir. idrar testin yapabilirsinEvvelsi ay yani ocak ayında aşılama yaptrdım. Tutmadı ve Şubatta yaptrmadm doktorum ilaçlarn etkisi sürer daha bu ay da kendi haline bırakalım dedi. Bat 11 marttı. Yani bugün 32. Gün oldu hala gelen giden yok belirti de yok. Sizce tutmuş olblir mi.
29. Gün oluyorum bazen 30 gün aslında test yapsam çıkar belki ama yine hüsrana uğramaktn korkuyorumevt ilaclarin etkisi vucuttdan cabuk atilmiyor, ben pes pese yaptirmistim asilamalarimi. normalde kac günde regl oluyorsun? insallah gebeliktendir. idrar testin yapabilirsin
eger varsa test yapsan cikar, gecikmen olmus sonucta. bence yap, en azindan ögrenmis olursun.29. Gün oluyorum bazen 30 gün aslında test yapsam çıkar belki ama yine hüsrana uğramaktn korkuyorum
eger varsa test yapsan cikar, gecikmen olmus sonucta. bence yap, en azindan ögrenmis olursun.
bende öyle yoktur diye aglarken ögrenmistim. insallah seninde vardir arkadasim.Yoktur ya boşuna yapmiyim test en güzeli adetin gelmesini bekliyim ben