Hadi hayırlısı inşallah pozitif olur canimBugun netleştirmek için kan verdim sonuç negatifçıkacak eminim ama yinede verdim emin olmak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı inşallah pozitif olur canimBugun netleştirmek için kan verdim sonuç negatifçıkacak eminim ama yinede verdim emin olmak için
İnşallah ama olmadıgından eminimHadi hayırlısı inşallah pozitif olur canim
Sen olmadı dersin rabbim.mucmucize verir insallahİnşallah ama olmadıgından eminim
Sonucımu almama bile gerek kalmadı canım regl oldum bile hayırlusı diyelimSen olmadı dersin rabbim.mucmucize verir insallah
Ay hadi ya üzüldüm cnm ama vardır bi hayr gerçekten dua sabirSonucımu almama bile gerek kalmadı canım regl oldum bile hayırlusı diyelim
Aynen sabır ve dua pes etmek yokAy hadi ya üzüldüm cnm ama vardır bi hayr gerçekten dua sabir
hakkinda hayirlisi olsun arkadasim, insallah bir dahaki sefere olurSonucımu almama bile gerek kalmadı canım regl oldum bile hayırlusı diyelim
Kan sonucuda belli oldu dediğim fibi negatifhakkinda hayirlisi olsun arkadasim, insallah bir dahaki sefere olur
insallah bir dahakine olur. pes etmek yok seninde dedigin gibi. bu ay düsünüyormusun tedaviyi?Kan sonucuda belli oldu dediğim fibi negatif
Evet yarın doktor randevum var ama adetim daha tam sökülemedi kahverengi az miktar akıntıyla devam ediyor bakalım yarın doktor ne diyecek hakkımızda hayırlusuinsallah bir dahakine olur. pes etmek yok seninde dedigin gibi. bu ay düsünüyormusun tedaviyi?
Doktorun ne dicek acaba buraya yazarsın canım.. Bende regl oldum belki testte çıkmaz dedim ama malesef :) doktoruma da haber vermedim biraz ara vermek istiyorum bakalım nolucak hemen 2.aşılamaya geçmek hiç istemiyorum neden se ..Evet yarın doktor randevum var ama adetim daha tam sökülemedi kahverengi az miktar akıntıyla devam ediyor bakalım yarın doktor ne diyecek hakkımızda hayırlusu
Hadi Hayirlisi insallah,Bencede Ara vermeden ikincisini deneEvet yarın doktor randevum var ama adetim daha tam sökülemedi kahverengi az miktar akıntıyla devam ediyor bakalım yarın doktor ne diyecek hakkımızda hayırlusu
Tabiki yazarım bakalım ne diyevek doktor benm beklicek sabrım kalmadı 11 yıldır evliyim ve artık sonına kadar gidecem tedavimin bence sende devam et evet yıpranıyoruz yoruluyoruz ama meleklerimiz için herşey değerDoktorun ne dicek acaba buraya yazarsın canım.. Bende regl oldum belki testte çıkmaz dedim ama malesef :) doktoruma da haber vermedim biraz ara vermek istiyorum bakalım nolucak hemen 2.aşılamaya geçmek hiç istemiyorum neden se ..
Asilama oldunda. Mi 3gun kaldi olmak icin mi 3gun kaldiYa kızlar bu akıntı neyin nesi anlamadım günde 4 yada 5 tane çamaşır değiştiriyorum ya neden böyle oldu acaba sizinde böyle oldumu benim ilk aşılama bu kaldı 3 günüm
Oldum canım teste 3 gün kaldı ama ben pazartesiye kadar beklemek istiyorum regl olmazsam inşallah pazartesi kan vericem 1 haftadır yoğun akıntım var anlamadım yaAsilama oldunda. Mi 3gun kaldi olmak icin mi 3gun kaldi
Insallah canim bende adete 3gun kaldi bakalim bu ay allah izon verirse asilama olucamOldum canım teste 3 gün kaldı ama ben pazartesiye kadar beklemek istiyorum regl olmazsam inşallah pazartesi kan vericem 1 haftadır yoğun akıntım var anlamadım ya
Canını sıkmak istemem canım ama benmde aynısı olmustu sarımtrak akıntı aşırı şekilde ve şimdi dümden bugune çamur akıntı relglim başlıyor inşallah senin bebeğin sana tutunmuştur canm inşallah rabbimiz sizlerle olsunYa kızlar bu akıntı neyin nesi anlamadım günde 4 yada 5 tane çamaşır değiştiriyorum ya neden böyle oldu acaba sizinde böyle oldumu benim ilk aşılama bu kaldı 3 günüm
İnşallah aşılaman tutar canım benim zaten hiç umudum yok bu aydan ilk aşılamanın tutma olasılığı %20 bile değil oyüzden rahatım hiç kasmıyorum buay kendimiInsallah canim bende adete 3gun kaldi bakalim bu ay allah izon verirse asilama olucam