Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yarın doktor randevum var ama adetim daha tam sökülemedi kahverengi az miktar akıntıyla devam ediyor bakalım yarın doktor ne diyecek hakkımızda hayırlusu
Doktorun ne dicek acaba buraya yazarsın canım.. Bende regl oldum belki testte çıkmaz dedim ama malesef :) doktoruma da haber vermedim biraz ara vermek istiyorum bakalım nolucak hemen 2.aşılamaya geçmek hiç istemiyorum neden se ..

Doktorun ne dicek acaba buraya yazarsın canım.. Bende regl oldum belki testte çıkmaz dedim ama malesef :) doktoruma da haber vermedim biraz ara vermek istiyorum bakalım nolucak hemen 2.aşılamaya geçmek hiç istemiyorum neden se ..
Tabiki yazarım bakalım ne diyevek doktor benm beklicek sabrım kalmadı 11 yıldır evliyim ve artık sonına kadar gidecem tedavimin bence sende devam et evet yıpranıyoruz yoruluyoruz ama meleklerimiz için herşey değer

Ya kızlar bu akıntı neyin nesi anlamadım günde 4 yada 5 tane çamaşır değiştiriyorum ya neden böyle oldu acaba sizinde böyle oldumu benim ilk aşılama bu kaldı 3 günüm :KK43:

Kizlar merhaba benim adete 3gun kaldi asialmaya baslicaz allah izin verirse diyelimki bu ay tutmadı bir dahaki asilamada da ayni ucretmi veriliyor ben devlette görüyorum ve 500 tl para istediler devlet %20sini karsiliyormus

Oldum canım teste 3 gün kaldı ama ben pazartesiye kadar beklemek istiyorum regl olmazsam inşallah pazartesi kan vericem 1 haftadır yoğun akıntım var anlamadım ya
Insallah canim bende adete 3gun kaldi bakalim bu ay allah izon verirse asilama olucam

Ya kızlar bu akıntı neyin nesi anlamadım günde 4 yada 5 tane çamaşır değiştiriyorum ya neden böyle oldu acaba sizinde böyle oldumu benim ilk aşılama bu kaldı 3 günüm :KK43:
Canını sıkmak istemem canım ama benmde aynısı olmustu sarımtrak akıntı aşırı şekilde ve şimdi dümden bugune çamur akıntı relglim başlıyor inşallah senin bebeğin sana tutunmuştur canm inşallah rabbimiz sizlerle olsun

X