Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, tedavin hayirli olsun.insallah 1.sinde tutar hic digerlerine Gerek kalmaz! Aminn Rabbim hepimize saglikli sihatli bebisler versin.yok cnm Hep ikiz olacak diye birsey yok,benim mesela tek. Rabbim neyi nasip ettiyse o olur,Sen ona kafani takma.ne zaman asilama olacaksin?

Kizlar naber ben bugun hastalandim doktoru aradim tekrar asilama icin 2cisi icin doktorum bu aylarda bisey yapmadigini sebebse genelde kan dolasimin degistigini ve sonucun bazen negativ oldugu icin soyledi bilmiyorum ya baska doktorami gtsem

Kizlar naber ben bugun hastalandim doktoru aradim tekrar asilama icin 2cisi icin doktorum bu aylarda bisey yapmadigini sebebse genelde kan dolasimin degistigini ve sonucun bazen negativ oldugu icin soyledi bilmiyorum ya baska doktorami gtsem
Allah Allah ne alaka acaba anlamadım bende bugün test yaptım negatif çıktı napcam bilmiyorum aşılama yaptırmak istemiyorum bidaha

Daha gelen giden yok aşırı akıntınun dışında ben progestan fitil kullanıyorım o gecikme yaparmı acaba
Canım kaç gün var test yapmana bende vajinal yoldan progestan kullanıyorum inanılmaz akıntım oluyor sürekli çamaşırım ıslanıyor ve değiştirmek zorunda kalıyorum

Canım kaç gün var test yapmana bende vajinal yoldan progestan kullanıyorum inanılmaz akıntım oluyor sürekli çamaşırım ıslanıyor ve değiştirmek zorunda kalıyorum
Test günüm geçti ben cesaret edip yaptıramadım 4 martta test günümdü ama yaptırmadım pazartesiye kadar olmazsam kan tahlili yaptıracam progestan cubuk testte ikinci çizgiyi çıkartırmı acaba ondanmı hayalet çizgim çıkıyor bilmiyorum bendede aşırı akıntı var sen test yaptınmı peki

Oooo ozaman sen inşallah hamilesin canım :) benim daha 6 günüm var progestan İn öyle Bi etki yapacağını sanmıyorum o bebeğin yerleşmesi için verilen bir ilaç hormonları etkileri acaba bilemedim ama senin gecikmende varsa bence kesin hamilesin ay ne güzel burdan paylaş lütfen mutlu haberi

Kan
Tahlili yaptırdıktan sonra sonucumu alınca olumlu olumsuz sizlerle paylaşacam canm

Kizlar agmucaston diye hi ilac var birde inofolic doktor kontrolu olmadan kullana bilirmiyim sizce? Vallah artiq doktorlarada guvenmyorum vitamin toplusunu bile icirtmiyor acaba para yuzundenmi erteliyor bazen bize sadece aylik gelir gibi baktiklarini dusunuyorum neyse ya

Yok aşılama çok kolay ve acısız bir işlem benim ya yumurtam çatlamadı o sancı yapıyo ya da ne bilyim kasıklarımda ağrı oluyo gerçi iki gündür azaldı yani demem o ki aşılama kolay bi işlem
Canm mesajından zaman gecmiş ama yinede yazmak istedim aşılama. Ağrısız bir işlem evet ama rahim ağzı eğri olanlarda ağrılı bir işlem benmde ağrılı gecti hemdr çok ağrılı ve doktor rahşm ağzı eğri dedi o bile olmamasına sebebmis

Canm ben adet günüm gecmedi bugun adet günüm daha bekliyorum aşılamadan sonraki 12 gün test günümdü onu yaptırmadım yoksa günüm gecmedi daha ben 30 günde bir adet olanlardanım
Adet günunu bekle derim herkes 12 13 14.gun adet oldum demis ama ben tam adet gunumdr oldum.erken bekliodum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…