Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım benim aşılamada tutmadı af edersiniz koyı akıntım başladı ve sancımda başladı😿
Canim merhaba bence sende de egrilik vardi ve asilamada agri olmusdu doktorun bu konuda ne diyor yani kac asilama yaptin ve hepsindemi acili olmusdu? Ben bilemiyorum artik doktorlara guvenemiyorum egrilik sorun digil diyor ama bi sey varki olmuyo bunca zaman. Bende ilk asilama cok agrili oldu olucem sandim ve tutmadi ikinciyi asilamami tup bebekmi dusunuyoruz

Insallah bir dahaki sefere olumlu olur canim. En Hayirli zamanda bebegin seninle olmasi dilegiyle. Moralini bozup Üzülme ve asla vazgecme
Saol canım bu ilk denememizdi zaten üzülmedik hayırlısı ve yenisine bereket artık Allah ne zaman verirse.

Canim merhaba bence sende de egrilik vardi ve asilamada agri olmusdu doktorun bu konuda ne diyor yani kac asilama yaptin ve hepsindemi acili olmusdu? Ben bilemiyorum artik doktorlara guvenemiyorum egrilik sorun digil diyor ama bi sey varki olmuyo bunca zaman. Bende ilk asilama cok agrili oldu olucem sandim ve tutmadi ikinciyi asilamami tup bebekmi dusunuyoruz
Merhaba canım devlette yaptırdığım ağrılı olmamıstı ama özelde yaptırdığım canımdan can aldı resmen doktor sorun olarak gördü ama aşılama sırasında engeli aştığını söylemişti bana ama bilemiyorum kan tahlili yaptırabilirim ama korkyyorum çünkü adet sancılarım başladı ve biz sonuna kadar gitmeyi düşünüyoruz şu an doktoruma çok güveniyorum o ne derse onu yapacam hakkımızda hayrlısı olsun hepimiz için

Evt canim gebe kalmaya Engel diyor doktorlar.hatta renkli gözlerle kiyaslama yapmisti.mavi gözlerde görüyor kahverengi gözlerde,renk farkli Ama fonksiyonlari ayni diye anlatmisti. Ama aklima takilmadi degil zamaninda,normalde öne dogru egikken spermler direk olarak rahime ulasiyor,fakat retrovert de bir Engel cikiyor ilk olarak karsisina ve dogal olarak normalindeki gibi direk ulaşmıyor spermler. Bununda az veya cok etkisi olabilir.ama Tabiki Rabbim ol degince oluyor. Bu arada hakkinda insallah Hayirlisi olur,insallah tedaviye gerek kalmadan kendiliginden gebe kalirsin bir dahaki sefere.dualarim seninle!
Yanlış biliyorsun engel olmaz. Alakası yok canım.

anladim canim. peki sebebsiz infertilitemi? evt tüp bebekte tabiki sans daha yüksek ama ayni zamanda maliyetde minimum asilamanin 5 kati. benimde ilacli asilamam tutmadi, ama 2 igneli asilamam tuttu.
Sebepsiz dedi aslida polikistik de var ama oyle cok etkileyecek durumda degil dedi. Ilac ile her zaman yumurta buyudu yeterli seviyede yani . demekki hayirlisi boyleymis. Nasibimi vaktinde bekliyorum insallah

Kızlar benimde ağrılı olmuştu 2.asilana birinci kolay geçmişti aynı.hastane farklı doktorlar yaptı..bide ben y.disindayim burda 7kez aşılama deneniyor..benim hiç ama hiç umudum yoktu hek eş sorunumuz var hemde benim biz direk tüp bebek için gittik ama 2.asilamada nasip kismet Allahin takdiri diyorum pozitif aldik simdi saglikla ilerlesin diye dua ediyoruz..yani üçüne beşine bakmayın bence sonuna kadar deneyin sayılarla kafaniza takmayın kimi 7.de olur kimi 1.de hayırlısıyla sizlerde buraya pozitif yazacaksınız bugün değil belki ama bu sene bitmeden gelecek inşallah haberler..sizler içinde dua ediyorum:KK200::dua:Rabbim elbette sizlerde nasip edecektir ama en onemlisi hayırlısı ve doğru zamanda

ARKADSLAR BILIYORSUNUZ BEN AŞILAMA OLMUSTUM BUGÜN GITTIM DOKTORA 5+6 HAMILESIN DEDI KESE BEBEK VARDI anlamadığım kese bebek var ama kalp atisi için 1 hafta sonra gel dedi ee bebegi gördüğü zaman kal0 atsini da duymamız gerekmuyormuydu bilgisi olan lütfen beni bilgilendirsinnnn :KK43: telaşladm

ARKADSLAR BILIYORSUNUZ BEN AŞILAMA OLMUSTUM BUGÜN GITTIM DOKTORA 5+6 HAMILESIN DEDI KESE BEBEK VARDI anlamadığım kese bebek var ama kalp atisi için 1 hafta sonra gel dedi ee bebegi gördüğü zaman kal0 atsini da duymamız gerekmuyormuydu bilgisi olan lütfen beni bilgilendirsinnnn :KK43: telaşladm
Hayirli olsun canim bildigim kadariyla ilk olarak kese gorulur daha sonra kalp atisi duyulur

Kalp atışı 6 ile 9 haftaya kadar uzayabiliypr canım bu arada hayrlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin

Bebek görüldü ama kese de görüldü 🤨🙄
Canim Panik yapma.ilk kese görülüyor,daha sonra bebek gözüküyor.1-2 hafta Sonrada bebegin Kalp atisi basliyor.yani bastan beri olmuyor. Gözün aydin Hayirli olsun tekrar canim saglikla kucagimiza aliriz insallah:))

Sebepsiz dedi aslida polikistik de var ama oyle cok etkileyecek durumda degil dedi. Ilac ile her zaman yumurta buyudu yeterli seviyede yani . demekki hayirlisi boyleymis. Nasibimi vaktinde bekliyorum insallah
Evt Hayirlisi buymus demekki.en kisa zamanda en Hayirli zamanda nasip eder insallah Rabbim.

Canim Panik yapma.ilk kese görülüyor,daha sonra bebek gözüküyor.1-2 hafta Sonrada bebegin Kalp atisi basliyor.yani bastan beri olmuyor. Gözün aydin Hayirli olsun tekrar canim saglikla kucagimiza aliriz insallah:))
Aaa öylemi bende sanıyorum bebek görüldüğü zaman kalp atışı o an görünmeli içimi ferahlattin sagolsin:)

X