Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir canim asilamadan sonra 17.gunum hala yapmadim.kendimdeki rahatliga bende sasirdim acikcasi :)) hicbi belirtim yok gögus agrim var biraz oda adet onceside oluyor.
Hakikaten rahatlık iyimiş :)))) belki bebiş seninledir bilemezsin ki hayırlısı olsun hakkında canım yarın benimde test günüm ben bekleyemem meraktan değil ilaç kullanıyorum şayet ki varsa kullanacağım ilaçlarımı düzenleyeceğiz gebeliklte o sebeple mecburen yaptırıcam hemen. Ayrıca merakta ediyorum açıkcası :))) Ya herro Ya merro napalım ya :)Hayir canim asilamadan sonra 17.gunum hala yapmadim.kendimdeki rahatliga bende sasirdim acikcasi :)) hicbi belirtim yok gögus agrim var biraz oda adet onceside oluyor.
Keske canim benimle olsa keske. :) valla merakte ediyorum ama kullandigim jelden falan gecikme olduysa diye bi kacgun daha bekleyim diyorum.senin yarin kacinci gün ve ne ilaci kullaniyosun.Hakikaten rahatlık iyimiş :)))) belki bebiş seninledir bilemezsin ki hayırlısı olsun hakkında canım yarın benimde test günüm ben bekleyemem meraktan değil ilaç kullanıyorum şayet ki varsa kullanacağım ilaçlarımı düzenleyeceğiz gebeliklte o sebeple mecburen yaptırıcam hemen. Ayrıca merakta ediyorum açıkcası :))) Ya herro Ya merro napalım ya :)
Anladim canim gercekten zor bir durumOnu biliyorum canim. Kan da vermedim daha hic belirtim yok ya gidesim gelmiyor. Uc bucuk yili gecti artik negatif gormekten hevesi kalmiyor insanin.
Allah sifanida bebisinide versin insallahh canim.banada 13.gun kan testi yaptir dedi ama idrarda cikmayinca hevesim kacti.kandan once bi idrar yapip ona gore kan testi yaptiririm belkiYarın 12.gün ben Lupus Hatasıyım organ tutulumum vardı daha önceleri şuan uyku durumunda çook ilaç kullanıyorum :)
Yarın belli olursa ona göre ilaçlarım düzenlenecek.
Aslında benim doktorum 12. günde kanda çıkar idrarda çıkmaz demişti yaptır bi kan testi sende rahatla :)
bana özellikle idrarda çıkmayabilir kanda istiyorum dedi. O yüzden diyorum gün çok erken ya idrar boşuna yapmayın çıkmıyor herhalde en iyisi kanAllah sifanida bebisinide versin insallahh canim.banada 13.gun kan testi yaptir dedi ama idrarda cikmayinca hevesim kacti.kandan once bi idrar yapip ona gore kan testi yaptiririm belki
amin hepimize versin sağlıklı sıhhatli bebiş canım :)Allah sifanida bebisinide versin insallahh canim.banada 13.gun kan testi yaptir dedi ama idrarda cikmayinca hevesim kacti.kandan once bi idrar yapip ona gore kan testi yaptiririm belki
Ben test yaparsam seni etiketlicem sendr haber ver :)amin hepimize versin sağlıklı sıhhatli bebiş canım :)
tabikiiii :)))) ama yarın gündüz kan veremem malum çalışıyorum iş çıkışı yaptırırım bakalım yarın akşam belli olur.Ben test yaparsam seni etiketlicem sendr haber ver :)
Ben ilk idrar testiyle ögrenmistim 13.günümde.ama bu herkeste farkli olabiliyor.güzel haberler verin bize kizlarbana özellikle idrarda çıkmayabilir kanda istiyorum dedi. O yüzden diyorum gün çok erken ya idrar boşuna yapmayın çıkmıyor herhalde en iyisi kan
aa ne güzel ne hoş tam netmi çıkıyor silik mi acabaBen ilk idrar testiyle ögrenmistim 13.günümde.ama bu herkeste farkli olabiliyor.güzel haberler verin bize kizlar
Bende silik cizmisti cizgi Ama Silikte olsa gebelik var deniliyoraa ne güzel ne hoş tam netmi çıkıyor silik mi acaba
Bidakine olur inşallah canım kaçıncı ilk denemenmiydiBenim negatif oldu. Insallah bekleyen diger arkadaslarimizin olumlu olur . Allah yardimcimiz olsun
pzme kendini canim vardir bundada bir hayir.insallah en kisa zamanda olur.ilk asilamanmiydi?ignemi ilaclimi?Benim negatif oldu. Insallah bekleyen diger arkadaslarimizin olumlu olur . Allah yardimcimiz olsun
Kaç gündür girmiyodum canım hiç. Randevu alıp daha önce gittiğim khd doktoruma gidicem. Pıhtılaşma testi yaptırmak istediğimi söyliycem.Canin eskiden 3 düsükmüş şimdi 2 düşük dedi benim doktorum pirtilasma testi icin. Ama özelde para aldiklari icin limit yoktur. Bence doktora bağli bir durum. Sen doktoruna ısrar et.
Khd doktorumdan randevu alıcam daha öncede onunla görüşmüştüm. Eşim için özel bi labaratuvarda yaptırmıştık dna hasar analizini.Oluyo devlet yapiyo dusugim var de yaparlar . Sadece erkk icin sperm dna hasari tespiti devlet yapiyormi onu öğrenemedim cogu kisi disarda yaptırmış