Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pzme kendini canim vardir bundada bir hayir.insallah en kisa zamanda olur.ilk asilamanmiydi?ignemi ilaclimi?
Ilacli klomen kullandim canim. Ilk denememizdi ama temmuzdan beri takipteydim. Rahim filmi diger butun testlerim normal degerde. Doktorum aslinda bana tup bebekle sansin daha cok olur dedi de ben once asilama yapalim dedim.

1.bende tutmadi,ilacli asilama olmustu.2.cisi tuttu igneli yapilmisti asilamam Ama malesef düsük yaptim.ücüncüsüde tuttu ondan hamileyim cok sükür.swnin ilk mi?
Bide sende de qaliba sekil bozukligu vardi asilama sirasinda agri oldumu

Ilacli klomen kullandim canim. Ilk denememizdi ama temmuzdan beri takipteydim. Rahim filmi diger butun testlerim normal degerde. Doktorum aslinda bana tup bebekle sansin daha cok olur dedi de ben once asilama yapalim dedim.
anladim canim. peki sebebsiz infertilitemi? evt tüp bebekte tabiki sans daha yüksek ama ayni zamanda maliyetde minimum asilamanin 5 kati. benimde ilacli asilamam tutmadi, ama 2 igneli asilamam tuttu.

Arkadaşlar benim aşılama tutmadı. Test yaptım idrarda bomboş. Hayırlısı olsun 2-3 aydinlenmeye karar verdim.

canım hayırlısı buymuş ne diyeyim sende sorun varmıydı birde sonra napmayı planlıyın

Sadece adetlerim düzensiz. Bu 4.idi. 3. Aşılamam kimyasal gebelik oldu. Valla bir adet göreyim Dr gideceğim. Ona danışayım. Ama 3-4 ay tedavi istemiyorum. Bitkisel kürler deneyeceğim. Bir aşılamalık daha iğne kaldı elimde. Bilmiyorum ya. Adet göreceğim belime vuruyor ağrısı. Hiç böyle olmazdı şiddetli olacak herhalde. Artık alıştım. Üzülmüyorum çok fazla. Kabullendim galiba 😥

arkadaşlar av rv bu pozisyonlar sorun değil gebe kalmak için bunlara takılmayın.kanülü ona göre ayarlar dr.
Evt canim gebe kalmaya Engel diyor doktorlar.hatta renkli gözlerle kiyaslama yapmisti.mavi gözlerde görüyor kahverengi gözlerde,renk farkli Ama fonksiyonlari ayni diye anlatmisti. Ama aklima takilmadi degil zamaninda,normalde öne dogru egikken spermler direk olarak rahime ulasiyor,fakat retrovert de bir Engel cikiyor ilk olarak karsisina ve dogal olarak normalindeki gibi direk ulaşmıyor spermler. Bununda az veya cok etkisi olabilir.ama Tabiki Rabbim ol degince oluyor. Bu arada hakkinda insallah Hayirlisi olur,insallah tedaviye gerek kalmadan kendiliginden gebe kalirsin bir dahaki sefere.dualarim seninle!

Benim de rahmim ters ama bu gebeliğe engel değilmiş en azından muayene eden her doktor öyle söylemişti
Aynen öyle diyor doktorlar yuksrida doktorumun bana yapmis oldugu aciklamayi yazdim.retrovert oldugundan doktorum asilama yapalim demisti,en azindan direk rahime ulasir spermler.

X