Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 şubatta yaptırdım ben belirti birtek bel ağrısıydı başka bisey yoktu :) umarım seninde tutmuştur
Amin ama sanırım tutmadı benim ben 20 şubatta yaptırdım ilk zmanlar bel ve kasık agrısı vardı bide göğüslerde şişme ama hassaslık fazla yoktu ama şu an adet olacam belli fazla akıntı af edersin bide sancılarım başladı hakkımozda hayrlısı olsun hepimiz için

Amin ama sanırım tutmadı benim ben 20 şubatta yaptırdım ilk zmanlar bel ve kasık agrısı vardı bide göğüslerde şişme ama hassaslık fazla yoktu ama şu an adet olacam belli fazla akıntı af edersin bide sancılarım başladı hakkımozda hayrlısı olsun hepimiz için
Bende adet olcak gibi hissediyordum umudum da yoktu ama öyle zamanlar da supriz yapıyor bebekler inşallah tutmuştur canım

Mrh arkadaşlar biliyosunuz subat 20 de aşılama oolmustum bugun çubuk test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı sizce gebelik varmıdır ama bat olacakmısım gibide belirtilerim var testi silik çıkıp gebe kalan varmı aranızda

Mrh arkadaşlar biliyosunuz subat 20 de aşılama oolmustum bugun çubuk test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı sizce gebelik varmıdır ama bat olacakmısım gibide belirtilerim var testi silik çıkıp gebe kalan varmı aranızda
Valla benim teste 2 gün kaldı ama regl olucam gibi. Genelde silik olunca bile pozitif diyorlar hakkımızda hayırlısı canım.. 😊

İkimizde aynıymışız benmde 2 gün kaldı inşallah birlikte müjdeleniriZ canm
Canim bende silikdende ote baya ikinci cizgi vardi hatda arkadaslar tebrik etdi bu arada surekli olarak test yaparak ilaclarin etkisini olctum en son gecen ay 4u yaptgimda tamamen negativdi kan test gunum 8di ve ben 6 test yaptim ikiside pozitivdi 7 yaptigimda test bizuk gibiydi aksami tekrar yaptim silik cikti ve ertesi gun 8 i kan test verdim ve sonuc 0.100du o kadar kirilmistiki hayallerim kendimi baya hamile zann ediyordum hatda burda allah isteyen herkese versin fakan yazmistim:) artik kendime soz cerdim bidaha test falan yapmicam yani

Canim bende silikdende ote baya ikinci cizgi vardi hatda arkadaslar tebrik etdi bu arada surekli olarak test yaparak ilaclarin etkisini olctum en son gecen ay 4u yaptgimda tamamen negativdi kan test gunum 8di ve ben 6 test yaptim ikiside pozitivdi 7 yaptigimda test bizuk gibiydi aksami tekrar yaptim silik cikti ve ertesi gun 8 i kan test verdim ve sonuc 0.100du o kadar kirilmistiki hayallerim kendimi baya hamile zann ediyordum hatda burda allah isteyen herkese versin fakan yazmistim:) artik kendime soz cerdim bidaha test falan yapmicam yani
Bende testden çok hüsranlara uğradım o yüzden teste güvenmiyorum ama ne kadar da desen insan merak etmeden yapamıyor bende artık yapmıcam beklicem olursa olur olmazsa olmaz allahtan gelen baş tacı eminim ki rabbim bi gün bizleride sevindirecek

Kızlar merhaba aşılaması tutup hamile kalanlara bir sorum olacak alt karnınızda sertlik ve şişlik olmuşmuydu sizlerin

Kızlar benimde ağrılı olmuştu 2.asilana birinci kolay geçmişti aynı.hastane farklı doktorlar yaptı..bide ben y.disindayim burda 7kez aşılama deneniyor..benim hiç ama hiç umudum yoktu hek eş sorunumuz var hemde benim biz direk tüp bebek için gittik ama 2.asilamada nasip kismet Allahin takdiri diyorum pozitif aldik simdi saglikla ilerlesin diye dua ediyoruz..yani üçüne beşine bakmayın bence sonuna kadar deneyin sayılarla kafaniza takmayın kimi 7.de olur kimi 1.de hayırlısıyla sizlerde buraya pozitif yazacaksınız bugün değil belki ama bu sene bitmeden gelecek inşallah haberler..sizler içinde dua ediyorum:KK200::dua:Rabbim elbette sizlerde nasip edecektir ama en onemlisi hayırlısı ve doğru zamanda
canin sen ovu testi cok yapiyordun ya ben cumartesi pik gordum bugunki testim ekte

Eklentiler

• 20190307_191234.jpg
    20190307_191234.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 23
Hayalet cizgi olabilir Simdi fotoda cok belli degil.eger erken gebelik testi degilse hamile olma olasiligi ändern bence olabilir cnm.cünki erken gebelik testleri daha duyarli olduklari icin ilaclarin etkisinden dolayi Ikinci cizgiYi cikartabiliyor bazen
Normal ucUZ TESlerden canım ama sanırım yanıltı test beni çünkü koyu akıntım kırmızı kart geliyor galiba bakalım yarın adet günüm ne olacak görecez hayrlısı olsun hepimiz için

Aşılama tarihleri ve sonuçlar:

S silam30 31.Aralık 18 (Igne - Fostimon 75ml) —> pozitif :anneadayı:
@glnrm 18.Ocak 2019 —> negatif
@smurfsgirl 19.Ocak 19 —>negatif
@Sabahcayi 21.Ocak 19 —>negatif
@casperayse 23.Ocak 19
@canimmkendimm 25.Ocak 19 (Igne - Gonal F) —> pozitif :anneadayı:
S shemsim 25.Ocak 19 (Ilac - Femara) —> negatif
Y yaprakali 28.Ocak 19 (Igne - Gonal-F-450 75ml) —>negatif
@ftm55 1.Şubat 19 --> negatif
L Leiyla 4. Şubat 19 (Ilac - Klomen) —> pozitif :anneadayı:
@sincazli 8.Şubat 19 (Iğne-Gonal-F-900 75ml) —> negatif
Eyemci Eyemci 10.Şubat 19 (Iğne-Gonal F 50 ml) —> pozitif :anneadayı:
@Gizemli02 15. Şubat 19 (Ilac - Klomen)
@Mavili hatun 20.Şubat (Iğne)
@Nilsernil 21. Şubat (Iğne) —> negatif
@Selinselinselin30 —> negatif
A Aslihan_35 21. Şubat (Iğne Menagol) —>

Kızlar merhaba,

aceba asilamadan sonra veya normal gebelikte hic belirti olmadan, kasik agrisi vs, hamile kaldiginizi ögrenenler varmi aramizda?
Tecrüblerinizi veya düsüncelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.
daha önce yaptirmis oldugum asilamada, kasik batmalarim olmustu ve hamile kalmistim. malesef düsük yasadim. bu sefer hic kasik agrim yok, aceba tutmadimi diye üzülüyorum:KK43:

01.02.19
Bu yazimi şimdi okuyorumda ne kadar endişelenmişim.insan hep birilerinden bir umut bekliyor,bendede öyleydi ve hamile kaldim demelerini istiyor.insan kendini birazcikta olsa rahatlatmak istiyor. Hatta Aşılamam tutmadı diye ağlamıştım.çok şükür rabbim beni sevindirdi,ve ilk pozitifi gördügümde inanamadim şaştım kaldım Ilk defa idrar testiyle hamile oldugumu ögrenmistim.rabbime binlerce kez sükür!insallah en kisa zamanda tüm isteyenlerede nasip eder.Amin.
Mrb. Bende suan aşıla için iğneler kullanıyorm 7 iğneden sonra asılama olcak. İlk defa yapcam. Asılama da hep ikiz mi oluyo merak ediyorum. Rabbim bana saglıklı hayrılı bir evlat nasib etsin insallah. İkiz olmasını istemiyorum ama allahın gğcüne gidcdk diye sölemiyorum pek.

X