Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya hiç beğenmedim bu güncellemeyi ama bi sorum var;bugün çok affedersiniz eşimle ilişkiden sonra lekelemem olmuş acaba dusecekmi die korkuyorum şuan yaklaşık 5 haftalık galiba tam hunud3 bilmiyorum
Cnm bunu doktoruna sormalisin,doktorun seni yönlendirecektir.bizde başlarda ilişki yasaktı, burayada yazmistim. Insallah birsey olmaz bebegine.herkeste farkli oluyor

Kızlar ya hiç beğenmedim bu güncellemeyi ama bi sorum var;bugün çok affedersiniz eşimle ilişkiden sonra lekelemem olmuş acaba dusecekmi die korkuyorum şuan yaklaşık 5 haftalık galiba tam hunud3 bilmiyorum
Canım benim de tam da 5. Haftamda ilişkinin ertesi günü kanamam olmuştu muayenede bebekte bi sorun görülmemişti ama ilişki. İ süre olmasın demişti doktorum sen de bu dönemde biraz dikkat et

Canım benim de tam da 5. Haftamda ilişkinin ertesi günü kanamam olmuştu muayenede bebekte bi sorun görülmemişti ama ilişki. İ süre olmasın demişti doktorum sen de bu dönemde biraz dikkat et
Aa tamam o zaman canm çok sağol vala baya korktum aslında o kadarda korkarak karar verdik sdikkat ediyorum.baya oldu die inşallah bise olmaz

Daha çok yeni gebeymişssin birlikte olmamaman şu an ssenin ve bebeğin için daha sağlıklı olur canm bolça uzan ayaklarının altına yastık koy lekelenmen uzun sürerse bi doktora git bence
Kuzum vala bahadırda dikkat edioduk internette bisey olmaz die okudum o yüzden böyle

X