Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şuanda sanırım çalışma var sitede, ekliyeceklerimi ekleyemiyorum listemize,kayıt işlemi gerçekleşmiyor. Yarın tekrar denerim

Merhaba canim,Evt malesef öyle bir talihsizlik yasamistim cok sükür yine hamile kaldim.allah razi olsun.insallah hepimiz hayirla kavusuruz bebeklerimize. Dogum ne zaman senin?nasil gidiyor hamilelik?
Ben 21.haftafayım geçen hafta acil serklaj yapıldı yatarak geçiriyorum. Bunun dışında sorunnyok şükür

Ne zaman asilama oldun cnm?benim hic belirtim olmadi ve pozitif cikti cok sükür cnm.hatta moralim bozuldu aglamistim tutmadi hic belirtim yok diye.insallah Seninde tutar canim!
Aynen bende tutmadı diye ağlamıştım. Kızım 2 yaşına girecek insallah. Rabbim hayırlı evlatlar versin

Kızlar ya hiç beğenmedim bu güncellemeyi ama bi sorum var;bugün çok affedersiniz eşimle ilişkiden sonra lekelemem olmuş acaba dusecekmi die korkuyorum şuan yaklaşık 5 haftalık galiba tam hunud3 bilmiyorum

Asilamadan sonra 16.gunum hala gelen giden yok.crinone jel kullanmistim.omu geciktirdi acaba.20.gune kadar bekleyip kan testi yaptirayim diyorum kizlar ne diyosunuz?

Kızlar ya hiç beğenmedim bu güncellemeyi ama bi sorum var;bugün çok affedersiniz eşimle ilişkiden sonra lekelemem olmuş acaba dusecekmi die korkuyorum şuan yaklaşık 5 haftalık galiba tam hunud3 bilmiyorum
Daha çok yeni gebeymişssin birlikte olmamaman şu an ssenin ve bebeğin için daha sağlıklı olur canm bolça uzan ayaklarının altına yastık koy lekelenmen uzun sürerse bi doktora git bence

Bencede bekle.cunku daha catlatma ignesinin etkisi olabiliyo.ben test yapmistim cok asiri bi silik cizgi vardi.
Evet bendede aynısı oldu üç çubuk teste silik çizgi çıktı zor görünen silik çizgi oyüzden beklemeyi tercih ediyorum şu ilaçlar yüzünden hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum artık

X