Gecen ay yaptim zaten, olmadi ilk asilamaydi ben para biriktiripde tup yaptirmayi dusubuyorum insanlar bana salak hasta gibi bakiyorlar daha 2 yilimiz olmadi ama kocamin yasi geciyo zaten 35,bende 26dayim 30 dan sorasi daha zor anladigim kadariyla.illa
tup bebek icin yillarca bekleyip ilaclara milyonlar harcamam gerek sanki zaten asilamayida yaptirdgimi hic kimseye soylemedim insanlarla ugrasacak zamanim ve sabrim kalmadi,ne bende ne kocamda bi sorun yok diyolar zaten bosu bosuna polip amelyatina aldilar sonuc adet kalintisi oldu, borular acik hormonlar normal, gecen ay kan testi tahlilim 8di ben surekli ilacin etkisinin gitdiyinden emin olmak icin testler yaptim 4u tamamen gitmisdik 6 yaptigim testde belirgin ikinci cizgi vardi ikisini yaptim hattda burdada herkese paylastjm tebrik falan etdiker o aksami asiri kasik agrim oldu ve ertesi yaptigim testler solmaya basladi zaten kandada negativ cikti, acaba genetik uyusmazligini var diye dusunuyorum belki bu aralar onu yaptiririz bakalim artik hayirlisi , siz peki hic asilama ya tup bebek denedinizmi? Kac yasindasiniz?