Evt canim bende asilama yaptirmistim. Cok sükür hamilelik oldu.insallah tüm isteyenlerde olurİnşalahhh
İnşallahhh sende mi aşılama yaptırmıştın
Malesef öyle bende daha zor takip edebiliyorum. Hatta Dün yazamadim bile calisma vardi sanirim sizede. Kacirdigim birseyler varsa yazin kizlar.nasilsiniz iyimisiniz?Ya güncelleme gelmis heralde ben pek sevmedim daha zor takip etmesi bence
Ekliyorum canim Hadi ins güzel haber ver bizeCanım beni de ekleyin o halde. Haberleşelim. Benim kan testi günüm 5 Mart. 3 martta idrarda belli olur diye düşünüyorum.
Hayirli olsun tedavin cnm insallah cok güzel sonuclar alirsin25'inde oldum aşılama öncesi 8tane menagol iğne vuruldum daha sonra çatlatma iğnesi ve şuan progestan kulanıyorum fitil olarak
Ben 21.haftafayım geçen hafta acil serklaj yapıldı yatarak geçiriyorum. Bunun dışında sorunnyok şükürMerhaba canim,Evt malesef öyle bir talihsizlik yasamistim cok sükür yine hamile kaldim.allah razi olsun.insallah hepimiz hayirla kavusuruz bebeklerimize. Dogum ne zaman senin?nasil gidiyor hamilelik?
Geçmiş olsun,yat istihratini yap insallah daha iyi olursun.Ben 21.haftafayım geçen hafta acil serklaj yapıldı yatarak geçiriyorum. Bunun dışında sorunnyok şükür
Aynen bende tutmadı diye ağlamıştım. Kızım 2 yaşına girecek insallah. Rabbim hayırlı evlatlar versinNe zaman asilama oldun cnm?benim hic belirtim olmadi ve pozitif cikti cok sükür cnm.hatta moralim bozuldu aglamistim tutmadi hic belirtim yok diye.insallah Seninde tutar canim!
Masallah Allah bagislasin arkadasim.aminn Rabbim Hayirli saglikli bebisler nasip etsin hepimizeAynen bende tutmadı diye ağlamıştım. Kızım 2 yaşına girecek insallah. Rabbim hayırlı evlatlar versin
Daha çok yeni gebeymişssin birlikte olmamaman şu an ssenin ve bebeğin için daha sağlıklı olur canm bolça uzan ayaklarının altına yastık koy lekelenmen uzun sürerse bi doktora git benceKızlar ya hiç beğenmedim bu güncellemeyi ama bi sorum var;bugün çok affedersiniz eşimle ilişkiden sonra lekelemem olmuş acaba dusecekmi die korkuyorum şuan yaklaşık 5 haftalık galiba tam hunud3 bilmiyorum
Çubuk test yaptınmı arkadaşımAsilamadan sonra 16.gunum hala gelen giden yok.crinone jel kullanmistim.omu geciktirdi acaba.20.gune kadar bekleyip kan testi yaptirayim diyorum kizlar ne diyosunuz?
Çubuk test yaptınmı arkadaşımAsilamadan sonra 16.gunum hala gelen giden yok.crinone jel kullanmistim.omu geciktirdi acaba.20.gune kadar bekleyip kan testi yaptirayim diyorum kizlar ne diyosunuz?
Bikacgun once yapmistim hicbisey yoktu canimÇubuk test yaptınmı arkadaşım
Olsun allahtan ümit kesilmez bence bi kan tahlili yaptır rabbim yüzümüzü güldürsünBikacgun once yapmistim hicbisey yoktu canim
Insalllah canim saolasinOlsun allahtan ümit kesilmez bence bi kan tahlili yaptır rabbim yüzümüzü güldürsün
Benim de yarın 12. Günüm aşılama tahlil günüm ama bende beklicem birazInsalllah canim saolasin
Bencede bekle.cunku daha catlatma ignesinin etkisi olabiliyo.ben test yapmistim cok asiri bi silik cizgi vardi.Benim de yarın 12. Günüm aşılama tahlil günüm ama bende beklicem biraz
Evet bendede aynısı oldu üç çubuk teste silik çizgi çıktı zor görünen silik çizgi oyüzden beklemeyi tercih ediyorum şu ilaçlar yüzünden hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum artıkBencede bekle.cunku daha catlatma ignesinin etkisi olabiliyo.ben test yapmistim cok asiri bi silik cizgi vardi.