- 1 Mart 2019
- 71
- 47
- 31
Ben 26 eşim 35 yani sizle aynı durumdayız insanlara gelince çok zor biliyorum ama takma inan aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum laparoskopi amaliyatı oldum iki defa rahim filmi çekildim eşim varikosel ameliyatı oldu herşey temiz çıktı bu ikinci aşılamam ilki devlette oldu ikincisi özelde oldu özelde olan biraz ağrılı oldu çünkü benim rahimde eğrilik varmıs bunu öğrenmis oldum bende çok test yaptım belli bellirsiz ikinci çizgi çıkıypr ama bende ilaçlara yorup umutlanmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım üzme kendini yaşa gelince erkekte sıkıntı olmuyor yaş ama evet bayanda 30 dan sonrası sıkıntı inşallah o yaşa kadar bebeklerimize kavuşmuş oluruzGecen ay yaptim zaten, olmadi ilk asilamaydi ben para biriktiripde tup yaptirmayi dusubuyorum insanlar bana salak hasta gibi bakiyorlar daha 2 yilimiz olmadi ama kocamin yasi geciyo zaten 35,bende 26dayim 30 dan sorasi daha zor anladigim kadariyla.illa tup bebek icin yillarca bekleyip ilaclara milyonlar harcamam gerek sanki zaten asilamayida yaptirdgimi hic kimseye soylemedim insanlarla ugrasacak zamanim ve sabrim kalmadi,ne bende ne kocamda bi sorun yok diyolar zaten bosu bosuna polip amelyatina aldilar sonuc adet kalintisi oldu, borular acik hormonlar normal, gecen ay kan testi tahlilim 8di ben surekli ilacin etkisinin gitdiyinden emin olmak icin testler yaptim 4u tamamen gitmisdik 6 yaptigim testde belirgin ikinci cizgi vardi ikisini yaptim hattda burdada herkese paylastjm tebrik falan etdiker o aksami asiri kasik agrim oldu ve ertesi yaptigim testler solmaya basladi zaten kandada negativ cikti, acaba genetik uyusmazligini var diye dusunuyorum belki bu aralar onu yaptiririz bakalim artik hayirlisi , siz peki hic asilama ya tup bebek denedinizmi? Kac yasindasiniz?
Umudunu inancını asla kaybetme inanmak başarmanın yarısıdırBen 26 eşim 35 yani sizle aynı durumdayız insanlara gelince çok zor biliyorum ama takma inan aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum laparoskopi amaliyatı oldum iki defa rahim filmi çekildim eşim varikosel ameliyatı oldu herşey temiz çıktı bu ikinci aşılamam ilki devlette oldu ikincisi özelde oldu özelde olan biraz ağrılı oldu çünkü benim rahimde eğrilik varmıs bunu öğrenmis oldum bende çok test yaptım belli bellirsiz ikinci çizgi çıkıypr ama bende ilaçlara yorup umutlanmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım üzme kendini yaşa gelince erkekte sıkıntı olmuyor yaş ama evet bayanda 30 dan sonrası sıkıntı inşallah o yaşa kadar bebeklerimize kavuşmuş oluruz
Canim asilama sirasinda bende de feci agri oldu egrilik bende de var rahim filmi cekilirken doktor rahim girisini cok zor buldu anlamadim ama doktorlar bu sorun digil desede bence sorundurBen 26 eşim 35 yani sizle aynı durumdayız insanlara gelince çok zor biliyorum ama takma inan aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum laparoskopi amaliyatı oldum iki defa rahim filmi çekildim eşim varikosel ameliyatı oldu herşey temiz çıktı bu ikinci aşılamam ilki devlette oldu ikincisi özelde oldu özelde olan biraz ağrılı oldu çünkü benim rahimde eğrilik varmıs bunu öğrenmis oldum bende çok test yaptım belli bellirsiz ikinci çizgi çıkıypr ama bende ilaçlara yorup umutlanmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım üzme kendini yaşa gelince erkekte sıkıntı olmuyor yaş ama evet bayanda 30 dan sonrası sıkıntı inşallah o yaşa kadar bebeklerimize kavuşmuş oluruz
Canım niye kan testi yaptırmıyorsun varsa var yoksa yok en azından rahatlarsın bence Allaha sığın güçlü ol .Benim doktorumda sakın idrar testi yapma idrarda 12. Günde çıkmayabilir psikolojini bozma demişti 5 martta kan testi yaptırıcam bende direk.Kizlar bende 15 subatta asilama olmustum hala regl olmadim 13.gun idrar testi yapmistim cikmadi bende kan testi yaptirmadim o yüzden.aklima bisürü sey geliyor yumurta catlamadida kistmi oldu acaba falan diye
Canım ben 35 yaşındayım 4 aydır bebek istiyorum. ve artık doktorlar doğurganlığın yaşı 40 lara kadar çıktığını söylüyorlar artık.Ve şuan bende sıkıntı yok eşimde haraketlilik sıkıntımız var.Gecen ay yaptim zaten, olmadi ilk asilamaydi ben para biriktiripde tup yaptirmayi dusubuyorum insanlar bana salak hasta gibi bakiyorlar daha 2 yilimiz olmadi ama kocamin yasi geciyo zaten 35,bende 26dayim 30 dan sorasi daha zor anladigim kadariyla.illa tup bebek icin yillarca bekleyip ilaclara milyonlar harcamam gerek sanki zaten asilamayida yaptirdgimi hic kimseye soylemedim insanlarla ugrasacak zamanim ve sabrim kalmadi,ne bende ne kocamda bi sorun yok diyolar zaten bosu bosuna polip amelyatina aldilar sonuc adet kalintisi oldu, borular acik hormonlar normal, gecen ay kan testi tahlilim 8di ben surekli ilacin etkisinin gitdiyinden emin olmak icin testler yaptim 4u tamamen gitmisdik 6 yaptigim testde belirgin ikinci cizgi vardi ikisini yaptim hattda burdada herkese paylastjm tebrik falan etdiker o aksami asiri kasik agrim oldu ve ertesi yaptigim testler solmaya basladi zaten kandada negativ cikti, acaba genetik uyusmazligini var diye dusunuyorum belki bu aralar onu yaptiririz bakalim artik hayirlisi , siz peki hic asilama ya tup bebek denedinizmi? Kac yasindasiniz?
Elbette sorun ben doktora aşılamadan sonra sordum sorun mu diye ben rahime aşılama yapana kadar yoruldum spremlermi yorulmucak dedi bana engel olunca ulaşamıyolar ve ölüyolarmusCanim asilama sirasinda bende de feci agri oldu egrilik bende de var rahim filmi cekilirken doktor rahim girisini cok zor buldu anlamadim ama doktorlar bu sorun digil desede bence sorundur
Tamam bugün pozitifse Lh pik yapmış ilk silinmeye başladığı zaman zaten yumurtlamış oluyorsun. Yarını değerlendirirsin cnmKizlar ovulasyon testim pozitif bugun ama esim il disinda yarin gelicek bir ay daha bosa gitti
canım bu ay ısımı saglama alıp bu aradaki 10 hun degerlendırcektım 5 gun degerlendırdım tam önemli gunde olmadı nasıl senınde cnım cıkmamıs hayırlısı ne dıyeyım sen napcanTamam bugün pozitifse Lh pik yapmış ilk silinmeye başladığı zaman zaten yumurtlamış oluyorsun. Yarını değerlendirirsin cnm
Illaki olur cnm kist ağrı yaparHala belirtim hic yok.kist olsa belki agri olurdu dimi
Canım kaçıncı gunArkadaşlar dayanamadım. Bu sabah test yaptım negatif. Tabi erken biraz ama ne yapayım dayanamadımAşılamamın 10-11.günü. Olsaydı derinden de olsa çizgi olurdu diye düşünüyorum. Artık nasip bakalım
Aşılamam 19 şubatta yapıldı. Çatlatma iğnesinden bir gün sonra yapıldı. Aslında 20 şubatta yapılmalıydı. 10.gün diyelimCanım kaçıncı gun
İdrar testi için erken gibi geldi bana çünk 10. Gün kanda bile 50 altında çıkar gibime geliyor sen adet gününü bekle ve o gün tekrar yap bence Allahtan ümit kesilmezAşılamam 19 şubatta yapıldı. Çatlatma iğnesinden bir gün sonra yapıldı. Aslında 20 şubatta yapılmalıydı. 10.gün diyelim
Hadi insallah hayirlisiyla tutunur bebegin canim,25'inde oldum aşılama öncesi 8tane menagol iğne vuruldum daha sonra çatlatma iğnesi ve şuan progestan kulanıyorum fitil olarak
İnşallahhh sende mi aşılama yaptırmıştınHadi insallah hayirlisiyla tutunur bebegin canim,
Bende progestan kullanmistim tutanmaya yardimci oluyor ins sende güzel haberler verirsin bize
Merhaba canım hamileymişsinn çok sevindim. Kasım ayında birlikte hamileydik senin düşükle sınuçlanmıştı yeniden hamile olduğınu ve sağlıklı devam ettiğini görünce sevindim. Sagiıcakla kavuşursun inşallahHadi insallah hayirlisiyla tutunur bebegin canim,
Bende progestan kullanmistim tutanmaya yardimci oluyor ins sende güzel haberler verirsin bize
Merhaba canim,Evt malesef öyle bir talihsizlik yasamistim cok sükür yine hamile kaldim.allah razi olsun.insallah hepimiz hayirla kavusuruz bebeklerimize. Dogum ne zaman senin?nasil gidiyor hamilelik?Merhaba canım hamileymişsinn çok sevindim. Kasım ayında birlikte hamileydik senin düşükle sınuçlanmıştı yeniden hamile olduğınu ve sağlıklı devam ettiğini görünce sevindim. Sagiıcakla kavuşursun inşallah