anladim canim haklisin diger gunler gereksiz iliski olurda pik oldugu gunde degerlendirirsen sorun olmaz anlaminda dedim tabi pikten once degerlendirmedigin icin kotu olur bende bu ay ovulasyon yapiyom ama guvenmiyom degerlendiriyomda simdiye kadar pik olmadi ama bugun koyuydu yarin pik olur ama yarinda il disindayim insallah seninki gibi benimkide catlamistirTamam işte ben doktora gittim yu
murtan çatlamış dedi eve geldim test koyu çıktı ertesi günde koyu çıktı ondan sonra silikleşti zaten 24 saat değil mi yımurtanın ömrü doktora gittiğim geceyi değerlendirmem yeyerli ertesi akşama zaten işlevini yitirmiş oluyo. Ben 3 doktorun görüşünü aldım bu konuda hepsi de yumurtan bugün çatladıysa yarın akşamki ilişkiyle bile hamile kalmak zor diyo yumurtlama ömcrsi ve çatladığı gün önemli
Oluyo devlet yapiyo dusugim var de yaparlar . Sadece erkk icin sperm dna hasari tespiti devlet yapiyormi onu öğrenemedim cogu kisi disarda yaptırmışKromozom ve kan analizleri için 1 düşük yapmak yeterli oluyor mu?
ne zaman asilama oldun canim? ekleyelim senide listemize istersen. pazar günü asilamanin kacinci günü oluyor? 13.günü idrarda cikmisti benim.
Ben pıhtılaşma testlerini kimyasal gebeliğimden sonra yaptırdım. 4 test yaptılar normal çıktı. Ama 3-4 düşük sonrası yapılıyormuş normalde. 15 günde çıkıyor sonuçlar.Ben düşük tamamlandıktan sonra kadın doğum bölümüne gidip kan pıhtılaşması için test yaptırmak istediğimi söyliycem. Sonrasında aynı senin gibi sakinleşmeyi, durulmayı bekliycem. Rabbim ummadığımız anda gönderir belki meleklerimizi.
Merhaba canım benimde bugün 10. Gün ama pazar günü idrar testi yapacağım bakalım ne olacak?Merhaba bende 18 subatta asilama oldum , doktorum 10. Gun kan testi yaptirabilirsin dedi ama cesaretim yokbelirtim de yok sizce ne kadar beklemeliyim
Bende pazartesi kan testi yaptirayim diyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun insallahMerhaba canım benimde bugün 10. Gün ama pazar günü idrar testi yapacağım bakalım ne olacak?
Aşılama tarihleri ve sonuçlar:
S silam30 31.Aralık 18 (Igne - Fostimon 75ml) —> pozitif
@glnrm 18.Ocak 2019 —> negatif
@smurfsgirl 19.Ocak 19 —>negatif
@Sabahcayi 21.Ocak 19 —>negatif
@casperayse 23.Ocak 19
@canimmkendimm 25.Ocak 19 (Igne - Gonal F) —> pozitif
S shemsim 25.Ocak 19 (Ilac - Femara) —> negatif
Y yaprakali 28.Ocak 19 (Igne - Gonal-F-450 75ml) —>negatif
@ftm55 1.Şubat 19 --> negatif
L Leiyla 4. Şubat 19 (Ilac - Klomen) —> pozitif
@sincazli 8.Şubat 19 (Iğne-Gonal-F-900 75ml) —> negatif
@Eyemci 10.Şubat 19 (Iğne-Gonal F 50 ml) —> pozitif
P Payment00 15. Şubat 19 (Ilac - Klomen)
@Mavili hatun 20.Şubat (Iğne)
@Nilsernil 21. Şubat (Iğne)
Kızlar merhaba,
aceba asilamadan sonra veya normal gebelikte hic belirti olmadan, kasik agrisi vs, hamile kaldiginizi ögrenenler varmi aramizda?
Tecrüblerinizi veya düsüncelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.
daha önce yaptirmis oldugum asilamada, kasik batmalarim olmustu ve hamile kalmistim. malesef düsük yasadim. bu sefer hic kasik agrim yok, aceba tutmadimi diye üzülüyorum
01.02.19
Bu yazimi şimdi okuyorumda ne kadar endişelenmişim.insan hep birilerinden bir umut bekliyor,bendede öyleydi ve hamile kaldim demelerini istiyor.insan kendini birazcikta olsa rahatlatmak istiyor. Hatta Aşılamam tutmadı diye ağlamıştım.çok şükür rabbim beni sevindirdi,ve ilk pozitifi gördügümde inanamadim şaştım kaldım Ilk defa idrar testiyle hamile oldugumu ögrenmistim.rabbime binlerce kez sükür!insallah en kisa zamanda tüm isteyenlerede nasip eder.Amin.
Merhaba canım bende aşılama yaptırdımdım benim 20 şubatta oldu ben dayamayıp çubık test yaptım bir haftalıkken yaptığımda pembe çizgi çıktı bugun tekrar yaptım ikinci çizgi varla yok arası çıktı ve inanılmaz bel ve kasık ağrım varMerhaba canım benimde bugün 10. Gün ama pazar günü idrar testi yapacağım bakalım ne olacak?
Sanki gebelik belirtileri gibi. Birde silik çizgi çıkması güzel bir şey. Benim 19 şubatta oldu. Ama ben yapmadım henüz. Bu 4. Aşılamam. 3. Aşılamam kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Güzel haberini alırız inşallah. DuacınımMerhaba canım bende aşılama yaptırdımdım benim 20 şubatta oldu ben dayamayıp çubık test yaptım bir haftalıkken yaptığımda pembe çizgi çıktı bugun tekrar yaptım ikinci çizgi varla yok arası çıktı ve inanılmaz bel ve kasık ağrım var
Merhaba canım bende aşılama yaptırdımdım benim 20 şubatta oldu ben dayamayıp çubık test yaptım bir haftalıkken yaptığımda pembe çizgi çıktı bugun tekrar yaptım ikinci çizgi varla yok arası çıktı ve inanılmaz bel ve kasık ağrıAllah razı olsun canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dilerim en hayırlı ve kısa zamanda rabbim senide benide hepimizide sevindirirSanki gebelik belirtileri gibi. Birde silik çizgi çıkması güzel bir şey. Benim 19 şubatta oldu. Ama ben yapmadım henüz. Bu 4. Aşılamam. 3. Aşılamam kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Güzel haberini alırız inşallah. DuacınımLütfen bana yaz. Merakta bırakma
Allaha sığın emin ol rabbim gerçekleştirmiceği hiç bişeyin hayalini kurdurmazmış içini ferah tutMerhaba arkadaşlar ben 20 şubatta aşılama yaptırdım allah bizlerin yar ve yardımcısı olsun inşallah kucağımıza sağlıklı hayrlı
Bence kan ver cnmKizlar bende 15 subatta asilama olmustum hala regl olmadim 13.gun idrar testi yapmistim cikmadi bende kan testi yaptirmadim o yüzden.aklima bisürü sey geliyor yumurta catlamadida kistmi oldu acaba falan diye
Hala belirtim hic yok.kist olsa belki agri olurdu dimiBence kan ver cnm
Bence yaptır beklemekle olmuyor ne yazıkki canını sıkmak için söylemiyorum ne olur yanlış anlama ama ben tam on yıl bekledim şimdi ise sonuna kadar gidecem tedavimin bişeyin yok diyyolar doktorlar ama bi sorun olmasa bebeğim gelirdi demekki bi sıkıntı var yani bence yaptır derim benKizlar naber nasilsiniz? Biz daha karar veremedik ya asilama yaptirib yaptirmamak arasinda gidib geliyoruz
Gecen ay yaptim zaten, olmadi ilk asilamaydi ben para biriktiripde tup yaptirmayi dusubuyorum insanlar bana salak hasta gibi bakiyorlar daha 2 yilimiz olmadi ama kocamin yasi geciyo zaten 35,bende 26dayim 30 dan sorasi daha zor anladigim kadariyla.illa tup bebek icin yillarca bekleyip ilaclara milyonlar harcamam gerek sanki zaten asilamayida yaptirdgimi hic kimseye soylemedim insanlarla ugrasacak zamanim ve sabrim kalmadi,ne bende ne kocamda bi sorun yok diyolar zaten bosu bosuna polip amelyatina aldilar sonuc adet kalintisi oldu, borular acik hormonlar normal, gecen ay kan testi tahlilim 8di ben surekli ilacin etkisinin gitdiyinden emin olmak icin testler yaptim 4u tamamen gitmisdik 6 yaptigim testde belirgin ikinci cizgi vardi ikisini yaptim hattda burdada herkese paylastjm tebrik falan etdiker o aksami asiri kasik agrim oldu ve ertesi yaptigim testler solmaya basladi zaten kandada negativ cikti, acaba genetik uyusmazligini var diye dusunuyorum belki bu aralar onu yaptiririz bakalim artik hayirlisi , siz peki hic asilama ya tup bebek denedinizmi? Kac yasindasiniz?Bence yaptır beklemekle olmuyor ne yazıkki canını sıkmak için söylemiyorum ne olur yanlış anlama ama ben tam on yıl bekledim şimdi ise sonuna kadar gidecem tedavimin bişeyin yok diyyolar doktorlar ama bi sorun olmasa bebeğim gelirdi demekki bi sıkıntı var yani bence yaptır derim ben