- 30 Temmuz 2018
- 29
- 13
- 30
Peki 1.de mi tuttuEvt canim bende asilama yaptirmistim. Cok sükür hamilelik oldu.insallah tüm isteyenlerde olur
Cnm bunu doktoruna sormalisin,doktorun seni yönlendirecektir.bizde başlarda ilişki yasaktı, burayada yazmistim. Insallah birsey olmaz bebegine.herkeste farkli oluyorKızlar ya hiç beğenmedim bu güncellemeyi ama bi sorum var;bugün çok affedersiniz eşimle ilişkiden sonra lekelemem olmuş acaba dusecekmi die korkuyorum şuan yaklaşık 5 haftalık galiba tam hunud3 bilmiyorum
1.bende tutmadi,ilacli asilama olmustu.2.cisi tuttu igneli yapilmisti asilamam Ama malesef düsük yaptim.ücüncüsüde tuttu ondan hamileyim cok sükür.swnin ilk mi?Peki 1.de mi tuttu
Bence bir idrar testi yapabilirsin evde,pozitif cikarsa kan verirsin.hadi sevindir biziAsilamadan sonra 16.gunum hala gelen giden yok.crinone jel kullanmistim.omu geciktirdi acaba.20.gune kadar bekleyip kan testi yaptirayim diyorum kizlar ne diyosunuz?
Canım benim de tam da 5. Haftamda ilişkinin ertesi günü kanamam olmuştu muayenede bebekte bi sorun görülmemişti ama ilişki. İ süre olmasın demişti doktorum sen de bu dönemde biraz dikkat etKızlar ya hiç beğenmedim bu güncellemeyi ama bi sorum var;bugün çok affedersiniz eşimle ilişkiden sonra lekelemem olmuş acaba dusecekmi die korkuyorum şuan yaklaşık 5 haftalık galiba tam hunud3 bilmiyorum
Keske canım yaa hepimiz sevinelim insallahhBence bir idrar testi yapabilirsin evde,pozitif cikarsa kan verirsin.hadi sevindir bizi
Aa tamam o zaman canm çok sağol vala baya korktum aslında o kadarda korkarak karar verdik sdikkat ediyorum.baya oldu die inşallah bise olmazCanım benim de tam da 5. Haftamda ilişkinin ertesi günü kanamam olmuştu muayenede bebekte bi sorun görülmemişti ama ilişki. İ süre olmasın demişti doktorum sen de bu dönemde biraz dikkat et
gidecem ama daha vaktim var canim doktoraCnm bunu doktoruna sormalisin,doktorun seni yönlendirecektir.bizde başlarda ilişki yasaktı, burayada yazmistim. Insallah birsey olmaz bebegine.herkeste farkli oluyor
Kuzum vala bahadırda dikkat edioduk internette bisey olmaz die okudum o yüzden böyleDaha çok yeni gebeymişssin birlikte olmamaman şu an ssenin ve bebeğin için daha sağlıklı olur canm bolça uzan ayaklarının altına yastık koy lekelenmen uzun sürerse bi doktora git bence
Aminn insallah cnm,yarin güzel seyler yaz bize:)Keske canım yaa hepimiz sevinelim insallahh
Daha öncede gidip bu tarz sorularini doktoruna yöneltebilirsin cnm,cünki bence önemli.yinede Sen bilirsin. Bol bol dinlenmeye calisgidecem ama daha vaktim var canim doktora
Evet ilk aşılamam..1.bende tutmadi,ilacli asilama olmustu.2.cisi tuttu igneli yapilmisti asilamam Ama malesef düsük yaptim.ücüncüsüde tuttu ondan hamileyim cok sükür.swnin ilk mi?
Öyle olumsuz düsünme,Sonucta ilk asilamasi tutanlarda oldu.bu isler kismet,Belkide suan bebisin seninledir.hakkinda Hayirlisi neyse o olur umarimEvet ilk aşılamam..
az kaldı bi belirti yok daha umutlu değilim korkuyorum ilk yapılanlar genelde hep olumsuz demişler...
Benim de ilk aşilamam. Ayni durumdayiz belirti yok ve bende korkuyorum bugun test gunum . Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallahEvet ilk aşılamam..
az kaldı bi belirti yok daha umutlu değilim korkuyorum ilk yapılanlar genelde hep olumsuz demişler...
hayirlisi hakkinizda, insallah güzel haberler verin bize. yaptirdinmi test?Benim de ilk aşilamam. Ayni durumdayiz belirti yok ve bende korkuyorum bugun test gunum . Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah
İnşallah olumlu yazarsın canım haber bekliyorumBenim de ilk aşilamam. Ayni durumdayiz belirti yok ve bende korkuyorum bugun test gunum . Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah
canım nettende bakabılırsın sonucunaDaha gitmedim icimden gelmiyor insallah yazarim sonuc cikinca
Onu biliyorum canim. Kan da vermedim daha hic belirtim yok ya gidesim gelmiyor. Uc bucuk yili gecti artik negatif gormekten hevesi kalmiyor insanin.canım nettende bakabılırsın sonucuna