yazmışım ama seni etiketlememişim sincazliyok canim genelde test siliklestiginde degil de pik oldugunda ust uste 5 gun derler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazmışım ama seni etiketlememişim sincazliyok canim genelde test siliklestiginde degil de pik oldugunda ust uste 5 gun derler
Teşekkür ederim canım. Keçiboynuzuna devam edicez. Ama şu sürecin son bi kaç günü yaşadıklarımı kolay unutabilecek gücü görmüyorum kendimde.. Halada düşük tamamlanmadığı için sadece bu sürecin bitmesini istiyorum. Sonra rabbim ne zaman verir, ne şekilde olur, aşılama dener miyim, tüp bebeğe gerek kalır mı hiç bilmiyorum.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..Canim cok gecmis olsun. Insallah biraz toparlandiktan sonra saglikla gelicek bebegin. Bu arada esine takviyelere devam et.
Kendiliğinden düşecek bu da dedi ama. Düşen parçadan daha büyük bi parça olduğunu söyledi. Bilmiyorum nasıl bi acıyla ağrıyla düşecek. Rabbim yardım etsin.. Dünden beri ara ara ağrım var ama hala düşen bişey yok. En olmadı gidip kürtaj yaptırmak istiyorum diycem.o parcada düsecekmiymis peki kendiliginden? yoksa müdahalemi etmeleri gerekiyor? amin saglikli sihatli bebekler nasip etsin rabbim tüm isteyenlere!
Teşekkür ederim canım. Keçiboynuzuna devam edicez. Ama şu sürecin son bi kaç günü yaşadıklarımı kolay unutabilecek gücü görmüyorum kendimde.. Halada düşük tamamlanmadığı için sadece bu sürecin bitmesini istiyorum. Sonra rabbim ne zaman verir, ne şekilde olur, aşılama dener miyim, tüp bebeğe gerek kalır mı hiç bilmiyorum.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Kendiliğinden düşecek bu da dedi ama. Düşen parçadan daha büyük bi parça olduğunu söyledi. Bilmiyorum nasıl bi acıyla ağrıyla düşecek. Rabbim yardım etsin.. Dünden beri ara ara ağrım var ama hala düşen bişey yok. En olmadı gidip kürtaj yaptırmak istiyorum diycem.
Ben düşük tamamlandıktan sonra kadın doğum bölümüne gidip kan pıhtılaşması için test yaptırmak istediğimi söyliycem. Sonrasında aynı senin gibi sakinleşmeyi, durulmayı bekliycem. Rabbim ummadığımız anda gönderir belki meleklerimizi.Amin canim. Bende biraz inzivaya cekildim. Fazla bu konu üzerinde düsünmeyince rahatladim sanki. Rabbim güldürsün yüzünü.
Doktorumda kürtaj taraftarı değil, ama o dediği daha büyük parça dünde bugünde yok ortada. İçimde kalmasından da korkuyorum, ne şekilde düşeceğinden de korkuyorum. Başa gelen çekiliyo bi şekilde düşmesini temenni ediyorum tabiki ama düşmezse son çare mecbur kürtaj yapılacak. Bakalım hayırlısı neyse o olsun..Canim kürtaj yaptirmamaya calis iyilesme süreci rahmin toplanma süreci cok uzun oluyor.
Ben düşük tamamlandıktan sonra kadın doğum bölümüne gidip kan pıhtılaşması için test yaptırmak istediğimi söyliycem. Sonrasında aynı senin gibi sakinleşmeyi, durulmayı bekliycem. Rabbim ummadığımız anda gönderir belki meleklerimizi.
Inanki oyle canim. Ben enson doktora gittigimde sonucun olumsuz oldugunu ogrenince delirdim resmen. Doktora bu ay gonal f ver diye yalvardim. Sanki delirmis gibiydim. Doktor her ay hormon yükleniyorsun ama bu stres icindeyken ne kullanirsan kullan ise yaramaz dedi . Cocuk konusunu hayatinin merkezine koyarsan ve sanki kendini basarisizlik hirsina sokup bukadar israrci olursan olmaz dedi. Benden onceki hastasi 3 yil tedavi olmus tutmamiş 2 ay önce doktor 2 ay ilac tedavi yok 2 ay hicbirsey düsunme sonra tüp bebek demis. Ve doktorum ben onun bu 2 ay arada hamile kalacagini bilerek bunlari söyledim nitekimde öyle oldu.1ay sonra sırita sırıta hamileyim diye geldi dedi. Bende oyüzden fazla düsünmemeye calisiyorum.
insallah kürtaja gerek kalmadan kendiliginden olur. rabbim yardimcin olsun. insallah cok agrin olmadan gecer bu günlerinKendiliğinden düşecek bu da dedi ama. Düşen parçadan daha büyük bi parça olduğunu söyledi. Bilmiyorum nasıl bi acıyla ağrıyla düşecek. Rabbim yardım etsin.. Dünden beri ara ara ağrım var ama hala düşen bişey yok. En olmadı gidip kürtaj yaptırmak istiyorum diycem.
Cok cok gecmis olsun. Saglikla gelsin bundan sonraki .kan pihti ve kromozom analizi yaptırın en son o kaliyo çünkü biz yaptırdık sonuç 2 ile 3 ayda cikiyo devlette . bizde birtek sperm dna hasari kaldi .tekrardan cok gecmis olsun hayirlisi diyelimHiç ummadığım anda bebeğimi öğrendim, hiç aklımın ucundan geçmeyecek bi şekilde kaybedeceğimi öğrendim. Hamileliğime 1 2 hafta bile sevinemedim. Doktorum bu sonu biliyodu ve hep hazırladı beni. Ben belki bi umut dedim hep. Sevincim, üzüntüm bu kadar kısa sürede yaşandığı için alt üst oldum. Hem psikolojik olarak hemde bedenen toparlanmam lazım. Bunun içinde en az 2 ay bu konuyu düşünmek istemiyorum. Yalnızca pıhtılaşma testimi yaptırıcam, patoloji sonucum çıkacak 15 günede. Sonrası sonra.. Zaten ağustosta tüp bebek tedavisi için raporumda çıkabilecek. Allah yardımcımız olsun..
Hiç ummadığım anda bebeğimi öğrendim, hiç aklımın ucundan geçmeyecek bi şekilde kaybedeceğimi öğrendim. Hamileliğime 1 2 hafta bile sevinemedim. Doktorum bu sonu biliyodu ve hep hazırladı beni. Ben belki bi umut dedim hep. Sevincim, üzüntüm bu kadar kısa sürede yaşandığı için alt üst oldum. Hem psikolojik olarak hemde bedenen toparlanmam lazım. Bunun içinde en az 2 ay bu konuyu düşünmek istemiyorum. Yalnızca pıhtılaşma testimi yaptırıcam, patoloji sonucum çıkacak 15 günede. Sonrası sonra.. Zaten ağustosta tüp bebek tedavisi için raporumda çıkabilecek. Allah yardımcımız olsun..
Bu arada ben gece regl oldum bu ayda olmadi yeni aya yeni umutlar
25'inde oldum aşılama öncesi 8tane menagol iğne vuruldum daha sonra çatlatma iğnesi ve şuan progestan kulanıyorum fitil olarakTabiki, ne zaman asilama oldun?ignelimi ilaclimi?markasibida yazarsan ekleyim.
murtan çatlamış dedi eve geldim test koyu çıktı ertesi günde koyu çıktı ondan sonra silikleşti zaten 24 saat değil mi yımurtanın ömrü doktora gittiğim geceyi değerlendirmem yeyerli ertesi akşama zaten işlevini yitirmiş oluyo. Ben 3 doktorun görüşünü aldım bu konuda hepsi de yumurtan bugün çatladıysa yarın akşamki ilişkiyle bile hamile kalmak zor diyo yumurtlama ömcrsi ve çatladığı gün önemliyok canim genelde test siliklestiginde degil de pik oldugunda ust uste 5 gun derler
Kromozom ve kan analizleri için 1 düşük yapmak yeterli oluyor mu?Cok cok gecmis olsun. Saglikla gelsin bundan sonraki .kan pihti ve kromozom analizi yaptırın en son o kaliyo çünkü biz yaptırdık sonuç 2 ile 3 ayda cikiyo devlette . bizde birtek sperm dna hasari kaldi .tekrardan cok gecmis olsun hayirlisi diyelim
Ben pıhtılaşma için testimi yaptırıcam zaten toparlar toparlamaz. Eşimin spermine dna hasar analizi testi yaptırmıştık özel bi labaratuvarda. Dediğin test bu test mi acaba?Canim pirtilasma testini yaptirman cok iyi olur. Mesela ben ilk dusügümden sonra pirtilasma sorunum oldugunu bilseydim ona gore onlem alirdim. Ama ben insanlarin böýle bir probleminden dolayi böyle bir ihtimalin oldugunu bilmiyordum. Bu doktorlarin suçu bence. Sonrasinda 2 kimyasalin daha oldu. Mesela ilk aşılamam tuttu ve olgun ve kaliteli 2 yumurtam vardi ve sadece bir coraspin icmedigim icin kaybettim. Düsünsene ya tüp bebek yapmiş olsaydim dünya kadar para emek eziyet boşa olacakti.Bu arada erkegin spermidede genetik test yapiliyormuş. Seninle ayni anda eşinde test yaptirabilir. Son gittigimde doktor erkegin spermindeki genetik bozuklukta bunu yapabilir dedi. Benim saglikli bir cocuk oldugundan esime teste gerek duyulmadi. valla canim bunlar yorucu ve stresli sürecler oyüzden bütün tahlil ve tetkikler yapilmadan tüp bebegide düsünme.
Ben pıhtılaşma için testimi yaptırıcam zaten toparlar toparlamaz. Eşimin spermine dna hasar analizi testi yaptırmıştık özel bi labaratuvarda. Dediğin test bu test mi acaba?
Kromozom ve kan analizleri için 1 düşük yapmak yeterli oluyor mu?