Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen gitmeden değerlendir de olacağı varsa oluyo zaten benim artık ovulasyon testi yapmak bile gelmiyo içimden
yok canım tersine ilk kez bu ay tam degerlendirecektim oda bu ayda aksilik çıktı eşimde dun dıyor hiç değerlendiremiyoruzki diye ya kavga ediyoruz ya bir hastalık engel oluyor degerlendıremıyoruz diyor gercekten soyle bir gun dolu bir gun bos yada gun gun degerlendırdıgım pek yoktur bu ayda ovulasyon bir değişik bu ilaçlar yumurtalarımı tembelleştirir diye korkuyorum

Ben de o markanınkişeri kullanıyodum aynı zamanda yumurta takibi de yaptırıyodum yumurtamın çatladığı gün eve gelince test yapmıştım kopkoyu çıkmıştı ertesi akşama anca silikleşmişti o yüzden güvenemiyorum ona pek başka markalarınkine yönelicem sanırım değerlendirmeye gelince hakikaten öyle oluyo bi de zaten yapman zorundaymış gibi olunca zor geliyo valla

canım eminmisin yumurtanın çatladıgı gunun kopkoyu cıktıgına yada nerden anladın yumurtanın catladıgını

canım eminmisin yumurtanın çatladıgı gunun kopkoyu cıktıgına yada nerden anladın yumurtanın catladıgını
Doktora gidiyodum yumurta takibi için bi gittim 19 mm idi 2 gün sonra gittim çatlamıştı eve geldiğimde bi de test yapayım dedim koyu çıktı ertesi gün de koyuydu akşamında silikleşti

Kizlar bende kirmizilari bekliyorum vala bu ay da olmadi sabah gebelik testi yaptim negatif yine yarina gelir artik sabahtan beri karnim agriyo uzandim

Doktora gidiyodum yumurta takibi için bi gittim 19 mm idi 2 gün sonra gittim çatlamıştı eve geldiğimde bi de test yapayım dedim koyu çıktı ertesi gün de koyuydu akşamında silikleşti
aa canim cok saol ya ben hep ovulasyon testi ile yaptim simdiye kadar bu bilgi o kadar isime yararki benim ama suda var mesela o pik oldugu gun catlayabiliyor ya demekki o gun yumurtan catlamis oda pik olmus peki yumurtan catladiginda agrin akintin olmusmuydu

Arkadaşlar bu 4. Aşılamam 5 Mart test günüm. 3. Aşılamam kimyasal gebelik oldu. Hiç kaşık karın ağrım yok. Ama göğüslerim son 2 gündür çok şişti çok acıyor. Geçen seferde böyle oldu. Gerçi progesteron hormonu böyle yapıyor. Ama ilk iki aşılamamda progesteron kullanmama rağmen böyle olmamıştı. Nasip kısmet bakalım. Bu pazar evde test yapsam belli olur diye düşünüyorum

Bence aşılamadan 14. Günü yapmalısın kesin ve net sonuç UMARIM BU SEFER BEBEGIN SENINLEDIR gebelik belirtileri kişiye göre değişir sen dua et sadece canım bizlerde birbirimize ediyiruz

Canim uzme kendini demekki hamile kala biliyosun boyle durumlarda bir iki ay icinde tekrar ve daha saglikli hamilelik oluyo pozitiv ol insallah her sey guzel olucaq

Dün gece çok zor geçen bi süreçle düşük yaptım maalesef. Doktorum bi parça daha kaldığını söyledi, buradan kimsenin moralini bozmak, hevesini kaçırmak istemiyorum. Rabbim hepinize sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler versin..

Canim cok gecmis olsun. Insallah biraz toparlandiktan sonra saglikla gelicek bebegin. Bu arada esine takviyelere devam et.

masallah hadi gözün aydin olsun, cok sevindim! insallah böyle güzel bir sekilde devam eder canim. ilk degerin kactiki? degere göre tahmin yapilabilir ama tabi her zaman tutmayabilir. 2 ye katlarsa tek, 4 e katlarsa 2 günde bir ikiz olma ihtimali yüksek. hayirlisi tabiki saglikli olsunlarda baska birsey istemiyoruz

o parcada düsecekmiymis peki kendiliginden? yoksa müdahalemi etmeleri gerekiyor? amin saglikli sihatli bebekler nasip etsin rabbim tüm isteyenlere!

ne zaman asilama oldun canim? ekleyelim senide listemize istersen. pazar günü asilamanin kacinci günü oluyor? 13.günü idrarda cikmisti benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…