Yok canım arada karnım ağrıyor ama baskasa bi ağrım yokTest yok elimde,ağrılarım da pek kalmadı senin ağrın yada belirtin var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım arada karnım ağrıyor ama baskasa bi ağrım yokTest yok elimde,ağrılarım da pek kalmadı senin ağrın yada belirtin var mı
Canim yumurylaiklar ilacin etkisiyle hareketleniyor cunku bu ay da vucudunda ilac etkisi kaldi bi de kistlerin gitmediyse batma yapiodurKizlar brn gecenay biliyorsunuz asilama oldum bu ay tekrar asilama olamadim kist olustu cunku ve su an sag kasigim agriyor batma var normalmidir sizce carsamba adet olmustum ilk kez adette 3 gun surdu normalde 7 gun olurdum
Sabah ilk işim doktoruma gitmek canım. Şaştım kaldım. Üzülemedim, hamile olduğum haberinede sevinememiştim. Yarın ultrasona girecektim hesapta yarın 1500e yakın olması gerekiyodu. Nasipten öte yol yok. Progestan kullanıyorum belki o sebeple ne lekelenme oldu ne kanama..Evt canim artis az olmus malesef.ama bazilarindada artis az olup saglikla kucagina alanlarda oldu,Allahtan ümit kesilmez. Klmyasal gebelik olsa düsme olurdu degerlerinde,bende öyle olmustu.sende ise az artis olmus,doktorun ne diyecek önemli olan o
Evt canim cok dogru hersey nasip Kismet.yarin olsun hayir olsun insallah. Rabbim korktuguna ugratmasin.Sabah ilk işim doktoruma gitmek canım. Şaştım kaldım. Üzülemedim, hamile olduğum haberinede sevinememiştim. Yarın ultrasona girecektim hesapta yarın 1500e yakın olması gerekiyodu. Nasipten öte yol yok. Progestan kullanıyorum belki o sebeple ne lekelenme oldu ne kanama..
Rabbim yardımcımız olsun. Ben şu an sadece dış gebelikse en az hasarla atlatıp en kısa sürede 3. aşılamamı denemek istiyorum.Evt canim cok dogru hersey nasip Kismet.yarin olsun hayir olsun insallah. Rabbim korktuguna ugratmasin.
Tez canlı değilim de belirti yok ilkinde göğüs hassasiyeti çok olduğundan şimdi oşmayınca gebelik yok gibi bakıyorum olaya bir de sağ kasığım özellikle akşamları sızlama halinde adetken bu ağrı oluyodu o yüzden yani umudum yokDaha sonucu almadan sıkma canını bende senin gibiyim tez canlıyım birazda umutsuz ama neyalim herşey olduğuna variyir
evet canim malesef atilmadi kist olarak kaldi bu ayda asilama istiyordum ama kistlerden olamadim bari bidahaki ay atilsada asilama deneyebilsem sen test yaptinmi cnmCanim yumurylaiklar ilacin etkisiyle hareketleniyor cunku bu ay da vucudunda ilac etkisi kaldi bi de kistlerin gitmediyse batma yapiodur
Anladım canım belli olmaz ya hayrilis artık bende öyle düşünüyorum bendede belirti yok bi bel ağrısı var okdar neyse gorceegiz bakalımTez canlı değilim de belirti yok ilkinde göğüs hassasiyeti çok olduğundan şimdi oşmayınca gebelik yok gibi bakıyorum olaya bir de sağ kasığım özellikle akşamları sızlama halinde adetken bu ağrı oluyodu o yüzden yani umudum yok
Sen ne zaman yapmayı düşünüyosun testiAnladım canım belli olmaz ya hayrilis artık bende öyle düşünüyorum bendede belirti yok bi bel ağrısı var okdar neyse gorceegiz bakalım
22 şubatta gel dedi doktor 10 şubatta oldum b3n aşılama normalde kac gün gcmsi gerek kiSen ne zaman yapmayı düşünüyosun testi
Bende asilamanin 13.günü idrarda cikmisti canim. Daha sonra gittim kan vermeye.direk kan vermeye Cesaret edemedim,Hep hüsran oldugu ici22 şubatta gel dedi doktor 10 şubatta oldum b3n aşılama normalde kac gün gcmsi gerek ki
Ben yaptım canım.ama fotoda gozukmedi burayada atmıştım ben çok derinden gördüm bi.ailik.cizgi ama ne çıkacak bilemiyorum yarına ınsalalh kan veririm hasta olmassamevet canim malesef atilmadi kist olarak kaldi bu ayda asilama istiyordum ama kistlerden olamadim bari bidahaki ay atilsada asilama deneyebilsem sen test yaptinmi cnm
Canım değerim kaç çıkmıştı bide 13.gunki testin varmı bi bakmak.isterim fotoda bellimiBende asilamanin 13.günü idrarda cikmisti canim. Daha sonra gittim kan vermeye.direk kan vermeye Cesaret edemedim,Hep hüsran oldugu ici
Valla benim doktorum koştur koştur geldi aşılamayı yaptı hayırlısı olsun dedi gitti bu yani seninki çağırmış yine o da güZel22 şubatta gel dedi doktor 10 şubatta oldum b3n aşılama normalde kac gün gcmsi gerek ki
Benimde öyle yaptılar hatta boş oda yoktuValla benim doktorum koştur koştur geldi aşılamayı yaptı hayırlısı olsun dedi gitti bu yani seninki çağırmış yine o da güZel
Nasippp kismetttt canim hakkimizda hayirlisiiValla benim doktorum koştur koştur geldi aşılamayı yaptı hayırlısı olsun dedi gitti bu yani seninki çağırmış yine o da güZel
Sen kaçıncıncı günün olacak pazartesiBe
Benimde öyle yaptılar hatta boş oda yoktu
13.gün testimi daha önce buraya atmistim, simdi pc den giris yaptigim icin atamiyorum canim. 14.gün kan testinde 132 cikmisti.Canım değerim kaç çıkmıştı bide 13.gunki testin varmı bi bakmak.isterim fotoda bellimi
14.gun cnmSen kaçıncıncı günün olacak pazartesi