Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten bende umutlu değilim göğüslerimde hiçbi şey yok ilk gebeliğimde göğüslerim çok fenaydı
Bende ilk gebeliğinde herşeyi yaşadım ama karnında oldu nasip olmadı sonra dia gebelik sonra biyokimyasal hiç umudum yok ama yinede ALLAH kerim ne diyim ALLAH hepmizin kucağını doldursun

CANIM DIS GEBELIKSE HEMEN MUDAHALE ETTIR ALLAH KORUSUN TUPUN YIRTILIRSA ALIYORLAR TUPU IC KANAMA OLUYOR .. BENIM DIŞ GEBELIGIM YUMURTA USTUNDE DOLLENMISTI umarım kimyasaldır kendi kaybolur ama inan normal gebelik olmasını isterdim allahım sana yardım etsin tez zamanda sağlıklı gebelik yaşatsın CANIM uzulme
Çok garip bi sakinlik var üstümde. Erken farketmiş olmak çok avantajlı oldu benim için diye düşünüyorum. Yarın sabah hemen doktoruma gidicem. Umarım tüplerim zarar görmeden atlatırım.

Insallahh CANIM benim iğne ile dusurmulerdi DIŞ gebeliği ALLAH buyuk
Rabbim ne derse o olur. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri her sonuca tepkisizim inan ki. Evdeki idrar testinden tam olması gerektiği gibi çıkan kan testlerime bile tepkisizdim. Halada tepkisizim.

Rabbim ne derse o olur. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri her sonuca tepkisizim inan ki. Evdeki idrar testinden tam olması gerektiği gibi çıkan kan testlerime bile tepkisizdim. Halada tepkisizim.
Üzülme 2 yıl sonra ilkkez gebe kaldım felan yazmışın olsun bak gebe kalabiliyorsun buda güzel allahım sana verecektir umarım herşey düzelir atlatırsın CANIM.. doktor ne dedi yani o mu şüphelendi ektopik gebelik mi dedi sana da sen bu şekil dusunuyirsun

Üzülme 2 yıl sonra ilkkez gebe kaldım felan yazmışın olsun bak gebe kalabiliyorsun buda güzel allahım sana verecektir umarım herşey düzelir atlatırsın CANIM.. doktor ne dedi yani o mu şüphelendi ektopik gebelik mi dedi sana da sen bu şekil dusunuyirsun
Benim ilk değerlerim hep katlayarak ilerledi. Cuma günü katlama olmadı %71 artış oldu normal olabilir tekrarlayalım denildi. Bugün kan verdim tekrar 1000 olduğunda keseye bakalım demişti doktorum. Bi önceki artıştan dolayı şüphede olunca ben ertelemedim. Bugün artış %48. Sağlıklı gebeliklerde düzenli artış şartmış zaten canım. Progestan kullanıyorum o o yüzdende ne lekelenmem var ne kanamam. Yarın hemen gidicem doktorla konuşucam. Ultrasonla bakılır sonra ne yapılması gerekiyosa bir an önce yapılır işte. Rabbim herkese sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin.

Bende ilk gebeliğinde herşeyi yaşadım ama karnında oldu nasip olmadı sonra dia gebelik sonra biyokimyasal hiç umudum yok ama yinede ALLAH kerim ne diyim ALLAH hepmizin kucağını doldursun
Ben artık ikinci aşılama için gün belirlemeye çalışıyorum bunu araştırma hastanesinde yaptırcam bi de orda deneyeyeyim Rabbim büyük hiç sebep yoklen olmuyosa vardır Rabbimin bi bildiği elimiDen giçbi şey gelmiyo

Ben artık ikinci aşılama için gün belirlemeye çalışıyorum bunu araştırma hastanesinde yaptırcam bi de orda deneyeyeyim Rabbim büyük hiç sebep yoklen olmuyosa vardır Rabbimin bi bildiği elimiDen giçbi şey gelmiyo
Daha sonucu almadan sıkma canını bende senin gibiyim tez canlıyım birazda umutsuz ama neyalim herşey olduğuna variyir

Kizlar brn gecenay biliyorsunuz asilama oldum bu ay tekrar asilama olamadim kist olustu cunku ve su an sag kasigim agriyor batma var normalmidir sizce carsamba adet olmustum ilk kez adette 3 gun surdu normalde 7 gun olurdum

604 çıkan değerim bugün 894 çıkmış. Ya dış gebelik ya kimyasal gebelik. Tek temennim kimyasal gebelik olması.
Evt canim artis az olmus malesef.ama bazilarindada artis az olup saglikla kucagina alanlarda oldu,Allahtan ümit kesilmez. Klmyasal gebelik olsa düsme olurdu degerlerinde,bende öyle olmustu.sende ise az artis olmus,doktorun ne diyecek önemli olan o

X