Bende pazartesiye kadar hasta olmazsam verecem cnm pazartesi ama belki salıda verebilirimHayır acil de bakmıyorlarmış,poliklinikler açık degildi.sen ne yaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pazartesiye kadar hasta olmazsam verecem cnm pazartesi ama belki salıda verebilirimHayır acil de bakmıyorlarmış,poliklinikler açık degildi.sen ne yaptın
12.gununse yapabilirsin canım en garanti 14.gun amaKızlar şu erken gebelik testleri var ya bunlar kaç günlükken sonuç verebilir biliyo musunuz? Elimde bu var 12. Gün yapmak istiyorum bu markanınkini kullanan deneyen var mı?
Bir de yumurtlamadan sonraki 14. Gün adetim başlıyodu benim yine o şekilde hesaplamalıyım değil mi adetimi? Çünkü sat a göre hesaplarsam yumurtlamadan sonra 17. Gün adetime denk geliyo12.gununse yapabilirsin canım en garanti 14.gun ama
Benim pazartesi kontrolün var zaten aşılama olduğum hastanede artık o gün öğrenirim :)) umudum kalmadığı için sabırsız bekleyişimde kalmadı :)Bende pazartesiye kadar hasta olmazsam verecem cnm pazartesi ama belki salıda verebilirim
Kullanılan ilaçlar ve çatlatma iğnesi kasık ağrısı yapabilir mi bana doktorum bu konuda hiç vbilgi vermedi. Burdan başka topiclerde okuyorum da baya bildiğin gebelik belirtileri yaşatıyomuş sanırım benim ağrışarım da ilaçtan12.gununse yapabilirsin canım en garanti 14.gun ama
CATLATMA IGNESI AGRI YAPAR EVET canım bende 10 şubat 'ta asilama oldum bildiğin bel ağrısı miğde bulantsisi yasıyorum hiç umutlu değilim nedense hamilelik belirtis yazıyor topiklerde ama ben ader olcak gibi hissediyorum bence ilaçlardan böyle hissetmem hayırlısı herseyinKullanılan ilaçlar ve çatlatma iğnesi kasık ağrısı yapabilir mi bana doktorum bu konuda hiç vbilgi vermedi. Burdan başka topiclerde okuyorum da baya bildiğin gebelik belirtileri yaşatıyomuş sanırım benim ağrışarım da ilaçtan
Zaten bende umutlu değilim göğüslerimde hiçbi şey yok ilk gebeliğimde göğüslerim çok fenaydıCATLATMA IGNESI AGRI YAPAR EVET canım bende 10 şubat 'ta asilama oldum bildiğin bel ağrısı miğde bulantsisi yasıyorum hiç umutlu değilim nedense hamilelik belirtis yazıyor topiklerde ama ben ader olcak gibi hissediyorum bence ilaçlardan böyle hissetmem hayırlısı herseyin
Bencede canım 14.gunu baz alcaksın yaptinmi testBir de yumurtlamadan sonraki 14. Gün adetim başlıyodu benim yine o şekilde hesaplamalıyım değil mi adetimi? Çünkü sat a göre hesaplarsam yumurtlamadan sonra 17. Gün adetime denk geliyo
Canım dahabhasta değilsin sonuçta umutsuz olma bugün 13.gunun hasta olmamışım henüz var olabilir yaniBenim pazartesi kontrolün var zaten aşılama olduğum hastanede artık o gün öğrenirim :)) umudum kalmadığı için sabırsız bekleyişimde kalmadı :)
Böl şu içeydin canım çabuk atardık etkisini ama şuan kullandığın bi ilaç yoksa gebelikten olabilir o ağrılar insalahKullanılan ilaçlar ve çatlatma iğnesi kasık ağrısı yapabilir mi bana doktorum bu konuda hiç vbilgi vermedi. Burdan başka topiclerde okuyorum da baya bildiğin gebelik belirtileri yaşatıyomuş sanırım benim ağrışarım da ilaçtan
Canım doktor mu söyledi öyle olabileceğini yükselme var yinede yeterli değilmiymis604 çıkan değerim bugün 894 çıkmış. Ya dış gebelik ya kimyasal gebelik. Tek temennim kimyasal gebelik olması.
Yarın gidicem doktoruma 47 saat filan var iki test arasında %40 yükselmiş. Kadın doğum doktoruyla görüşseniz daha iyi olur dedi konuştuğum doktor. Bence şu an hamilesiniz ama artış yeterli yada değil diyemem dedi.Canım doktor mu söyledi öyle olabileceğini yükselme var yinede yeterli değilmiymis
Yok daha 10. Gün bugün 12 ya da 13 te idrar testi yapmayı düşünüyorum o zanana kadar hasta olmazsam tabi bi de iğnenin etkisiyle ikinci çizgiyi silik görenler oluyo uş o yüzden de biraz soğudum ümitlenip sonra olumsuz sonuçlanacağına adetimin geçmesini bekleyebilirimBencede canım 14.gunu baz alcaksın yaptinmi test
Aslında su da içmedim oruç tuttum 4 gün belki de ondan bu kadar ağrım olduBöl şu içeydin canım çabuk atardık etkisini ama şuan kullandığın bi ilaç yoksa gebelikten olabilir o ağrılar insalah
Canım sen sakın sakın kendini strese sokma olumsuz düşünme sonuçta düşmemiz artmış Allah ömür verdiyse yüzde 40 arta arta dünyaya gelir ya değilse bi sebeple olmaz hayırlısını dileyelim dualarımız seninleYarın gidicem doktoruma 47 saat filan var iki test arasında %40 yükselmiş. Kadın doğum doktoruyla görüşseniz daha iyi olur dedi konuştuğum doktor. Bence şu an hamilesiniz ama artış yeterli yada değil diyemem dedi.
Şimdi hesapladımda %48 artmış.
Canım ben daha öncede yazmıştım benim iğne etkisi 7.gun tamamen yoktu ama yapiya bagli demekki..varsa çıkar inşallah 12.gun yap ya da 14.gun garanti olurYok daha 10. Gün bugün 12 ya da 13 te idrar testi yapmayı düşünüyorum o zanana kadar hasta olmazsam tabi bi de iğnenin etkisiyle ikinci çizgiyi silik görenler oluyo uş o yüzden de biraz soğudum ümitlenip sonra olumsuz sonuçlanacağına adetimin geçmesini bekleyebilirim
Oruç detoks olur aslında vücuduna iyi yapmışın bence ama sahur ve iftarda bol suAslında su da içmedim oruç tuttum 4 gün belki de ondan bu kadar ağrım oldu
Teşekkür ederim canım. Yarın gidip baktırıcam sabah ilk iş. Dış gebelikse tüpe filan zarar vermeden müdehale ettiricem hemen.Canım sen sakın sakın kendini strese sokma olumsuz düşünme sonuçta düşmemiz artmış Allah ömür verdiyse yüzde 40 arta arta dünyaya gelir ya değilse bi sebeple olmaz hayırlısını dileyelim dualarımız seninle
CANIM DIS GEBELIKSE HEMEN MUDAHALE ETTIR ALLAH KORUSUN TUPUN YIRTILIRSA ALIYORLAR TUPU IC KANAMA OLUYOR .. BENIM DIŞ GEBELIGIM YUMURTA USTUNDE DOLLENMISTI umarım kimyasaldır kendi kaybolur ama inan normal gebelik olmasını isterdim allahım sana yardım etsin tez zamanda sağlıklı gebelik yaşatsın CANIM uzulme604 çıkan değerim bugün 894 çıkmış. Ya dış gebelik ya kimyasal gebelik. Tek temennim kimyasal gebelik olması.