Okudum canm hakkımızda hayırlısıYazdm ama seni etiketlemrmişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum canm hakkımızda hayırlısıYazdm ama seni etiketlemrmişim
Ya niye evlendiler anlamadım ki anaları herşey o ne derse o zaten eşim aynı annesi herşeyi çok benziyor bazen basım donuyor kimle konuşuyorum karışıyor kaynanamı kocammi kafam donuyor msj attım valla eşime yazdım bencil bi insansinAhh canım ne desek boş al bnden de o kadr bunları kendine stres yapma. Sakın bn 3 buçuk yıl oldu beraber oturuyorm. Tüp bebek tedavisine bşlamadan1 ay öncesi evi bulduk yeni evi ayırıyorm daha düşün. Ve eşim şmdiden biladı ayırınca hep anneme gelip gidicz bi isteği oldğnda ho yardım edcz falan filan. İyilik başka bişey marı kocanın aile oldnu kabul etmek başK bişey . Bizim eşler bnu anlayamıyolar emin ol. kndinin de Aile oldnu kabl edemiyolar . Çnküüüüüü bu yurtdışında yetişenler erkekler hep böyle sırf snde değil bnde de çevremde de böyle. Analar hep önlerine kadr herşeyi getirdikleri için şmdi acısını biz çekiyorz :) kndini bnlarla sıkma çokta. Bn evi yerlştiriyim bi an önce stresine girdim kiii hala bitmedi alışverişi yerleşemedim bile dha. Onun hareketliliği yüzünden bebişlerimi yordum tutmadılar çok üzüldüm. Skın üzme strese sokma kendini
Canim sonuc ne oldu?Okudum canm hakkımızda hayırlısı
Gittim canım. Doktorum acilin laboratuvarıyla buranınki fark eder dedi. Az artmış ama şimdi bişey göremeyiz yarın yine kan ver 1500e yaklaştıysa bakalım dedi. Allah yardım etsin.@canimmkendimm arkadasim ne yaptin? doktora gittinmi?
Ben öyle canim muhtaçlık var hepbirilerini ağzına bakıyorum inanki takmıyorum cevaota veriyorum yoksa yemin ederim catlarim ortadan cunku kaynana herseyi ben bilirimci kayinbabada değişik biri kocamda zaten benim fikirlerimi hiç sevmez bebeğe açıyorum varsa doğmamış evlâdım.icin ağlıyorum ya eşimin bugün böyle davranması mecburmuydu sabah kan verdim bi umut hiç dusunmuyormuL Leiyla canim yazdiklarini okudum,ve anladigim kadariyla cok bunalmissin. Malesef dil bilmemek,baskasina muhtac olmak,isterse bu esin olsun,zor bir durum.esinin ailesi Yapacak birsey yok,hemen hemen herkes benzer sorunlar yasiyor,Hatta emin ol daha agirini.ama bir süre sonra takmamaya basliyorsun,Bosver demeyi ögreniyorsun yada cata cat cvp vereceksin. Düsünüp kendini Strese SOkma bosuna,cünki degismiyecekler. Sen sayginda yinede kusur etme gerisinide Allaha havale et.rabbim herkese hak ettigini yasatiyor emin ol.kendi yasamiyorsada yaptiklari yasattiklari cikiyor,ya kendinden,ya kizindan vs. Sen kendini düsünmelisin ve gelecekteki benegini.yeri geldiginde esini bile düsünme,düsünmeki anlasin Oda görsün bazi seyleri.avrupadaki erkekler türkiyedeki erkekler diye ayirt etmemek lazim 25 yil avrupada yasadim,daha sonra türkiyede.heryerde ayni erkekler....
Valla sonuç olarak eşimle.kvaga ettim.kan sonucunda ne aradılar ne haber verdiler hastanedenCanim sonuc ne oldu?
Hadi insallah Hayirlisi olur canim bende seni merak ettim Rabbim yardimcin olsunGittim canım. Doktorum acilin laboratuvarıyla buranınki fark eder dedi. Az artmış ama şimdi bişey göremeyiz yarın yine kan ver 1500e yaklaştıysa bakalım dedi. Allah yardım etsin.
Canim ya aranizi bozmayin en onemlisi psikoloji ruh durumu bu islerde. Arayipda soramazmisin?Valla sonuç olarak eşimle.kvaga ettim.kan sonucunda ne aradılar ne haber verdiler hastaneden
Amin canım teşekkür ederim . Yarın çıkan hcg de daha net fikir ediniriz galiba.Hadi insallah Hayirlisi olur canim bende seni merak ettim Rabbim yardimcin olsun
Ben dedimki banada gösterirmisiniz sonucu kadın bana herkesin içinde dediki kendini doktormu sanıyorsun utandim donduk geldik burasi gicik ne soylerler ne ararlar illaki arkalarindan kosacaksin saatlerce tel basında ordan oraya yonlendirileceksinCanim ya aranizi bozmayin en onemlisi psikoloji ruh durumu bu islerde. Arayipda soramazmisin?
Canım vitaminleri mümkün olduğu kadar doğal al çok faydasını görürsün mesela.portakaldan al limondan al c leri iğne doğal olana kadar etkilemez vücudunu alıştırMerhaba kizlar nasilsiniz ne yapiyorsunuz? Ben bu ay hic doktora bile gitmedim, kendi kafamdan vitamin c vurduruyorum igne olaraq zaten de daha vitaminden baska hic bir sey kullanmiycam biktik artik her ay her ay o kadar pahali igne ilac doktor biseyde olacagi yok. Bir kac ay para biriktirib direk tup bebek yapizac hayirlisiyla belke o zamana kadar gelir bebisimiz gerek kalmaz :)
Amin canım teşekkür ederim . Yarın çıkan hcg de daha net fikir ediniriz galiba.
Bende hiç okuyamadım canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor işimiz.Canım inşallah yükselir vala bugün kendi derdimden mahlası doğru düzgün okuyamadım bile gerildim resmen Allah yardımcımız olsuninşallah bebiş annesini bırakmaz
Canim bu hep var oraya gideni ezme cabasi sen bise bilmezsin tek yapamazsın ilerde ins seni biz getirdik adam ettik sayemizde para gordun demezler cok duyduk oyle. bizede alamancı talip cok cikti reddettik sıkıntı oluyo maddiyatta genelde devlet destekli degilmi sizde hangi ulke bilmiyorum ama. yurt disi afedersin esin maddiyati dusunuyorsa ne diye evlenmiş. Arada kacamak olcak.kayin peder isi yanlis dadi gibi .basina bisey gelir diyemi bir an once akıcı dil öğrenip parttime ise gir kafan dagilir destek olursun tabi izin verirseŞükür siz bi insan değilim kimseninde bana zararı yok ama eşim gelmis 30 kusur yaşına insan ailesine bu kadar düşkün olamaz ya ben ailemi bırakıp geldim yok sayalım demiyorum elleri hep üstünüzde maddi manevi destekler inkar edemem ama fikirlerimiz hep çatışır anlasamyizda zaten bazen diyorum ben nankörlüğün acaba ben kötü bi gelinmiyim acaba die hergün soruyorum kendime evde tüm.gun oturuyorum kendim kabul ettim bu hayatı şimdi ne desem boş
Hala adet olmadığına göre umut varKızlar eşimi aramışlar sonuç için söylemişler eşim.iste ama bana kızgın ve küsmüş çünkü manda birsürü saydirmisitim şimdide söylemedi gece gelecek komusmam gerek senle dedi ama ne için acaba somucicinmi yazdıkların içinmi bilmiyorum
Işe girmeyi çok istiyorm canım değilim gibi iae girsem rahatlarım dilde bilmediğim.icin çok bunalıyorum işin kötüsü şimdi eşim bana küstü napacagini bilemedim ben sinirlendim ama eşim.kustu maçlarıma çok zoruna gitmiş hiç iyi değilim yazdi banada söylesem dert söylemesem dert ne deyimkiCanim bu hep var oraya gideni ezme cabasi sen bise bilmezsin tek yapamazsın ilerde ins seni biz getirdik adam ettik sayemizde para gordun demezler cok duyduk oyle. bizede alamancı talip cok cikti reddettik sıkıntı oluyo maddiyatta genelde devlet destekli degilmi sizde hangi ulke bilmiyorum ama. yurt disi afedersin esin maddiyati dusunuyorsa ne diye evlenmiş. Arada kacamak olcak.kayin peder isi yanlis dadi gibi .basina bisey gelir diyemi bir an once akıcı dil öğrenip parttime ise gir kafan dagilir destek olursun tabi izin verirse