Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ne var ne cok .vala günleri geçirmeye çalışıyorum heray olduğu gibi bu ayda umutla bekleyis var ama zaman geçmiyor sanki :kahve:

Sen bari güzel hberler ver inş canım
Bende kan verdim geldim az evvel canım ama kimse sonucu haber vermedi vereckelrmi bilmiyorum bende y.disindayim burda sistem çok farklı kendim sonucları göremiyorum Eşim e uyuz oluyorum bugün kendisi birazdan ise gidecek kayinbabam.aldi getirdi benimle.oturacak adam ne var dursun burda dio siz kayinbabanizla yalnız oturuyomusunuz Allah aşkına ben yanlissam söyleyin kötü insanlar diyemem ama napacam ben kayinababamla.esimin bencil dusuncelrinden biktim ben buraya turkiyeden geldim.dil bilmiyorum.dogru düzgün eşim dostum akrabam yok arakadaşım yok hergün hemenhemen kaynanamgile görüp onlarla konuşuyorum konuşacak biseyimizde.yok dedikodudan başka eşim bi gün olsun beni anladığını sanmıyorum o kadarda duygusal birisi o.kadarda iyi.niyetli ama bana gelince nasıl anlayışlı olamıyor bilmiyorum ya dertlendim:KK43:

Sabah evden erken ciktim.hastaneye gitmek 8cin öğlenleri gerinuyuyorum eşim biliyor bildiği halde babam başını beklesin die getiriyor ben evde bugün olsun yemek yapmadım çünkü eşim ailesiyle yemek zorunda evimiz ayrı olduğu halde eşim ya arar zorlar bize getirir ya da biz gideriz yüz kere konuştum tamam dedi ama bildiğini yapiyor benimle yalnız hiç bisey yapmaz eskiden marketde hepbetbaer giderdik.kiza kıza şimdi.kendimiz gidiyoruz benimle yalnız disarda yemek yemez çünkü parası durumu maddiyatı anlatır ye se bile benim.zorumla yüzü gülmez çünkü ben çalışmıyorum tek.maas hayatımız zor falan anlatmak istedim valla darlandim cunky

Şükür siz bi insan değilim kimseninde bana zararı yok ama eşim gelmis 30 kusur yaşına insan ailesine bu kadar düşkün olamaz ya ben ailemi bırakıp geldim yok sayalım demiyorum elleri hep üstünüzde maddi manevi destekler inkar edemem ama fikirlerimiz hep çatışır anlasamyizda zaten bazen diyorum ben nankörlüğün acaba ben kötü bi gelinmiyim acaba die hergün soruyorum kendime evde tüm.gun oturuyorum kendim kabul ettim bu hayatı şimdi ne desem boş

Ahh canım ne desek boş al bnden de o kadr bunları kendine stres yapma. Sakın bn 3 buçuk yıl oldu beraber oturuyorm. Tüp bebek tedavisine bşlamadan1 ay öncesi evi bulduk yeni evi ayırıyorm daha düşün. Ve eşim şmdiden biladı ayırınca hep anneme gelip gidicz bi isteği oldğnda ho yardım edcz falan filan. İyilik başka bişey marı kocanın aile oldnu kabul etmek başK bişey . Bizim eşler bnu anlayamıyolar emin ol. kndinin de Aile oldnu kabl edemiyolar . Çnküüüüüü bu yurtdışında yetişenler erkekler hep böyle sırf snde değil bnde de çevremde de böyle. Analar hep önlerine kadr herşeyi getirdikleri için şmdi acısını biz çekiyorz :) kndini bnlarla sıkma çokta. Bn evi yerlştiriyim bi an önce stresine girdim kiii hala bitmedi alışverişi yerleşemedim bile dha. Onun hareketliliği yüzünden bebişlerimi yordum tutmadılar çok üzüldüm. Skın üzme strese sokma kendini

X