Kan vercem canm birazdan hastaneye gidip inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan vercem canm birazdan hastaneye gidip inşallah
13.gün testimi daha önce buraya atmistim, simdi pc den giris yaptigim icin atamiyorum canim. 14.gün kan testinde 132 cikmisti.
amin canim saolasin, allah razi olsun. darisi ins basiniza olsun. cok güzel haberlerle gel hastanedenTestini buldum cnn eskilerden baya belirgin cikmis maşallah sağlıcakla kavuşinşallah canim
Bnde adet bşladı o kdr mutsuzum ki. Ne kadar zor çaresizlik doktora gtmedm bile bşladığı içinKizlar ne var ne cok .vala günleri geçirmeye çalışıyorum heray olduğu gibi bu ayda umutla bekleyis var ama zaman geçmiyor sanki
Vala cok zor süreç Allah yardım etsin bizedeBnde adet bşladı o kdr mutsuzum ki. Ne kadar zor çaresizlik doktora gtmedm bile bşladığı için
Kesinlikle çok zor hele ki bu tüp bebk tedavisürecni dşündükçe tekrardnVala cok zor süreç Allah yardım etsin bizede
canım hayırlısı olsun ne diyelim hangi şehirde yaptırmıştınBnde adet bşladı o kdr mutsuzum ki. Ne kadar zor çaresizlik doktora gtmedm bile bşladığı için
allah yardimcin olsun arkadsimBnde adet bşladı o kdr mutsuzum ki. Ne kadar zor çaresizlik doktora gtmedm bile bşladığı için
Yurtdışındayım canım. Almanya berlinde yapıldı. Ama 2si de tutunamadı çok iyi embriyolardı üstelik olmayınca olmuyo iştecanım hayırlısı olsun ne diyelim hangi şehirde yaptırmıştın
Amin canım sağol hepimizin. Rabbim kimin ne duası varsa hayırlısıysa kabul etsin.allah yardimcin olsun arkadsim
Sen bari güzel hberler ver inş canımTestini buldum cnn eskilerden baya belirgin cikmis maşallah sağlıcakla kavuşinşallah canim
aminn canim insallah, rabbim tüm dualarimizi kabul etsin, kimsenin kucagini bos birakmasinAmin canım sağol hepimizin. Rabbim kimin ne duası varsa hayırlısıysa kabul etsin.
Canım üzüldüm valla ama umudu kaybetme nasip ne kadar ağlasak boş:/Yurtdışındayım canım. Almanya berlinde yapıldı. Ama 2si de tutunamadı çok iyi embriyolardı üstelik olmayınca olmuyo işte
Bende kan verdim geldim az evvel canım ama kimse sonucu haber vermedi vereckelrmi bilmiyorum bende y.disindayim burda sistem çok farklı kendim sonucları göremiyorum Eşim e uyuz oluyorum bugün kendisi birazdan ise gidecek kayinbabam.aldi getirdi benimle.oturacak adam ne var dursun burda dio siz kayinbabanizla yalnız oturuyomusunuz Allah aşkına ben yanlissam söyleyin kötü insanlar diyemem ama napacam ben kayinababamla.esimin bencil dusuncelrinden biktim ben buraya turkiyeden geldim.dil bilmiyorum.dogru düzgün eşim dostum akrabam yok arakadaşım yok hergün hemenhemen kaynanamgile görüp onlarla konuşuyorum konuşacak biseyimizde.yok dedikodudan başka eşim bi gün olsun beni anladığını sanmıyorum o kadarda duygusal birisi o.kadarda iyi.niyetli ama bana gelince nasıl anlayışlı olamıyor bilmiyorum ya dertlendimSen bari güzel hberler ver inş canım
Yazdm ama seni etiketlemrmişimCanım üzüldüm valla ama umudu kaybetme nasip ne kadar ağlasak boş:/