Öok güzel sonucun canım maşaallah. Rabbim jhamile olanları nazardan korusun hayırlı doğumlar nasip etssin inşBu arada pazartesi 174 çıkmıştı sonucum bugün 352 çıktı çok şükür Rabbime. Herkese nasip etsin.
öyle canim buda bizlerin imtihani oldu, olsun rabbim den hayirlisini dileyelim hepAminnn canım inşaallahh. Ben acayip düşkünüm çok severim çockları. Rbbim işte sevdiğiyle imtihan edermiş
Bende ilkinde 7.günü kan verdim. Sonuç hüsran oldu. Bekle çok kafana takma. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.Benimkisi tüp bebek ya çıkar sanıyo insan merakından yptırıyoo
Aminn canımmm inşBende ilkinde 7.günü kan verdim. Sonuç hüsran oldu. Bekle çok kafana takma. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.
Sağol canım inşallah en kısa zamanda sende güzel haberler alırsın.Öok güzel sonucun canım maşaallah. Rabbim jhamile olanları nazardan korusun hayırlı doğumlar nasip etssin inş
Kesinlikle her güzelliğin bi zorluğu oluyo işteöyle canim buda bizlerin imtihani oldu, olsun rabbim den hayirlisini dileyelim hep
Sen de tutunma kanamaı denen olay oldu mu acabaKızlar tek tek okudum ama ayrı ayrı cvp veremedim. İdrar da çıkması için en erken 12 gün filan geçmesi gerekiyor. Benim 12.günde çıktı genelde öyle. İlk aşılaması tutmayanlarda ikinciye ara vermeden umutsuzluğa kapılmadan başlasın bence. Vücut alışmış oluyo başarı oranın artıyo. Zor bi süreç ama Rabbim gücünü verir. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.
Yok canım olmadı.Sen de tutunma kanamaı denen olay oldu mu acaba
Sigara kullanıyor musun26 yaşındayım 2 senedir uğraşıyorz. Ama yumurta rezervim düşük işte
Sigara kullanıyor musun[/QUOT
Hayır canım kullanmıyormSigara kullanıyor musun
Canm yaşında gencmis ben 27yaşındayım.domtpr yaşın genç die tüp bebek yapmıyor heralde bu gidişle 32 de falan yapacak o yüzden hiç korkma Allahın izniyle olur çokta güzel olur Allah verirse neden olmasin bol dua dan başka yapacak hicbkseyimiz yok26 yaşındayım 2 senedir uğraşıyorz. Ama yumurta rezervim düşük işte
Canım ekler misin beni de 1.sayfaya4 Şubat'ta aşılama yapildi.gonal f iğne kullandim.2subatta ovitrelle catlatma iğnesi oldum.simdi de jel kullanıyorum.
canım bende dun adet oldum kıst varmıs o yuzden bu ay aşılama olamıycama ama burda biri yazmışki sebepsiz gebe kalamayanlar bal çörektou kürünü yapsın eger bu ay yarn özeldeki doktorumda aşılama yapmazsa onu deneyeceğimMerhaba kizlar nasilsiniz? Ben adet oldum bitimindeyim kalsi c vitamini bide aloe iynesini vurdumak faydali diye biliyorum bisey biliyormusiniz bu hakkda?
hayır canım o yerleşme agrısıda olabilir adet agrısı gibidirKızlar benim adet ağrısı gibi hafif ağrım var bugün7. Günüm bu kadar erken adet olma ihtimalim var mı