Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen de tutunma kanamaı denen olay oldu mu acaba

C
26 yaşındayım 2 senedir uğraşıyorz. Ama yumurta rezervim düşük işte
Canm yaşında gencmis ben 27yaşındayım.domtpr yaşın genç die tüp bebek yapmıyor heralde bu gidişle 32 de falan yapacak o yüzden hiç korkma Allahın izniyle olur çokta güzel olur Allah verirse neden olmasin bol dua dan başka yapacak hicbkseyimiz yok

Kızlar benim adet ağrısı gibi hafif ağrım var bugün7. Günüm bu kadar erken adet olma ihtimalim var mı

Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben adet oldum bitimindeyim kalsi c vitamini bide aloe iynesini vurdumak faydali diye biliyorum bisey biliyormusiniz bu hakkda?

Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben adet oldum bitimindeyim kalsi c vitamini bide aloe iynesini vurdumak faydali diye biliyorum bisey biliyormusiniz bu hakkda?
canım bende dun adet oldum kıst varmıs o yuzden bu ay aşılama olamıycama ama burda biri yazmışki sebepsiz gebe kalamayanlar bal çörektou kürünü yapsın eger bu ay yarn özeldeki doktorumda aşılama yapmazsa onu deneyeceğim

Kızlar benim dün devlette gittigim doktor tüp bebege daha yakındı zaten para gayesi yok devlette dediki erzurum yada trabzona sevk edeyim eger olmuyorsa bu kadar parada harcamazsın diye sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…