Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kisti adetle atarsin canım klomenle derken neyi kast etti zaten klomenle yapiliyor

Sabh ilk idrar en iyis dimi ama ne blim öğlene doğru olurmu ki yapsam çokmu erken yadaa offf nasl zor bu bklemelerrrr
kacinci günün bugün? ben sabah ilk idrarimla yapmadim testimi. 3 saat tutman önemli, ve cok su icme bu sürede. benim öyle cikmisti

yani klomenlede asilamasi tutan olmustur mutlaka, ama bende mesela ilacla yapilan asilama tutmadi. sadece igneniler tutmustu, sen karar vermelisin buna. madem o kadar kontrolleri oluyor, igneli olsun diye düsünenlerdenim ben acikcasi

yani klomenlede asilamasi tutan olmustur mutlaka, ama bende mesela ilacla yapilan asilama tutmadi. sadece igneniler tutmustu, sen karar vermelisin buna. madem o kadar kontrolleri oluyor, igneli olsun diye düsünenlerdenim ben acikcasi
canim ilac kismi doktor fark yok dedi ama sadece deneyebilirim cunku ucretsiz olur o sekilde diye dusunuyorum ama benim aklima takilan kist olusmasi gecenayd ilk gun doktor kist var ikinci gun baska doktor yok dedi bu ayda asilama istiyordum ama nasip

kist konusunda pek bilgim yok, yorum yapamiyacagim. benim doktorum hic kistden bahsetmedi bana pes pese yaptirdim hepsinide. ilac ile ignenin arasinda fark olmadigini düsünmüyorum canim, igne mutlaka daha etkilidir. ama tabiki sen bilirsin, sen karar vereceksin buna

Kızlar tek tek okudum ama ayrı ayrı cvp veremedim. İdrar da çıkması için en erken 12 gün filan geçmesi gerekiyor. Benim 12.günde çıktı genelde öyle. İlk aşılaması tutmayanlarda ikinciye ara vermeden umutsuzluğa kapılmadan başlasın bence. Vücut alışmış oluyo başarı oranın artıyo. Zor bi süreç ama Rabbim gücünü verir. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.

Benimkisi tüp bebek ya çıkar sanıyo insan merakından yptırıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…