Eşim de de sorun olunca bana asilamasiz vermediler klomenicanim turkiyeyle ayni ozaman buradada oyle 6 ay klomen ve catlatma ignesi kullaniyorlar ustelik asilamada yapmiyorlar sonra asilama yapiyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim de de sorun olunca bana asilamasiz vermediler klomenicanim turkiyeyle ayni ozaman buradada oyle 6 ay klomen ve catlatma ignesi kullaniyorlar ustelik asilamada yapmiyorlar sonra asilama yapiyorlar
Kisti adetle atarsin canım klomenle derken neyi kast etti zaten klomenle yapiliyorKizlar bu ay farkli doktora geldim kist var dedi bu ay birsey deneyemeyiz 3 ay oncede adetin ilk guni doktor kist var demisti ikinci gunu baska doktor kist yok demisti acaba boyle bir durum olurmu birde dediki klomenle bile asilama yapabiliriz diye napsam sizce akil verin
kacinci günün bugün? ben sabah ilk idrarimla yapmadim testimi. 3 saat tutman önemli, ve cok su icme bu sürede. benim öyle cikmistiSabh ilk idrar en iyis dimi ama ne blim öğlene doğru olurmu ki yapsam çokmu erken yadaa offf nasl zor bu bklemelerrrr
yani klomenlede asilamasi tutan olmustur mutlaka, ama bende mesela ilacla yapilan asilama tutmadi. sadece igneniler tutmustu, sen karar vermelisin buna. madem o kadar kontrolleri oluyor, igneli olsun diye düsünenlerdenim ben acikcasiKizlar bu ay farkli doktora geldim kist var dedi bu ay birsey deneyemeyiz 3 ay oncede adetin ilk guni doktor kist var demisti ikinci gunu baska doktor kist yok demisti acaba boyle bir durum olurmu birde dediki klomenle bile asilama yapabiliriz diye napsam sizce akil verin
canim ilac kismi doktor fark yok dedi ama sadece deneyebilirim cunku ucretsiz olur o sekilde diye dusunuyorum ama benim aklima takilan kist olusmasi gecenayd ilk gun doktor kist var ikinci gun baska doktor yok dedi bu ayda asilama istiyordum ama nasipyani klomenlede asilamasi tutan olmustur mutlaka, ama bende mesela ilacla yapilan asilama tutmadi. sadece igneniler tutmustu, sen karar vermelisin buna. madem o kadar kontrolleri oluyor, igneli olsun diye düsünenlerdenim ben acikcasi
kist konusunda pek bilgim yok, yorum yapamiyacagim. benim doktorum hic kistden bahsetmedi bana pes pese yaptirdim hepsinide. ilac ile ignenin arasinda fark olmadigini düsünmüyorum canim, igne mutlaka daha etkilidir. ama tabiki sen bilirsin, sen karar vereceksin bunacanim ilac kismi doktor fark yok dedi ama sadece deneyebilirim cunku ucretsiz olur o sekilde diye dusunuyorum ama benim aklima takilan kist olusmasi gecenayd ilk gun doktor kist var ikinci gun baska doktor yok dedi bu ayda asilama istiyordum ama nasip
Yaptım ama negatif dijital testlerdn almıştmKuzum dur sakın ol inşallah olmuştur yarın sabah ilk idrarla yap panik yapma hem neden olmasin nasip hersey
9.gün acele ettim mnyak gibi çkmadı zatn bişeykacinci günün bugün? ben sabah ilk idrarimla yapmadim testimi. 3 saat tutman önemli, ve cok su icme bu sürede. benim öyle cikmisti
daha cok erken bir kac gün daha sabret öyle tekrarlarsin. insllah güzel haber alirsin9.gün acele ettim mnyak gibi çkmadı zatn bişey
İnşaallqh canım cuma kan vericem hayırlısı diyorm artık ne diyim rabbim verick olan hayırlısını neyse o olsundaha cok erken bir kac gün daha sabret öyle tekrarlarsin. insllah güzel haber alirsin
amin insallah canim, rabbim hepimize hayirlisini versin. kac yasindasin?ne zamandir ugrasiyorsunuz?İnşaallqh canım cuma kan vericem hayırlısı diyorm artık ne diyim rabbim verick olan hayırlısını neyse o olsun
böyle katlanarak artmaya devam etsin ins.gözün aydin arkadasimBu arada pazartesi 174 çıkmıştı sonucum bugün 352 çıktı çok şükür Rabbime. Herkese nasip etsin.
26 yaşındayım 2 senedir uğraşıyorz. Ama yumurta rezervim düşük işteamin insallah canim, rabbim hepimize hayirlisini versin. kac yasindasin?ne zamandir ugrasiyorsunuz?
insallah hayirli sonuclar alirsin, rabbim gönlüne göre versin26 yaşındayım 2 senedir uğraşıyorz. Ama yumurta rezervim düşük işte
Benimkisi tüp bebek ya çıkar sanıyo insan merakından yptırıyooKızlar tek tek okudum ama ayrı ayrı cvp veremedim. İdrar da çıkması için en erken 12 gün filan geçmesi gerekiyor. Benim 12.günde çıktı genelde öyle. İlk aşılaması tutmayanlarda ikinciye ara vermeden umutsuzluğa kapılmadan başlasın bence. Vücut alışmış oluyo başarı oranın artıyo. Zor bi süreç ama Rabbim gücünü verir. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.
Aminnn canım inşaallahh. Ben acayip düşkünüm çok severim çockları. Rbbim işte sevdiğiyle imtihan edermişinsallah hayirli sonuclar alirsin, rabbim gönlüne göre versin
Teşekkür ederim arkadaşım inşallah. Rabbim sanada evladına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.böyle katlanarak artmaya devam etsin ins.gözün aydin arkadasim
aminn canim insallah.Teşekkür ederim arkadaşım inşallah. Rabbim sanada evladına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.