Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu ay farkli doktora geldim kist var dedi bu ay birsey deneyemeyiz 3 ay oncede adetin ilk guni doktor kist var demisti ikinci gunu baska doktor kist yok demisti acaba boyle bir durum olurmu birde dediki klomenle bile asilama yapabiliriz diye napsam sizce akil verin
Kist olunca bildigim yapmiyorlar baska doktora gorunme sansin varmi birde sogan suyu kuru yap kist varsa

Kist olunca bildigim yapmiyorlar baska doktora gorunme sansin varmi birde sogan suyu kuru yap kist varsa
ya gecenaylarda ıkı farklı doktora gıttım biri ilk ggun kıst var ilaç veremem dedi diğeri ikinci gün özellikle sormama ragmen yok dedi yarın birde özele gideyim dıyorum arka arkaya aşılama istiyordum ama nasip demekki

Kizlar ekte ovu testim var cok şükür cift cizgiyi gorduk yine .bu sabahi değerlendirdik birde yarin akşamı degerlendircez .umarim bu ay kendilignden olur

Eklentiler

• 20190214_095727.jpg
    20190214_095727.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 26
Bencede tup devlet karşılıyorsa tup yap
canım devlet aşılamayıda tüpüde denemiyor doktor sunu savunuyor bizim aşılamada yaptıgımız işlem yok sansı yuzde 5 10 artırıyor ama tupde oyle değil sen zaten ilaçlara para veriyon hani daha garanti olsun dedi

ya gecenaylarda ıkı farklı doktora gıttım biri ilk ggun kıst var ilaç veremem dedi diğeri ikinci gün özellikle sormama ragmen yok dedi yarın birde özele gideyim dıyorum arka arkaya aşılama istiyordum ama nasip demekki
Evt evet bide başkasına git

Kızlar benim adet ağrısı gibi hafif ağrım var bugün7. Günüm bu kadar erken adet olma ihtimalim var mı
Benim aşılamadan 12 gün sonra adet günümdü. Yaklaşık 3 gün önce çok hafif adet ağrım başlamıştı. Yani 9. gün filan adet olcam sanmıştım. Adetim yaklaştıkça ağrım arttı hatta. Adet günü testim silik ikinci çizgiyle çıkmıştı.

Canım dün aldım sabah sonucumu Beta Hcg 9.2 çıkmış, çok yeni ve korkuyorum tabi. Inşallah sağlıcakla katlanır diye bekliyorum canım. Yarın kendi doktoruma muayne olucam zaten. Bakalım kısmet
Kaçıncı gününde kan vermiştin canım. Gözün aydın güzel güzel katlanır inşallah.

Benim aşılamadan 12 gün sonra adet günümdü. Yaklaşık 3 gün önce çok hafif adet ağrım başlamıştı. Yani 9. gün filan adet olcam sanmıştım. Adetim yaklaştıkça ağrım arttı hatta. Adet günü testim silik ikinci çizgiyle çıkmıştı.
Sabah uyandığımda ağrıyı hissettim bi süre devam etti şimdi yok sadece kasıkta dolgunluk hissediyorum yürüdükçe o yüzeen uzanıyorum fırsat buldukça inşallah ben de hamileler kervanına katılıyorumdur ama benim adetime 8 gün daha var erken yani baya

Sabah uyandığımda ağrıyı hissettim bi süre devam etti şimdi yok sadece kasıkta dolgunluk hissediyorum yürüdükçe o yüzeen uzanıyorum fırsat buldukça inşallah ben de hamileler kervanına katılıyorumdur
Ben adet olucam diye emin olmuştum artık ağrılardan dolayı. Progestan kullanıyorum ben o geciktiriyo adeti. Ağrım çok bastırınca adete 1 gün vardı akşamdan progestanı bıraktım. Sabahta kullanmayacaktım. Yinede bi umut test yaptım. İkinci çizgiyi görünce hemen devam etmiştim :KK48:

Ben adet olucam diye emin olmuştum artık ağrılardan dolayı. Progestan kullanıyorum ben o geciktiriyo adeti. Ağrım çok bastırınca adete 1 gün vardı akşamdan progestanı bıraktım. Sabahta kullanmayacaktım. Yinede bi umut test yaptım. İkinci çizgiyi görünce hemen devam etmiştim :KK48:
Benim adete 8 gün var bu kadar erken tuhaf gibi bilemedim

Kaçıncı gününde kan vermiştin canım. Gözün aydın güzel güzel katlanır inşallah.
Canım benim çok teşekkür ederim. Inşallah Rabbim utandırmasın, sağlıcakla katlanır. Salı günü sabah verdim iğneden 13 gün sonra yani. Adetinde 25. Günü idi canım. Yarın doktor kontrolüm var bakalım yarın netleşir. Inşallah sağlıcakla devam eder

Canım benim çok teşekkür ederim. Inşallah Rabbim utandırmasın, sağlıcakla katlanır. Salı günü sabah verdim iğneden 13 gün sonra yani. Adetinde 25. Günü idi canım. Yarın doktor kontrolüm var bakalım yarın netleşir. Inşallah sağlıcakla devam eder

İnşallah yarın güzel haberlerini alırız canım. Bundan sonra katlanmasını beklemek daha heyecanlı oluyo. Benimde yarın yine kan vermem gerek. Umarım katlanmıştır benimde. Böyle güzel ilerlersek haftaiçi keseyi görebiliriz allahın izniyle. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.

İnşallah yarın güzel haberlerini alırız canım. Bundan sonra katlanmasını beklemek daha heyecanlı oluyo. Benimde yarın yine kan vermem gerek. Umarım katlanmıştır benimde. Böyle güzel ilerlersek haftaiçi keseyi görebiliriz allahın izniyle. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.
Amin güzel kalpli arkadaşım, inşallah seninde sağlıcakla katlanır. Kese, kalp atışı derken; sağlıcakla göbüşünde büyüsün, sağlıcakla gelsin kucağına. Rabbim herkesin gönlüne göre versin

X