Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cuma oldum 7. Gün bugün. 26 ocak sat ım oluyo 27 ya da 28 gnde bir oluyorum adet
Erken daha. Ben olduğum günü saymamıştım bile. Çok kafana takmadan bekle. Benim ilkinde kasık batması, ateş basması, kabızlık neler oldu neler. 7. gün gittim kan verdim. Sonrada hüsran. Rabbim kimseyi evladının varlığıylada yokluğuylada sınamasın. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

Amin canım inşallah. Ben 13. Gün kandan baktırıcam yoksa zaten yapacak bi şey de yok

Amin canım inşallah. Ben 13. Gün kandan baktırıcam yoksa zaten yapacak bi şey de yok
En sağlıklısı kanda baktırmak canım. Ben 12. gün idrar testi yaptım ama inan hiç aa hamileyim sevinci olmadı. 14. gün kan verdim o zaman bile sadece yükselsin inşallah diye dua ettim. Bişey olacak diye korkuyorum hala. Allah biliyo içimde ne kadar sevindiğimi. Ama korkumda sevincimle eşdeğer sanırım.

Hallısın canım sabredip zamanında baktırmak lazım. Rabbim bebeğini de seni de korusun inşaşlah herşey yolunda gider çünkü anne olmak harika bi duygu

Yok ya daha fazla ben özelde yaptırdım toplam da 1900 e maloldu devlette yaptırsaydım sadece ilaç ücreti olan 850 tl yi ödeyecektim
canim ilaclar benim ikinci cocuk devlet karsilamiyo zaten asil parada onlar tutuyor burada laboratuar yok devletin ozelde yikatma ucretinide veriyorsun mecbur oyle devlete getiriyon anlayacagin devlette asilama icin ilac ve yikama parasi oda ozeldede ilac asilama ve yikama ve doktor ucreti fark sadece doktor ucreti yani cnm

Hım anladım burdaki ataştırma da her şey var o yüzden sadece ilaçları alıyosun ama benim 1 yılım dolmadığı için yapmadılar ben de özelde yaptırdım tutmazsa işte araştırmaya gidicem yılım dolmuş oluyo

Kızlar acil bisey sormak gerek yarın dişçide rand3vum var 20 lik çekimim var döktüm var kaplamam var yani baya isim var ama bugün test yaptım aşılamanın 10.gunu iğnenin 12.gunu bi bakin sizde eğer gözükürse ertelicem

Kızlar kızlar kimse yokmu birazdan kaynanama gelecek yemek hazirlicaz eğer umut varsa ben oturayim:)

Ben bekle derim 2 gun daha disci kacmiyo agrin cok degilse 12.gun kanda kesin cikar cumartesi kan verebilirsin vaktin varsa yarin bile cikabilir 7 gunde kana karisiyor 11.gun olcak yarin benim fikrim beklemen gebelik varsa ki ins vardir disciye ona gore gitmen

Ay inşallah vardır ya ben görebildiğim bi çizgi var fotoda net değil de

Reactions: Cac
Ay inşallah vardır ya ben görebildiğim bi çizgi var fotoda net değil de Eki Görüntüle 2235887
canim o agrilar genelde gebelik habercisi hadi insallah gebesindir canim ama bu erken gebelik testi cizgi var ama catlatma ignesinden olabilir bende ignenin 12. Gunu normal gebelik testinde bile vardi golge basi vucuttan gec atiliyor demekki canim ondan bekle yada yarin tekrarla normal gebelik testi ile koyulasma varmi diye

Karnında hafiften regli ağrıları girdi Allahım inşallah regl olmam
Kaçıncı günündesin şimdi okudum 10. Günündeymişsin ovulasyonun koyu çıkması normal mi ben zaten o işi anlayamadım bana doktorum diş ya da herhangi bir organ için çekeceğin ağrı alacağın anesteziden daha çok zarar verir bebeğine demişti ki ben de aynı fikirdeyim çünkü axı çektikçe ister istemez kasılır insan bence zamanın varken halletmelisin sorununu

Hiç bilmiyorum canım ilk kez duydum. Ben adetin 2.günü bal tarçın çörek otuna başlayıp 12 gün onu yiyodum.
Canim nasil kullandin olcekleri nasil ve ne kadar acmi tokmu yazarmisn? Dogrusu ben artik adet bitiyour ama baslasammi diye dusunuyordum.o aymi hamile kaldin? Yoksa birkac kez denedikden sonrami

Benim test gnüm cumartesiye geliyodu burda tüp bebek merkezleri kpalı hftasnu pazartesiye kaldı zatn zor geçti günlerim bide pazartesiyi bkliycem

canim sen asilama oldugun aymi denedin bal corekotunu yani bu aymi denedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…