Kacinci günün canım bi test yap istersenKızlar ya kasığımda ağrı koltukaltlarımda sızlama hissediyorum ama ünitlenmeye de korkuyorum. İlk hamileliğimde göğüslerimdeki ağrının sebebini ararken gebelik olabileceğini öğrenip test yapmıştım. Karmaşık duygular içerisindeyim
Inanirmisin ben ağrı bile çekmiyorum o da ayri üzüntü pskolbat gibi olmayın ama ağrı bile umut veriyor5. Gün bugün testte çıkmazki ben adetimi beklicem de canım yanıyo ağrılardan o canımı sıkıyo gebelik yoksa boşuna çekiyorum bu ağtıları
Canım insallahntutmustur kaçıncı gununKızlar benim hiç bi ağrım falan hiç bişeym kalmadı. Arada nadiren ağrı griyo gdiyo. Tutmadı mı acaba
Yarın işte 9uncu gün oluyo ama transfer günüde sayılırsa 10Canım insallahntutmustur kaçıncı gunun
O yüzden iyi bi şey değil işte var gibi düşünüyo insan ama sonu hüsranInanirmisin ben ağrı bile çekmiyorum o da ayri üzüntü pskolbat gibi olmayın ama ağrı bile umut veriyor
dur daha canım kaçıncı denemen 2 degılmı bak burdaki kızlarda ikide tuttu hatta ucte benımde hıc tutmadı bu ayda aşılama deneyecem olmazsa bırakacamInsallahbgerek.kalmaz ama n3 bileyim tutsa tutardı kimyasal falan en kotu hiç tutmuyor bana
Canım senin ağrın var mı.suan kullandığın ilaçlar ne?? Benim goguslerim çok şişmiş yeni farkettim aniden oldu sanki :s jel kullanıyorum onun etkisi mi acaba yoksa hasta mı Olcam :sCanım insallahntutmustur kaçıncı gunun
Devlettemi özeldemi 7 diyorlarBend3 aynı görüşteyim cnm ama yapmiolar
Ben aklim 7 de kaldi:) inşallah 3.son olurdur daha canım kaçıncı denemen 2 degılmı bak burdaki kızlarda ikide tuttu hatta ucte benımde hıc tutmadı bu ayda aşılama deneyecem olmazsa bırakacam
Devlet zaten özel hastane yokDevlettemi özeldemi 7 diyorlar
Valla benim ağrım sizim hiç bişeyim yok canm ilaçta kullanmiyorum bkseyde hissetmiyorumCanım senin ağrın var mı.suan kullandığın ilaçlar ne?? Benim goguslerim çok şişmiş yeni farkettim aniden oldu sanki :s jel kullanıyorum onun etkisi mi acaba yoksa hasta mı Olcam :s
Canım yarın test yap istersen ama tutmuştur inşallahYarın işte 9uncu gün oluyo ama transfer günüde sayılırsa 10
Sabh ilk idrar en iyis dimi ama ne blim öğlene doğru olurmu ki yapsam çokmu erken yadaa offf nasl zor bu bklemelerrrrCanım yarın test yap istersen ama tutmuştur inşallah
canim klomen ve catlatma ignesi kullandinmi kac ay kullandinBen aklim 7 de kaldi:) inşallah 3.son olur
Kuzum dur sakın ol inşallah olmuştur yarın sabah ilk idrarla yap panik yapma hem neden olmasin nasip herseySabh ilk idrar en iyis dimi ama ne blim öğlene doğru olurmu ki yapsam çokmu erken yadaa offf nasl zor bu bklemelerrrr
Ben klomen+igne kullanmaya kasımda başladım canım 1.assilamda ayn8 2.asialamda aynı klomen ve catlatma iğnesiyle olducanim klomen ve catlatma ignesi kullandinmi kac ay kullandin
canim turkiyeyle ayni ozaman buradada oyle 6 ay klomen ve catlatma ignesi kullaniyorlar ustelik asilamada yapmiyorlar sonra asilama yapiyorlarBen klomen+igne kullanmaya kasımda başladım canım 1.assilamda ayn8 2.asialamda aynı klomen ve catlatma iğnesiyle oldu