canim gecenaydian biliyorum ya bebde sorun var ya testlerdebat ne zamandi senin canim? ama olmazsa isterse günlerce beklese birsey cikmazdi diye düsünüyorum. ama bu marka hic kullanmadim, duyarliligi nasil bilemiyorumki, internetden yorumlarina baktinmi
kesin eminim canim gecenayda boyleydi ondan eminim ben yumurtlamadan 17 gun sora adet oluyorum iki gun sonra olurum hastadaEe canım.kesin yokmu eminmisin gün gün takipte kal bence geç döllenme de olabilir
ya seride ya bende sorun var canim bilemedimki gecenayda boyleydi cunkuBende gittigidiyordan aldım. Beni yanıltmadı hiç. Acaba seride mi sorun var
canim 7 kez asilama ne demek ya yurtdisindaydin demi o kadar ilac olurmu. Neyse yarin alirsin testi daha erkenKızlar test almaya gittim kasacı kadın tanidikti utandım alamadım yaof çok moralim bozuk benimde negatif olacağına değilde doktorun ısrarla 7 kez asilamadenemek işleyişine
Belkide hic gerek kalmiyacak canim Birde böyle düsün:) malesef bende yasadim, artik Test ala ala bütün eczanelerde tanindik,resmen insan utaniyor,kötü bir hisKızlar test almaya gittim kasacı kadın tanidikti utandım alamadım yaof çok moralim bozuk benimde negatif olacağına değilde doktorun ısrarla 7 kez asilamadenemek işleyişine
Testleri internetden aldim demistin dimi,Sorun olabilir Belkide.2 güne regl olmazsan eczaneden bir test alip denersin canimcanim gecenaydian biliyorum ya bebde sorun var ya testlerde
Valla bende anlamıyorum canım 7 dediler anlamsız zaten 2 si gitti 5 kaldı yaptıracağım oda 6 7 ayı bulur sene bitmis olurcanim 7 kez asilama ne demek ya yurtdisindaydin demi o kadar ilac olurmu. Neyse yarin alirsin testi daha erken
Ya inşallah bide tekrar gördüklerinde soruyorlar hamilemizin die insan yine yok diyemiyor ne acı çektiğimiz çileyi görüyordur inşallah Rabbim bazen diyorumki acaba eşimle ilerde ayrılamaz falan o yuzdenmi çocuğum.olmuyor die duunuyorm:/Allah korusun insanın aklına neler neler geliyorBelkide hic gerek kalmiyacak canim Birde böyle düsün:) malesef bende yasadim, artik Test ala ala bütün eczanelerde tanindik,resmen insan utaniyor,kötü bir his
Evt hepimiz yasadik veya yasiyoruz malesef böyle seyleri Ama olumlu ve güzel düsünmeye calis.bende ugras verdim hamile kalabilmek icin.benimde Aklima gelen Hep suydu,bizi Rabbim bu konuda imtihan ediyor ve ilerde ins cocuklarimizin kiymetini degerini cok daha iyi bilecegiz diyordum Esime. Böyle düsününce mutlu oluyorsunYa inşallah bide tekrar gördüklerinde soruyorlar hamilemizin die insan yine yok diyemiyor ne acı çektiğimiz çileyi görüyordur inşallah Rabbim bazen diyorumki acaba eşimle ilerde ayrılamaz falan o yuzdenmi çocuğum.olmuyor die duunuyorm:/Allah korusun insanın aklına neler neler geliyor
Doğru aslında insallah canım Rabbim ben ve benim.gibilerede nasip etsin en kısa zamanda sende sağlıkla.kavus bebiseEvt hepimiz yasadik veya yasiyoruz malesef böyle seyleri Ama olumlu ve güzel düsünmeye calis.bende ugras verdim hamile kalabilmek icin.benimde Aklima gelen Hep suydu,bizi Rabbim bu konuda imtihan ediyor ve ilerde ins cocuklarimizin kiymetini degerini cok daha iyi bilecegiz diyordum Esime. Böyle düsününce mutlu oluyorsun
canim belkide gerek kalmaz hem gercekten ust uste olunca ihtimal artiyor sadece insallah olurda olmazsa ilaclar nasil olur diye dusundum gerci burdada 6 ay klomen veriyorlar sonra asilamaya geciyorlarValla bende anlamıyorum canım 7 dediler anlamsız zaten 2 si gitti 5 kaldı yaptıracağım oda 6 7 ayı bulur sene bitmis olur
Vermedim,sabah idrar testi yaptım negatif çıktıSen naptin canm kan versinki? C Catmother07
7 kez ne ya o ilaclar hormon saglikli degil ilerde acisi cikiyo.3 e kdr yapmasi lazim sonra tup demesi lazimKızlar test almaya gittim kasacı kadın tanidikti utandım alamadım yaof çok moralim bozuk benimde negatif olacağına değilde doktorun ısrarla 7 kez asilamadenemek işleyişine
Amin canım Allah razi olsun,insallah :) Rabbim dualarimizi kabul etsin Herkese nasip etsin insallahDoğru aslında insallah canım Rabbim ben ve benim.gibilerede nasip etsin en kısa zamanda sende sağlıkla.kavus bebise
Bend3 aynı görüşteyim cnm ama yapmiolar7 kez ne ya o ilaclar hormon saglikli degil ilerde acisi cikiyo.3 e kdr yapmasi lazim sonra tup demesi lazim
Bende testbyaocaktim bugün alamadım malesef ama bugün erken bekle sende bakalım cuma yapalimVermedim,sabah idrar testi yaptım negatif çıktımoralim bozuldu gitmedim.ilk aşılama tutan çok az benimde tutmadı anlaşılan boşuna stres yasadim
Insallahbgerek.kalmaz ama n3 bileyim tutsa tutardı kimyasal falan en kotu hiç tutmuyor banacanim belkide gerek kalmaz hem gercekten ust uste olunca ihtimal artiyor sadece insallah olurda olmazsa ilaclar nasil olur diye dusundum gerci burdada 6 ay klomen veriyorlar sonra asilamaya geciyorlar