Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya kasığımda ağrı koltukaltlarımda sızlama hissediyorum ama ünitlenmeye de korkuyorum. İlk hamileliğimde göğüslerimdeki ağrının sebebini ararken gebelik olabileceğini öğrenip test yapmıştım. Karmaşık duygular içerisindeyim
Kacinci günün canım bi test yap istersen

5. Gün bugün testte çıkmazki ben adetimi beklicem de canım yanıyo ağrılardan o canımı sıkıyo gebelik yoksa boşuna çekiyorum bu ağtıları
Inanirmisin ben ağrı bile çekmiyorum o da ayri üzüntü pskolbat gibi olmayın ama ağrı bile umut veriyor

Canım senin ağrın var mı.suan kullandığın ilaçlar ne?? Benim goguslerim çok şişmiş yeni farkettim aniden oldu sanki :s jel kullanıyorum onun etkisi mi acaba yoksa hasta mı Olcam :s
Valla benim ağrım sizim hiç bişeyim yok canm ilaçta kullanmiyorum bkseyde hissetmiyorum

Kizlar bu ay farkli doktora geldim kist var dedi bu ay birsey deneyemeyiz 3 ay oncede adetin ilk guni doktor kist var demisti ikinci gunu baska doktor kist yok demisti acaba boyle bir durum olurmu birde dediki klomenle bile asilama yapabiliriz diye napsam sizce akil verin

X