Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkesin değişiyo canım. Kimi 300 filan ödüyo benim yumurtam geç gelişti 2 aşılamadada. Birinde 600 civarı ödedik. 2.de 700 filan ödedik.
canım sana birşey sorcam sen aşılamadan sonra ilişki yaşadınmı bana doktorum yok gerek dedi ama yanlışmı yaptım bilmiyorum belki normal yoldan olurdu

canım sana birşey sorcam sen aşılamadan sonra ilişki yaşadınmı bana doktorum yok gerek dedi ama yanlışmı yaptım bilmiyorum belki normal yoldan olurdu
İlkinde aşılama sonrası ilişki oldu tutmadı. İkincide ilişkiye girmedik tutunacaksa sarsılmasın diye hastaneden ilişki olacak dedikleri halde.

canım ne yaptın test yaptınmı varsa bellidir testi buraya atsana
Canım bugün 14. Gün kan verdim sağlıkta ; yarın çıkar. Dün test yaptım hayallerde bir çizgi vardı. Belli belirsiz. Ilk yaptığım testler demek iğnenin etkisinden yalancı pozitif çıktı. Nasip artık canım olursa olur olmazsa da kaplıcaya gidicem iki stres atarım napim :)

canım sendemi aşılama yaptırmıştın bu ay inşallah çıkar

Bence vardır bebeğin. Benim 13. günümde hayalet çizgiydi atmıştım hatta burayada. Sonra biraz daha belirginleşti. Zaten kanda 63 olduğunda bile silikti idrar testi. Güzel haberler alırsın inşallah.

canım sendemi aşılama yaptırmıştın bu ay inşallah çıkar
Yok arkadaşım benim klomen, yumurta geliştirici birkaç ilaç daha ve çatlatma iğnesi oldum canım. Doktor ilişki mi aşılama mı diye sordu, ilk tedavim olunca belki ilaçlara cevap verir bünyem diye ilişki olsun hocam dedim. O şekilde canım, olmadı birkaç ay sonra aşılama denerim. Işin daha da stresli yanı benim için; 5buçuk yaşındaki oğlum ilaçlardan şişen göbeğimi " anne karnında bebek var senin, göbeğine bak diye seviyor :) ben de Allah dua niyetine kabul etsin diye dua ediyorum. Nasip canım beklicez vakti saatini

Aynen hayirlisi, nasipten ote yol yok. Hemen yaptirmam canim maddi,manevi dinlenmeye ihtiyacim var.
evt zorlu sürec kuzum, rabbim hepimizin yardimcisi olsun ins. maddi acidan kendini ayarlayinca maneviyat kismi insallah hamile oldugunu ögrenince gecicektir. üzülüp bir noktada kalma. rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah

Kizlar benim labquick testim sabah yapmistim simdi cektim ne kadar yalanci bir test

Eklentiler

• 20190212_120433.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 54
  • 20190212_120448.jpg
    129,1 KB · Görüntüleme: 50
Kızçeler merhaba;
Nasılsınız neler yapıyorsunuz?

Hepinizi özledim. Bende buralardayım ama yokum gibi birşey öylesine aslında bakıp çıkıyorum. Belki bilenleriniz vardır. İlk iki aşılamam klomen ile olmuştu. Negatifti. 3. Aşılamam Gonal-F ile olmuştu. 11 ocak (b-hcg) kanda 70 çıktı. Tabi aynı gün kanamam da başladı. Kimyasal gebelik olarak sonlandı gebeliğim. Tabi tedaviden kalan kistlerim vardı. Bu adetimden 14 gün sonra adet gördüm. Bu adetten 14 gün sonra yine adet gördüm. Dedim bunlar zor geçecek bir kontrole gideyim (bu arada soğan kürü) yapıyorum. Kist falan yoktu. Dr yeniden tedavi başlayalım dedi. Dün gece ilk dozu uyguladım hanımlar.
4. Aşılamam (Gonal -F li 2. Aşılamam) vatana millete hayırlı olsun :)

Kizlar benim labquick testim sabah yapmistim simdi cektim ne kadar yalanci bir test
Canım benimde kimyasal gebeliğimde aynı testle yaptım 2 gün önce çok derinden silik çizgi çıkmıştı ertesi gün daha koyulaşmıştı. Tabi sonra adet görünce silikleşti. Sonucum 70 çıkmıştı. Emin misin birşey olmadığına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…