Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde kimyasal gebeliğimde aynı testle yaptım 2 gün önce çok derinden silik çizgi çıkmıştı ertesi gün daha koyulaşmıştı. Tabi sonra adet görünce silikleşti. Sonucum 70 çıkmıştı. Emin misin birşey olmadığına?
canim eminim 4 gundur ayni koyulasmiyor ilk dakikalar hicbirsey cikmiyor sanirim aldigim yerden kaynakli asilamadan sonra 15. Gunu olsa kopkoyu cikardi

Kızçeler merhaba;
Nasılsınız neler yapıyorsunuz?

Hepinizi özledim. Bende buralardayım ama yokum gibi birşey öylesine aslında bakıp çıkıyorum. Belki bilenleriniz vardır. İlk iki aşılamam klomen ile olmuştu. Negatifti. 3. Aşılamam Gonal-F ile olmuştu. 11 ocak (b-hcg) kanda 70 çıktı. Tabi aynı gün kanamam da başladı. Kimyasal gebelik olarak sonlandı gebeliğim. Tabi tedaviden kalan kistlerim vardı. Bu adetimden 14 gün sonra adet gördüm. Bu adetten 14 gün sonra yine adet gördüm. Dedim bunlar zor geçecek bir kontrole gideyim (bu arada soğan kürü) yapıyorum. Kist falan yoktu. Dr yeniden tedavi başlayalım dedi. Dün gece ilk dozu uyguladım hanımlar.
4. Aşılamam (Gonal -F li 2. Aşılamam) vatana millete hayırlı olsun :)
merhabalar canim,
iyim ben cok sükür. Sen nasilsin? evt biliyorum sende benim gibi malesef talihsizlik yasamistin. insallah bu son tedavin olur ve tutunur bebisin. hepimiz icin herseyin hayirlisi neyse o olur

canim eminim 4 gundur ayni koyulasmiyor ilk dakikalar hicbirsey cikmiyor sanirim aldigim yerden kaynakli asilamadan sonra 15. Gunu olsa kopkoyu cikardi
Benim 14. Günde kan sonucum 70 ti. Yarı koyulukta çıkmıştı idrarda da. Tabi ki önemli olan gün aşırı katlanarak yükselmesi

Kizlar bu ayda asilama yaptirmayi dusunuyorumya discideyim rontgen verdi sizce napayim gireyimmi etkilermi bu durumu daha adet olmadim olunca doktora gidecem

cok tuhaf yükselmis olamazmi aceba diye düsünüyorum, cünki ikinci cizgin fotografta bile belli oluyor
canim ama saatler sonra cikan cizgiya kararsiz kaldim rontgen verdi ama bu ayda asilama dusunuyorum disimde gecen hafta cikolata falan yedigimde ara ara agri vardi bu ay o agrida yok napsamki

canim ama saatler sonra cikan cizgiya kararsiz kaldim rontgen verdi ama bu ayda asilama dusunuyorum disimde gecen hafta cikolata falan yedigimde ara ara agri vardi bu ay o agrida yok napsamki
bat ne zamandi senin canim? ama olmazsa isterse günlerce beklese birsey cikmazdi diye düsünüyorum. ama bu marka hic kullanmadim, duyarliligi nasil bilemiyorumki, internetden yorumlarina baktinmi

Bu marka güvenilir Arkadaşım. Tavsiyem kan testi çıkmadan röntgene girme

Arkadaşlar benim soğan kürümü tamamlamama 3 günüm kaldı. Dün gece gonal f başladım. Tamamlasam mı acaba bilemedim. Ne dersiniz ?

Bu marka güvenilir Arkadaşım. Tavsiyem kan testi çıkmadan röntgene girme
girmedim röntgene cunku bu ayda aşılama olmayı düşünüyorum canım etkilemesin istedim ama inan geçenayda aynısı oldu gittim kan tahlili verdim 1.20 çıktı cumarteside böyleydi 2 nin altında çıktı ben netten aldım çakması falandır belki cnm anlamadım yoksa gerçek olsun öyle çok isterdimki

Kızçeler merhaba;
Nasılsınız neler yapıyorsunuz?

Hepinizi özledim. Bende buralardayım ama yokum gibi birşey öylesine aslında bakıp çıkıyorum. Belki bilenleriniz vardır. İlk iki aşılamam klomen ile olmuştu. Negatifti. 3. Aşılamam Gonal-F ile olmuştu. 11 ocak (b-hcg) kanda 70 çıktı. Tabi aynı gün kanamam da başladı. Kimyasal gebelik olarak sonlandı gebeliğim. Tabi tedaviden kalan kistlerim vardı. Bu adetimden 14 gün sonra adet gördüm. Bu adetten 14 gün sonra yine adet gördüm. Dedim bunlar zor geçecek bir kontrole gideyim (bu arada soğan kürü) yapıyorum. Kist falan yoktu. Dr yeniden tedavi başlayalım dedi. Dün gece ilk dozu uyguladım hanımlar.
4. Aşılamam (Gonal -F li 2. Aşılamam) vatana millete hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun canım insalah 4.ve sonuncu olur

girmedim röntgene cunku bu ayda aşılama olmayı düşünüyorum canım etkilemesin istedim ama inan geçenayda aynısı oldu gittim kan tahlili verdim 1.20 çıktı cumarteside böyleydi 2 nin altında çıktı ben netten aldım çakması falandır belki cnm anlamadım yoksa gerçek olsun öyle çok isterdimki
Bende gittigidiyordan aldım. Beni yanıltmadı hiç. Acaba seride mi sorun var

sendemi bu ay aşılama olacan cnm soganda oyle bırseyki çok kuvvetli bence en ıyısı doktoruna danışman
Bilemedim kullanayım diyorum. İçinde antioksidan var kötü ne yapabilir ki diye düşünüyorum.
Ama zaten soğan kürü peşine aslan pençesi devam etmek gerekiyor. Kür herşekilde yarım kalıyor. Ona devam edemem o riskli işte.

X