- 12 Eylül 2013
- 459
- 299
evet cuma aşılama oldum cumartesi ve pazar aynı koyululta çıktı bugün yapmadım henüzIkisi ayni koyuluktami
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cuma aşılama oldum cumartesi ve pazar aynı koyululta çıktı bugün yapmadım henüzIkisi ayni koyuluktami
Soda napıyor anlayamasimaa öylemi ben sürekli su yerine soda veya maden suyu icenlerdendim. ama stres te cok önemli bir faktör, fazlasiyla stres yapiyoruz kendimize. dostinex kullandim düstü degerlerim, sonra üzüntüden yine cok cikmisti yine kullandirdi doktorum. beni fena yapiyor o ilac ama etkili
Cuma aşılamam yapıldı o günü saymalı mıyım bilmiyorum saymazsam 3. GünümKacinci günün canım
Ogulasyon ne için?Bence vardır bide ovulasyon yap istersen bende etki hiç kalmadı çünkü bugun
O konuda bilgim yok canım malesefCanim ben bisey sormqk istiyorum simdi b3n devlet hastanesinde tedavi görüyorum ilaclari benmi aliyorum rapor cikartamadilar cunku afetin 4.gunumdeymisim 3.gunu cikarmis
Ben saymıyorum yapıldığı günü cnm nornal iki gün sonra silinmeye baslar testlerinCuma aşılamam yapıldı o günü saymalı mıyım bilmiyorum saymazsam 3. Günüm
Koyuluk varmi diye ovulasyon testinde o yüzden dedim canm zaten aynı gün yapmışız aşılamaları benim.ovulasyon testlerim.silindi seninki nasilOgulasyon ne için?
Ben anlayamadim.idrar testi gibi olan ovulasyon testini mi diyorsun? Onun pozitif mi çıkması lazım.salak gibi hissettimKoyuluk varmi diye ovulasyon testinde o yüzden dedim canm zaten aynı gün yapmışız aşılamaları benim.ovulasyon testlerim.silindi seninki nasil
Gonof f iğne kullandım ben 50 mg hayırlısı inşallah tutar ya allah herke versin insan çok uzuluyorAsilaman Hayirli olsun,insallah hayirlisiyla tutunur.benim 2.asilamamda doktor icten lekelenme var demisti,o gün ve ertesi gün kahverengi lekelenmem oldu,progestan basla dedi.ve sonra gecmisti.bazen olabiliyor asilamalarda kafana takma.doktorun söylemistir normal oldugunu. Ignelimi tedavi gördün?hangi marka?1.sayfaya senide ekliyorum Simdi
Gonof f kullandım 50 mg 1 yumurta oldu 21 mm iken iğne oldum .. 14.5 mm de yumurta vardı ama o çatları ne olur bilmiyorum canimHadi hayırlısı kaç yumurta oldu kaç mm aşılama oldu ne ilaç kulandın biraz Bilgi verirmisin
Ha ben ovulasyon testini biliyosun sandim estafirullah canım bende burda öğrendim zaten ovulasyon yumurtlama takibinde.kullaniliyor normalde ama gebelik durumlarında ovulasyon testi hergün koyulaşıyor mesela gebeler test yapınca iki çizgide köyü oluyor o yüzden dedim istersen ovulasyon teatiylede bak diye gün gunBen anlayamadim.idrar testi gibi olan ovulasyon testini mi diyorsun? Onun pozitif mi çıkması lazım.salak gibi hissettim
Sabah tekrar gebelik ve ovulasyon testi yapıp sonucu yazacağım :) sen hiç test yaptın miHa ben ovulasyon testini biliyosun sandim estafirullah canım bende burda öğrendim zaten ovulasyon yumurtlama takibinde.kullaniliyor normalde ama gebelik durumlarında ovulasyon testi hergün koyulaşıyor mesela gebeler test yapınca iki çizgide köyü oluyor o yüzden dedim istersen ovulasyon teatiylede bak diye gün gun
Gebelik testim yok canım elimde sadece ovulasyon testi varSabah tekrar gebelik ve ovulasyon testi yapıp sonucu yazacağım :) sen hiç test yaptın mi
Bide ovulasyon testini sabah yapmana gerek yok onu gün içinde yaparsın ilk idrarla yapma hatta şimdide yapabilirsinSabah tekrar gebelik ve ovulasyon testi yapıp sonucu yazacağım :) sen hiç test yaptın mi
Daha cok erken ilactan olabilir 8.gunden itibaren yap istersen. testleri harcama boşa sabirsiziz ama suan senin icim bütün testler erkenevet cuma aşılama oldum cumartesi ve pazar aynı koyululta çıktı bugün yapmadım henüz
Yaptım şimdi bende çok hafif silik cikti yani gebelik testi sonucu ilacın etkisi oluyor bu durumda dimiEki Görüntüle 2234689 bak.mesela bu benim ovulasyon testim biraz önce yaptim yani.silinmis iğne etkisi falan sifir
Ben yumurtam çatladı mı diye yapıyodum testi ama böyle koyu çıkonca çatlamadı mı acaba diyorumDaha cok erken ilactan olabilir 8.gunden itibaren yap istersen. testleri harcama boşa sabirsiziz ama suan senin icim bütün testler erken
Sende yükle canım istersen merak ettimYaptım şimdi bende çok hafif silik cikti yani gebelik testi sonucu ilacın etkisi oluyor bu durumda dimi