Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aa öylemi ben sürekli su yerine soda veya maden suyu icenlerdendim. ama stres te cok önemli bir faktör, fazlasiyla stres yapiyoruz kendimize. dostinex kullandim düstü degerlerim, sonra üzüntüden yine cok cikmisti yine kullandirdi doktorum. beni fena yapiyor o ilac ama etkili
Soda napıyor anlayamasim :KK72:

Asilaman Hayirli olsun,insallah hayirlisiyla tutunur.benim 2.asilamamda doktor icten lekelenme var demisti,o gün ve ertesi gün kahverengi lekelenmem oldu,progestan basla dedi.ve sonra gecmisti.bazen olabiliyor asilamalarda kafana takma.doktorun söylemistir normal oldugunu. Ignelimi tedavi gördün?hangi marka?1.sayfaya senide ekliyorum Simdi
Gonof f iğne kullandım ben 50 mg hayırlısı inşallah tutar ya allah herke versin :KK43: insan çok uzuluyor

Ben anlayamadim.idrar testi gibi olan ovulasyon testini mi diyorsun? Onun pozitif mi çıkması lazım.salak gibi hissettim :KK33:
Ha ben ovulasyon testini biliyosun sandim estafirullah canım bende burda öğrendim zaten ovulasyon yumurtlama takibinde.kullaniliyor normalde ama gebelik durumlarında ovulasyon testi hergün koyulaşıyor mesela gebeler test yapınca iki çizgide köyü oluyor o yüzden dedim istersen ovulasyon teatiylede bak diye gün gun

Ha ben ovulasyon testini biliyosun sandim estafirullah canım bende burda öğrendim zaten ovulasyon yumurtlama takibinde.kullaniliyor normalde ama gebelik durumlarında ovulasyon testi hergün koyulaşıyor mesela gebeler test yapınca iki çizgide köyü oluyor o yüzden dedim istersen ovulasyon teatiylede bak diye gün gun
Sabah tekrar gebelik ve ovulasyon testi yapıp sonucu yazacağım :) sen hiç test yaptın mi

20190211_163903.jpg
bak.mesela bu benim ovulasyon testim biraz önce yaptim yani.silinmis iğne etkisi falan sifir

X