Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkes normal diyoda vala canim bilmedigimiz bi suru sey var sperm dna hasari olmadi kromozom hasari erkekte. Sende kromozom hasari pihtilasma.siradan bildigimiz syleri saymıyorum yumurta prolaktin morfoloji hiz sayi vs vs . Biri diyorki d vitaminine dikkat edin oda etkiler gebe kalmayi biri diyorki rahim ve tupler basikmis sperm ulaşmıyormus bunlar hep yasanan seyler.sekerin yuksekse sorun troidlerin yuksekse sorun neler neler var hersey normalse hasarlariniza baktınız mi
Bide yumurta kalitesine
cok dogru söylüyorsun, doktorlar hersey önemli diyor. d vitaminini yeni senden duyuyorum, daha önce hic duymamistim. benim hep eksikti ve prolaktinim yüksekti. bazen düsünüyorumda eskiden nasil oluyormus aceba veya bu dönemde de evlenir evlenmez veya dener denemez hamile kalanlar oluyor. kismet demekki

• Beğen
Reactions: Cac
Dayanamayip 7.gunu idrar testi yaptım silik çıktı tabi ilaçların etkisidir ama yine de silik çizgi gorecegimi bile ummuyordum :KK43: inş. Doğrudur,ilacın etkisi değildir.
hakkinda hayirlisi olsun canim, insallah tutmustur asilaman. ne zaman yaptirdin asilamani? ignelimi ilaclimi? markasi neydi? senide 1.sayfamizdaki bekleyen listemize alalim

cok dogru söylüyorsun, doktorlar hersey önemli diyor. d vitaminini yeni senden duyuyorum, daha önce hic duymamistim. benim hep eksikti ve prolaktinim yüksekti. bazen düsünüyorumda eskiden nasil oluyormus aceba veya bu dönemde de evlenir evlenmez veya dener denemez hamile kalanlar oluyor. kismet demekki
O zmanlar insanlar saglikli idi suan yiyecekler bizi kısır yapiyor ve hareketli idi insanlar prolaktin icinde inciri ve madensuyumu cok tuketme artmasin dikkat edince asiri yuksek degilse soda incir uzak dur yukselmez yaz ayindada yeşil üzüm

Dayanamayip 7.gunu idrar testi yaptım silik çıktı tabi ilaçların etkisidir ama yine de silik çizgi gorecegimi bile ummuyordum :KK43: inş. Doğrudur,ilacın etkisi değildir.
9.gunden sonra yap 10 11 gunlerde varda cikiyo zaten az kalmış biraz daha sabret ins iyi sonuc

O zmanlar insanlar saglikli idi suan yiyecekler bizi kısır yapiyor ve hareketli idi insanlar prolaktin icinde inciri ve madensuyumu cok tuketme artmasin dikkat edince asiri yuksek degilse soda incir uzak dur yukselmez yaz ayindada yeşil üzüm
aa öylemi ben sürekli su yerine soda veya maden suyu icenlerdendim. ama stres te cok önemli bir faktör, fazlasiyla stres yapiyoruz kendimize. dostinex kullandim düstü degerlerim, sonra üzüntüden yine cok cikmisti yine kullandirdi doktorum. beni fena yapiyor o ilac ama etkili

Aşılama tarihleri ve sonuçlar:
S silam30 31.Aralık 18 (Igne - Fostimon 75ml) —> pozitif :anneadayı:

@glnrm 18.Ocak 2019 —> negatif

@smurfsgirl 19.Ocak 19 —>negatif

@Sabahcayi 21.Ocak 19 —>negatif

@casperayse 23.Ocak 19
@canimmkendimm 25.Ocak 19 (Igne - Gonal F) —> pozitif :anneadayı:

@shemsim 25.Ocak 19 (Ilac - Femara) —> negatif

@yaprakali 28.Ocak 19 (Igne - Gonal-F-450 75ml) —>negatif

@ftm55 1.Şubat 19

L Leiyla 4. Şubat 19 (Ilac - Klomen)

@sincazli 8.Şubat 19 (Iğne-Gonal-F-900 75ml)

@Eyemci 10.Şubat 19

Kızlar merhaba,

aceba asilamadan sonra veya normal gebelikte hic belirti olmadan, kasik agrisi vs, hamile kaldiginizi ögrenenler varmi aramizda?
Tecrüblerinizi veya düsüncelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.
daha önce yaptirmis oldugum asilamada, kasik batmalarim olmustu ve hamile kalmistim. malesef düsük yasadim. bu sefer hic kasik agrim yok, aceba tutmadimi diye üzülüyorum:KK43:

01.02.19
Bu yazimi şimdi okuyorumda ne kadar endişelenmişim.insan hep birilerinden bir umut bekliyor,bendede öyleydi ve hamile kaldim demelerini istiyor.insan kendini birazcikta olsa rahatlatmak istiyor. Hatta Aşılamam tutmadı diye ağlamıştım.çok şükür rabbim beni sevindirdi,ve ilk pozitifi gördügümde inanamadim şaştım kaldım Ilk defa idrar testiyle hamile oldugumu ögrenmistim.rabbime binlerce kez sükür!insallah en kisa zamanda tüm isteyenlerede nasip eder.Amin.
Kizlar bu asilama nasil yapiliyoagri sizi oluyomu doktor klomen verdi eger bu ay olmassa bir dahaki aya asilam dedi ben cok endiseliyim

Kizlar bu asilama nasil yapiliyoagri sizi oluyomu doktor klomen verdi eger bu ay olmassa bir dahaki aya asilam dedi ben cok endiseliyim
Kolay bi işlem klomenle yumurtlar büyüyünce catlatma ign esi yapiyosun 36 saat sonrada aşılama yapılıyor normalde ağrısız acısız binislem.muane gibi 5 dakika anca sürüyor ama benim 2masilamam ağrıdı doktor biraz yukarı kaldırdı galiba rahmi

Kolay bi işlem klomenle yumurtlar büyüyünce catlatma ign esi yapiyosun 36 saat sonrada aşılama yapılıyor normalde ağrısız acısız binislem.muane gibi 5 dakika anca sürüyor ama benim 2masilamam ağrıdı doktor biraz yukarı kaldırdı galiba rahmi
Gecmis olsun canim hakkimizda. Hayirlisi insallah rabbim yüzümüze baksin insallah

aa öylemi ben sürekli su yerine soda veya maden suyu icenlerdendim. ama stres te cok önemli bir faktör, fazlasiyla stres yapiyoruz kendimize. dostinex kullandim düstü degerlerim, sonra üzüntüden yine cok cikmisti yine kullandirdi doktorum. beni fena yapiyor o ilac ama etkili
Evt bende gecen yil 29 cikti sonra ilac kullandim duştu .asilama icin eylulde tedaviye basladik ordada ilacsiz 19 cikti ustuden 10 ay geçmişti ilacin. asiri yuksek degilse yeme ilede dengeli oluyor. ama incir maden suyu cok tuketmemeye gayret ediyorum nette yazardan prolaktini arttiran yiyecekler cikiyo stres icimde nefes egzersizi var onlara bakabilirsin ise yariyormus hatta bi kadinin cocugi olmuyormuş nefes egzersizine baslatiktan sonra cocugu olmus tv ye falanda cikti

Evt bende gecen yil 29 cikti sonra ilac kullandim duştu .asilama icin eylulde tedaviye basladik ordada ilacsiz 19 cikti ustuden 10 ay geçmişti ilacin. asiri yuksek degilse yeme ilede dengeli oluyor. ama incir maden suyu cok tuketmemeye gayret ediyorum nette yazardan prolaktini arttiran yiyecekler cikiyo stres icimde nefes egzersizi var onlara bakabilirsin ise yariyormus hatta bi kadinin cocugi olmuyormuş nefes egzersizine baslatiktan sonra cocugu olmus tv ye falanda cikti
anladim canim, bendede ilk 38 cikti, ilacla 10 deger kadar düstü. sonra yine yaptirdigimda 48 cikti, yine ilac kullandim ve asilamami öyle olmustum.

hakkinda hayirlisi olsun canim, insallah tutmustur asilaman. ne zaman yaptirdin asilamani? ignelimi ilaclimi? markasi neydi? senide 1.sayfamizdaki bekleyen listemize alalim
4 Şubat'ta aşılama yapildi.gonal f iğne kullandim.2subatta ovitrelle catlatma iğnesi oldum.simdi de jel kullanıyorum.

X