Iğne vücutta bisure kaldığı için hemen silinmiyor canım o çatlasa da catlamasadaBen yumurtam çatladı mı diye yapıyodum testi ama böyle koyu çıkonca çatlamadı mı acaba diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iğne vücutta bisure kaldığı için hemen silinmiyor canım o çatlasa da catlamasadaBen yumurtam çatladı mı diye yapıyodum testi ama böyle koyu çıkonca çatlamadı mı acaba diyorum
Yukarıdaki ovulasyon altyaki gebelikSende yükle canım istersen merak ettim
Canim ya gebelik tesrinde baya belirgin cikmis bana var gibi geliyor insallah hayirlisi olsunYukarıdaki ovulasyon altyaki gebelik
Ovulasyon ilacın etkisini gösteriyorsa odur yine de sabredemiyorum ben yarın kan testine bakacağım erken biliyorum ama zaman geçmiyor en azından oyalarim biraz kendimi :)Canim ya gebelik tesrinde baya belirgin cikmis bana var gibi geliyor insallah hayirlisi olsun
Yarinda baya erken gibi ama bi bayanın 8.gun değeri 10 cıkmış sonrasında yükselmişOvulasyon ilacın etkisini gösteriyorsa odur yine de sabredemiyorum ben yarın kan testine bakacağım erken biliyorum ama zaman geçmiyor en azından oyalarim biraz kendimi :)
Hım o zaman test yapmama gerek yok 14 gün sonra gebelik testini yaparım artıkIğne vücutta bisure kaldığı için hemen silinmiyor canım o çatlasa da catlamasada
Kaç gün oldu aşılaman yapılalı?Ovulasyon ilacın etkisini gösteriyorsa odur yine de sabredemiyorum ben yarın kan testine bakacağım erken biliyorum ama zaman geçmiyor en azından oyalarim biraz kendimi :)
Hım o zaman test yapmama gerek yok 14 gün sonra gebelik testini yaparım artık
Canım ya sen ovulasyon yapsana bi nasıl.cikacak.merak ediyorum söylemiştim belkide sana:)Kaç gün oldu aşılaman yapılalı?
Hiç ovülasyon testim yokki canım. Çocuk istediğim dönemde de yapmadım. Hep gebelik yapardım. Dün değerim 100 üstündeyken bile gebelik testi tam koyu çıkmamıştı. En sağlam güvenilir kan oluyo işte.Canım ya sen ovulasyon yapsana bi nasıl.cikacak.merak ediyorum söylemiştim belkide sana:)
Hadi ya anladim canim bende hiç gebelik yapmıyorum almaya utanıyorum alamıyorum ya resmen gebelik testi almaktan sogudumHiç ovülasyon testim yokki canım. Çocuk istediğim dönemde de yapmadım. Hep gebelik yapardım. Dün değerim 100 üstündeyken bile gebelik testi tam koyu çıkmamıştı. En sağlam güvenilir kan oluyo işte.
Hayirli olsun ins böyle yükselmeye devam eder.gözün aydinKızlar mrblar. Yeni geldim sayılır eve. Cuma 63 çıkan değerim 3 gün arayla bugün 174 çıktı.Doktorumla konuştum gayet güzel yükselmesi dedi. 1000 olana kadar 2 güne bir kan ver sonra keseye bakalım dedi. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.
Prolaktin degerini yükseltiyor diye bahsettide arkadas,Benimde Bilgim yoktu bu konuda. Ay bilmedigimiz o kadar cok sey varkiSoda napıyor anlayamasim
Canım ateşin kaçtı senin öğrendiğinde aşılama.sonucunProlaktin degerini yükseltiyor diye bahsettide arkadas,Benimde Bilgim yoktu bu konuda. Ay bilmedigimiz o kadar cok sey varki
Bende sağlık ocağına kan vermeye utanıyodum artık. Testide internetten alıyodum hep.Hadi ya anladim canim bende hiç gebelik yapmıyorum almaya utanıyorum alamıyorum ya resmen gebelik testi almaktan sogudum
Teşekkür ederim canım. Rabbim yardımcımız olsun.Hayirli olsun ins böyle yükselmeye devam eder.gözün aydin
Sen olctunmu cnmn atesini kendime bi sebep ariyorum.ama hiç bulamiyorumBende sağlık ocağına kan vermeye utanıyodum artık. Testide internetten alıyodum hep.
Ateş ölçerim yoktu. Eşime dedim unutmuştu almayı. Eczaneye gidince alalım dedik bende unutmuşum kaldı öyle. Kaçıncı günün?Sen olctunmu cnmn atesini kendime bi sebep ariyorum.ama hiç bulamiyorum
Anlamadim canimDevlette raporun aşılama günü veriliyo.
Rapor kaçıncı gün çıkar demişsin ya canım. İğneler filan bitiyo yumurtan gelişiyor, aşılama günü raporun çıkmış oluyo. O zamana kadar çıkarmıyolar benim gittiğim hastanede.Anlamadim canim