Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah Allah bagislasin ve ins ikincisinide nasip etsin. Ben asilamami narkozsuz yaptirdim,ve normalinde muayneden bile korkan birisiyim diyebilirim.doktorum cok ilgiliydi ve beni rahatlatsrak yapabilecegini söyledi,öylede oldu. 5 dklik bir islem zaten,rahim filminden 15-20 dk sonra böyle regl olacakmissin gibi bir agri giriyor kasiklarina,Oda maksimum 20-30 dk sürüyor.bende gayet rahat gecti.oysaki o kadar negatif yorum okuyup korkarak gitmistim.yok hastaneyi yiktim,yok agladim,yok böyle bir aci görmedim felan diyerek bosuna insanlari bence korkutuyorlAr. Sakin kalirsan ve kasmazsan kendini bir Sorun olacagini düsünmüyorum
Insllah dayanirim ya evet kimisi cok zor gecti kimiside kolay gecti diyor bakalim bide stajerlermi yapiyor devlet hastanesinde benim komsumun akrabasina kucuk erkek stajer yapmis dedi

Masallah Allah bagislasin ve ins ikincisinide nasip etsin. Ben asilamami narkozsuz yaptirdim,ve normalinde muayneden bile korkan birisiyim diyebilirim.doktorum cok ilgiliydi ve beni rahatlatsrak yapabilecegini söyledi,öylede oldu. 5 dklik bir islem zaten,rahim filminden 15-20 dk sonra böyle regl olacakmissin gibi bir agri giriyor kasiklarina,Oda maksimum 20-30 dk sürüyor.bende gayet rahat gecti.oysaki o kadar negatif yorum okuyup korkarak gitmistim.yok hastaneyi yiktim,yok agladim,yok böyle bir aci görmedim felan diyerek bosuna insanlari bence korkutuyorlAr. Sakin kalirsan ve kasmazsan kendini bir Sorun olacagini düsünmüyorum
canım hastaneden hastaneye cihazdan cihaza değişiyor diye duymuştum ama inan abartmıyorum ben böyle bir agrı görmedim hatta özeldeki doktorum hsg acılı anestesisiz olmaz nasıl çektiler dedi. o yüzden aşılamadanda çok korktum kasıldım normal muayenede bile ama hiç alakası yokmuş aşılamada 0 agrı o yüzden canım bence hastanene bağlı olarak anestezi alabilirsin

canım hastaneden hastaneye cihazdan cihaza değişiyor diye duymuştum ama inan abartmıyorum ben böyle bir agrı görmedim hatta özeldeki doktorum hsg acılı anestesisiz olmaz nasıl çektiler dedi. o yüzden aşılamadanda çok korktum kasıldım normal muayenede bile ama hiç alakası yokmuş aşılamada 0 agrı o yüzden canım bence hastanene bağlı olarak anestezi alabilirsin
allah allah, cok ilginc cnm, demekki cihatdan fark edebiliyor. acibadem hastanesinde ben bir sorun yasamadim.

allah allah, cok ilginc cnm, demekki cihatdan fark edebiliyor. acibadem hastanesinde ben bir sorun yasamadim.
canım orası köklü ve sanırım özel hastane yani cihazları iyidir şimdi arkadaşların gözünü korkutmak istemiyorum yoksa yazardım yine birde bana gelen doktor gerçekten salaktı masada beni o halde bıraktı önlük giymeyi unutmuşum diyip gidiyor .Çekilirken vazgeçtim dedim doktor olurmu öyle şey dedi, bende napayım dayanamıyorum dedimde artık öyle böyle bitti. ama bilsem birdaha olacak hayatta anastesizi girmem ben küçük bir şehirdeyim doktorlar zaten bir garip

canım orası köklü ve sanırım özel hastane yani cihazları iyidir şimdi arkadaşların gözünü korkutmak istemiyorum yoksa yazardım yine birde bana gelen doktor gerçekten salaktı masada beni o halde bıraktı önlük giymeyi unutmuşum diyip gidiyor .Çekilirken vazgeçtim dedim doktor olurmu öyle şey dedi, bende napayım dayanamıyorum dedimde artık öyle böyle bitti. ama bilsem birdaha olacak hayatta anastesizi girmem ben küçük bir şehirdeyim doktorlar zaten bir garip
hadi ya cok gecmis olsun o zaman canim, ins bir daha gerek kalmasin hicbirimize.

Ya ne kadar demgesizmis aşil salak o ne haddine onun çok sinirlendim biz neler çekiyoruz ı lar neler yapaiyir
Sen normalmisin diyo bana bide ... o kadar agladimki.. keske normal olsaydimda normal yollarla gebe kala bilseydim boyke ucuz insanlarla muhattap olmak zorunda kalmazdim

Slm kızlar ben ilk asılamamı 2011 de yaptrdım ve bir pasaya sahibim 7 yasinda suan ve 2 yıldır 2 bebek icin ugrasıyoruz olmuyor gecen ay devlet hastanesine gittim klomen hapverdiler ama fayda etmedi zaten doktorda takip etmedi yumurtalıkları falan bu ay yine klomen verdi bende ozele kendi doktoruma gittim asılma yapalim dedi iyneler asılamam muayne tahliller 2400 tuttu rahim filimimle tahlilleri devlette yaptiricam sonra asilamami ozelde kendi doktoruma ilķ asılmamdaki gibi yine karamsarım olmucak gibi rabbim isteyen herkese nasip etsin sizlerden rahim filmini narkozsuz cektiren varmi acaba
Ben narkozsuz aldim artik eskisi gibi zor degil rahim filmi 5 dk suruyo c tipi kollu makineler var ama ben ozelde cekildim devlette hala eski yontemmi bilemiyorum

Sen normalmisin diyo bana bide ... o kadar agladimki.. keske normal olsaydimda normal yollarla gebe kala bilseydim boyke ucuz insanlarla muhattap olmak zorunda kalmazdim
Herkes normal diyoda vala canim bilmedigimiz bi suru sey var sperm dna hasari olmadi kromozom hasari erkekte. Sende kromozom hasari pihtilasma.siradan bildigimiz syleri saymıyorum yumurta prolaktin morfoloji hiz sayi vs vs . Biri diyorki d vitaminine dikkat edin oda etkiler gebe kalmayi biri diyorki rahim ve tupler basikmis sperm ulaşmıyormus bunlar hep yasanan seyler.sekerin yuksekse sorun troidlerin yuksekse sorun neler neler var hersey normalse hasarlariniza baktınız mi
Bide yumurta kalitesine

X