Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi günler kızlar. Ben dün gce çok hastaydım hastaneye gittim işte tedavi oldnu falan tüp bebk ypıldını söyledim. Kan testi falan yapıldı sonuç bhcg 2.90 çıktı 5.gündü ama transferin tutmadı mı çokmu erken anlamadım çok üzüldüm görünce aslında :KK43:

İyi günler kızlar. Ben dün gce çok hastaydım hastaneye gittim işte tedavi oldnu falan tüp bebk ypıldını söyledim. Kan testi falan yapıldı sonuç bhcg 2.90 çıktı 5.gündü ama transferin tutmadı mı çokmu erken anlamadım çok üzüldüm görünce aslında :KK43:
canim cok erken sabirli ol tup bebekte ihtimal cok yuksek ama kendini stresse sikintiya sokma

canim bilmiyomki ama cok uzgun ve umutsuzum gercekten ben kafayada cok takiyom yoruldum bu durumdan ama hayirlisi ne diyeyim bu ay asilama yaptirsammi yaptirmasammi onu dusunuyorum birde heryerde asilama igneden 36 saat sonra yapilmis bende 24 saat sonra bu arada sen gordunmu golge cizgiyi
Canım sonucun negatif olmuş.. Hayırlısı olsun. İnşallah bi sonrakinde yüzünü güldürsün rabbim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sabah yine idrar testi yaptım. Kontrol ediyorum kendimce yükseliyo mu diye. Bu sabah ilk kez daha belirgin gördüm. Yarın gidip kan vericem. Biraz araştırdım 3 günde 3e katlaması lazım sanırım. Topiklere baktım biraz, 3 günde kan verende olmuş. İnşallah yarın katlamış olur değerim.

Kizlar benim aag kasigimda baya batma var bugun kist olmusmudur acaba korkuyorum bu ay asilama deneyemem diye

canim hic bilmiyomki sikinti yaptigim nokta bulundugum sehirde islemler hic iyi yapilmiyormus disardan duymustum zatrn o ozel hastanr isini iyi yapmiyor basari orani dusuk diye devlettekiler il disina yollaniyormus bulundugum sehirde devlet yapmiyor labaratuar yokmus il disina gitmek gozumde buyuyor ayda bir suru gitmek gerekecek
Ya gerçekten zormus öyleyse ama niyetlen bakalım Allah bi yol açar elbet canim

Erken canım panik yapma zaten eğer olursa bi anda fırlar hcg bir gün bile fark eder yani

Merhaba arkadaşlar benm bat 11 şubat yani yarın afedersiniz dün akşam ilişkiden sonra bi kaç damla pembe kan geldi. Wc ye girince de silnce peçeteye pembe geldi. Ama bu sabah yok hiçbir şey hala benm için bir ümit var mı ne dersiniz
O zararlı değil canim zaten devam etmemiş bide pempeyse çok korkulacak bi durum olduğunu sanmıyorum mühim.olan kesilmesi

Bildigim kadariyla tüp bebekte 10.gün fln kanda belli oluyor,dolayisiyla 5.gün erken gibi geldi bana.doktor bir yorum yapmadimi?bu arada gecmis olsun

Adet ağrısı tarzı ağrım hala oluyo ara ara.Öyle korkuyorum ki adet olmaktan. Aşılama yaptırıp beklemekten daha zormuş böyle beklemek.

X