Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 dk içinde çıktı canım. 2. aşılamam. Belki bozuktur cidden testin. Başka testle dene sabah.

Benim ara ara adet ağrım hep oluyo canım son 5 gündür filan. Korkuyorum hep ya adet olursam diye. Ağzımda çok sulanıyo hani kusmadan önce olur ya öyle oluyo tamda.

kızlar ya benim ignenin 11 aşılamanın 10. günü hala silik çizgi çıkıyor neden gitmedi igne etkisi

Iste oldugum icin yapamadim aksam yaparim belki bilemedim yada yarin
canım senin aşılamanın 13. günü eğer çok takıyorsan kanda verebilirsin en azından aklından çıkar varsa var yoksa yok ben bile kan vermeyi düşünüyorumda sağlık ocagında doktoru pek sevmiyom:)

Kizlar int uzerine arastirdim bozuk test dige boyle bisiy geldi resmen benimkiside aynen boyle parca parca kirmizi oldu ve t hisse yani positiv cikicak olan cizgi tamamen beyazdi hic bi sekklde kirmizi olmadi daha sonra kendine geldi test yaklasik 15.20 dakikada

Eklentiler

• A54EC558-F2FD-4551-8764-3EBAD29F00CF.png
    483 KB · Görüntüleme: 45
canım en iyisi testi yenile eczaneden başka marka al bakalım

Hem adet sancısı gibi sancım var. Hemde midem kötü. Korkuyorum çok kimyasal filanmı diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…