- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
5 dk içinde çıktı canım. 2. aşılamam. Belki bozuktur cidden testin. Başka testle dene sabah.Tebrijler canim peki on dakika icindemi cikti? Bide kancinci asilamaydi sende? adet agrisi varmi hala? Bide ben testin bozuk oldugunu dusunuyorum ya parca parca halinda kirmizilasti sonrada ortadan capraz silik kirmizi falan oldu zor kendine geldi :) bide gece agri oldu bende suanda hicbisey yok.
Etmem mi canım. Rabbim hepimize nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle kavuşalım bebeklerimize.Masallah canim saglikla devam eder insallah. Sende bana dua et.
Benim ara ara adet ağrım hep oluyo canım son 5 gündür filan. Korkuyorum hep ya adet olursam diye. Ağzımda çok sulanıyo hani kusmadan önce olur ya öyle oluyo tamda.Tebrijler canim peki on dakika icindemi cikti? Bide kancinci asilamaydi sende? adet agrisi varmi hala? Bide ben testin bozuk oldugunu dusunuyorum ya parca parca halinda kirmizilasti sonrada ortadan capraz silik kirmizi falan oldu zor kendine geldi :) bide gece agri oldu bende suanda hicbisey yok.
canım bir tane daha test yapsana yada için içini yiyeceğine kan yaptır canım sağlık ocagından inşallah vardırHicbi silik bile yok dunde gece cok agri oldu adet agrisi fakat normalde hic agri olmazdi bilemedim belkide test yalnis :) dahada direniyorum hamileyim diye :)
At bakalim canim belki hamilesindirkızlar ya benim ignenin 11 aşılamanın 10. günü hala silik çizgi çıkıyor neden gitmedi igne etkisi
Benim iğnenin 9.günü silik çıktı belli belirsiz. 10.günü tamamen kaybolmuştu. 14.günü tekrar silik çizgi çıktı.kızlar ya benim ignenin 11 aşılamanın 10. günü hala silik çizgi çıkıyor neden gitmedi igne etkisi
canım gözle görülmüyorki dikkatli bakınca testte var demek benim bünye farklı geç atılıyor sen naptın tekrar test yaptınmıAt bakalim canim belki hamilesindir
Iste oldugum icin yapamadim aksam yaparim belki bilemedim yada yarincanım gözle görülmüyorki dikkatli bakınca testte var demek benim bünye farklı geç atılıyor sen naptın tekrar test yaptınmı
canım senin aşılamanın 13. günü eğer çok takıyorsan kanda verebilirsin en azından aklından çıkar varsa var yoksa yok ben bile kan vermeyi düşünüyorumda sağlık ocagında doktoru pek sevmiyom:)Iste oldugum icin yapamadim aksam yaparim belki bilemedim yada yarin
canım en iyisi testi yenile eczaneden başka marka al bakalımKizlar int uzerine arastirdim bozuk test dige boyle bisiy geldi resmen benimkiside aynen boyle parca parca kirmizi oldu ve t hisse yani positiv cikicak olan cizgi tamamen beyazdi hic bi sekklde kirmizi olmadi daha sonra kendine geldi test yaklasik 15.20 dakikada
Bir eve gitsem yapicam dacanım en iyisi testi yenile eczaneden başka marka al bakalım
Hem adet sancısı gibi sancım var. Hemde midem kötü. Korkuyorum çok kimyasal filanmı diye...[/QUOTE
Insallah hecbirsey olmaz canim pozitiv ol sabah qan test vereceksen? Mende verecem sabah qan testi insallah :)
Canım inşallah olmazsın bence gidip bi kan ver belki progesteron falan takviye verirler ya da nebilemVericemde niye böyle ağrım arttı anlamadım. Sanki adetim oldu olacak gibi..
Bendede fazla akinti var surekli tualete kosuyorum adetmi diye :) allahtan sarimtil akintidan baska bisey digilVericemde niye böyle ağrım arttı anlamadım. Sanki adetim oldu olacak gibi..
Bendeki akıntı progestandan kaynaklı ama bende adetmi diye korkuyorum.Bendede fazla akinti var surekli tualete kosuyorum adetmi diye :) allahtan sarimtil akintidan baska bisey digil
Bence ikinizde hamilesiniz inşallah stres yapmayın kan vermeye gidin bakalimBendede fazla akinti var surekli tualete kosuyorum adetmi diye :) allahtan sarimtil akintidan baska bisey digil