Benim saatler sonra asilama günü ile birlikte 12 gun cikan vardi 13.gun cizgi gitmisti zaten testimde 4.9 cikmisticanım keseyi gördünmü benim hala silik çizgi gitmedi başka topicte 15 gun boyunca gitmeyen bünyeler varmış onu söylediler acaba yarın yaptıgımda ignenin etkisimi olur bugun aşılamanın 10. günü
5 kez klomen ne ya 3 ten sonra klomen vermemesi lazim klomen rahmi inceltir . Ben 3 kere klomen kullandim o bile cok dedim .avakado ye rahme iyi gelir besler rahmi .
Yok test gine negativ yarn vericem kanKan en güzeli verdin mi kan
İdrar testini tekrarladın mı canım?Yok test gine negativ yarn vericem kan
Hayirlisi diyelim adet gelmeyene kadar umut varYok test gine negativ yarn vericem kan
Evetİdrar testini tekrarladın mı canım?
canim benim 10 dakika icinde hayalet cizgi cikiyorHayirlisi diyelim adet gelmeyene kadar umut var
Sonuç negatif hatta öyle negatifki 1 hafta erken regl oldumcasperayse canım sen sonucu vermemişsin galiba ne yaptın test yaptınmı
Evet canım yani genelde aslında duyduğuma göre transfer gnüyle birlikte 8.gün çıkıyomuş idrarda ama herkeste blki aynı olmaz. Engüzeli kan ve idrarda 10.günden snraben hep asilamalarimda ilk günüde saydim. genelde hep sabahtan yapilmisti. ay hadi insallah tüp bebekte biraz daha erken belli oluyor hamilelik diye duymustum, dogru mu?
Canim senin adet 6siydi dimi? Bende aslinda 12i adet ama test gunum 8i oluyor belkide o yizden sende koyu cikiyordur silikler ay kendi kendimi yiyip bitirdim sabah acilsaydida kurtulsaydim bu gitgelden ve mitlu sekilde :)Sabah ilk iş gidicem canım. Adetimde 2 gün gecikmiş olacak. Bakalım nasip..
Evet canım benim adet tarihim dündü. Sabah kana gitmeden yine tekrarlıycam idrar testini. İnşallah kanda güzel sonuçlar alırız.Canim senin adet 6siydi dimi? Bende aslinda 12i adet ama test gunum 8i oluyor belkide o yizden sende koyu cikiyordur silikler ay kendi kendimi yiyip bitirdim sabah acilsaydida kurtulsaydim bu gitgelden ve mitlu sekilde :)
Kız iyi sabrediyosun vallaha :) bn olsam hemen bi merkeze gider kan verirdim 40 dkikada çıkıyo türkiyede nasılsa. Yurtdışında saatlerce bkliyosun. 36 tl falan özel kliniklerde gbelik testini kanda bkıtolar hemenCanim senin adet 6siydi dimi? Bende aslinda 12i adet ama test gunum 8i oluyor belkide o yizden sende koyu cikiyordur silikler ay kendi kendimi yiyip bitirdim sabah acilsaydida kurtulsaydim bu gitgelden ve mitlu sekilde :)
Merhaba arkadşım ben yarın aşılama olucam 18 mm olmuş yumurtam AGRILI BIR IŞLEM MI SUREC NASIL TEK YUMURTAM VAR SUAN BENDE PCO VAR LÜTFEN YANIT VERIMIISNAşılama tarihleri ve sonuçlar:
S silam30 31.Aralık 2018 (Igne - Fostimon 75 ml) --> pozitif
@glnrm 18.Ocak 2019 --> negatif
@smurfsgirl 19.Ocak 2019
@Sabahcayi 21.Ocak 2019 -->negatif
casperayse 23.Ocak 2019
@canimmkendimm 25.Ocak 2019 (Igne - Gonal F)
S shemsim 25.Ocak 2019 (Ilac - Femara)
Y yaprakali 28.Ocak 2019 (Igne - Gonal-F-450 75ml)
@ftm55 1.Şubat 2019
@Leiyla 4. Şubat 2019 (Ilac - Klomen)
Kızlar merhaba,
aceba asilamadan sonra veya normal gebelikte hic belirti olmadan, kasik agrisi vs, hamile kaldiginizi ögrenenler varmi aramizda?
Tecrüblerinizi veya düsüncelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.
daha önce yaptirmis oldugum asilamada, kasik batmalarim olmustu ve hamile kalmistim. malesef düsük yasadim. bu sefer hic kasik agrim yok, aceba tutmadimi diye üzülüyorum
01.02.19
Bu yazimi şimdi okuyorumda ne kadar endişelenmişim.insan hep birilerinden bir umut bekliyor,bendede öyleydi ve hamile kaldim demelerini istiyor.insan kendini birazcikta olsa rahatlatmak istiyor. Hatta Aşılamam tutmadı diye ağlamıştım.çok şükür rabbim beni sevindirdi,ve ilk pozitifi gördügümde inanamadim şaştım kaldım Ilk defa idrar testiyle hamile oldugumu ögrenmistim.rabbime binlerce kez sükür!insallah en kisa zamanda tüm isteyenlerede nasip eder.Amin.
Hiç korkma canım 5 dakikada btiyo işlem ağrı bnde olmadı işlem sırasında. Sadce ilaçlar ilk kullananlara birz ağır gliyo progestan uyku ağrı bel kasık karın ağrısı ypıyo korkma kndini kasmadığın sürece ağrısız oluyoMerhaba arkadşım ben yarın aşılama olucam 18 mm olmuş yumurtam AGRILI BIR IŞLEM MI SUREC NASIL TEK YUMURTAM VAR SUAN BENDE PCO VAR LÜTFEN YANIT VERIMIISN
Cevabın için teşekkür ederim ilk aşılamam çok heyecanliyim senin tuttu mu pekiHiç korkma canım 5 dakikada btiyo işlem ağrı bnde olmadı işlem sırasında. Sadce ilaçlar ilk kullananlara birz ağır gliyo progestan uyku ağrı bel kasık karın ağrısı ypıyo korkma kndini kasmadığın sürece ağrısız oluyo
İlk işlem eşin örnek veriyo 1 saat snra seni alıyolar alet yardımıyla karnına veriyolar spermi nrmal doktor muayenesi gbi. İşlem 5 dkika ancak srüyo. Snra dinleniyosun. Sonrada eve gdiyosun. Progestan kullandırıyo doktor o kdrMerhaba arkadşım ben yarın aşılama olucam 18 mm olmuş yumurtam AGRILI BIR IŞLEM MI SUREC NASIL TEK YUMURTAM VAR SUAN BENDE PCO VAR LÜTFEN YANIT VERIMIISN
ALLAHIM HERKESE NASIP ETSIN BEN DAHA ONCE 3 KERE NORMAL YOLLA GEVE KALDIM biri karnında oldu biri dış gebelik biri kimyasal allahım nasip etsin artık inşallah peki ilk asilamada tutan varmı ki yaaİlk işlem eşin örnek veriyo 1 saat snra seni alıyolar alet yardımıyla karnına veriyolar spermi nrmal doktor muayenesi gbi. İşlem 5 dkika ancak srüyo. Snra dinleniyosun. Sonrada eve gdiyosun. Progestan kullandırıyo doktor o kdr