Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım keseyi gördünmü benim hala silik çizgi gitmedi başka topicte 15 gun boyunca gitmeyen bünyeler varmış onu söylediler acaba yarın yaptıgımda ignenin etkisimi olur bugun aşılamanın 10. günü
Benim saatler sonra asilama günü ile birlikte 12 gun cikan vardi 13.gun cizgi gitmisti zaten testimde 4.9 cikmisti

5 kez klomen ne ya 3 ten sonra klomen vermemesi lazim klomen rahmi inceltir . Ben 3 kere klomen kullandim o bile cok dedim .avakado ye rahme iyi gelir besler rahmi .

2 ay arayla 5 kere kullandim ben yani 3ay kullandim 2 ay ara verdim sonra 2 ay kullandim. Benim bildigimde 6 ay. Tabiki bütün yumurta gelistirici ilaclarin yan etkileri var. Benim rahim kalinligim asilama yapildigi gün 10 du. Bu ay incir havuc kürü yapicam.

Reactions: Cac
ben hep asilamalarimda ilk günüde saydim. genelde hep sabahtan yapilmisti. ay hadi insallah tüp bebekte biraz daha erken belli oluyor hamilelik diye duymustum, dogru mu?
Evet canım yani genelde aslında duyduğuma göre transfer gnüyle birlikte 8.gün çıkıyomuş idrarda ama herkeste blki aynı olmaz. Engüzeli kan ve idrarda 10.günden snra

Kizlar doktorumla konustum bu tip testlerin genellikle dogru sonuc vermedigini genellikle adet oncesi cikan soluk cizgilerin hormonal yukselmeden dolayi oldugunu ve o yuzdende ona guvenmeyib kan tahlili yapmami soyledi yani umutlar tukenmedi bende halada bebisimin benle olduguna inaniyorum anormal derecede ve bu iki yilda ilk kez boyle . Asil adet tarihimin de 12 oldugunu dusunerekden henuz tam cizgi ve ya pozitiv olmamasini anliyorum. Canim senle ayni gun asilama olmusuz ama senin adetin 6siydi sukurler olsunki adet olmadin bende daha erken yetisdigi icin yarin kan test olucak neyse kizlar bol bol dua edin yarin insallah guzel haberlerle geri gelirim :)

Sabah ilk iş gidicem canım. Adetimde 2 gün gecikmiş olacak. Bakalım nasip..
Canim senin adet 6siydi dimi? Bende aslinda 12i adet ama test gunum 8i oluyor belkide o yizden sende koyu cikiyordur silikler ay kendi kendimi yiyip bitirdim sabah acilsaydida kurtulsaydim bu gitgelden ve mitlu sekilde :)

Canim senin adet 6siydi dimi? Bende aslinda 12i adet ama test gunum 8i oluyor belkide o yizden sende koyu cikiyordur silikler ay kendi kendimi yiyip bitirdim sabah acilsaydida kurtulsaydim bu gitgelden ve mitlu sekilde :)
Evet canım benim adet tarihim dündü. Sabah kana gitmeden yine tekrarlıycam idrar testini. İnşallah kanda güzel sonuçlar alırız.

Kız iyi sabrediyosun vallaha :) bn olsam hemen bi merkeze gider kan verirdim 40 dkikada çıkıyo türkiyede nasılsa. Yurtdışında saatlerce bkliyosun. 36 tl falan özel kliniklerde gbelik testini kanda bkıtolar hemen

Merhaba arkadşım ben yarın aşılama olucam 18 mm olmuş yumurtam AGRILI BIR IŞLEM MI SUREC NASIL TEK YUMURTAM VAR SUAN BENDE PCO VAR LÜTFEN YANIT VERIMIISN

Merhaba arkadşım ben yarın aşılama olucam 18 mm olmuş yumurtam AGRILI BIR IŞLEM MI SUREC NASIL TEK YUMURTAM VAR SUAN BENDE PCO VAR LÜTFEN YANIT VERIMIISN
Hiç korkma canım 5 dakikada btiyo işlem ağrı bnde olmadı işlem sırasında. Sadce ilaçlar ilk kullananlara birz ağır gliyo progestan uyku ağrı bel kasık karın ağrısı ypıyo korkma kndini kasmadığın sürece ağrısız oluyo

Cevabın için teşekkür ederim ilk aşılamam çok heyecanliyim senin tuttu mu peki
Başka yerlerde okudum çok ağrılı geçti felan yazıyordu ondan korktum biraz

İlk işlem eşin örnek veriyo 1 saat snra seni alıyolar alet yardımıyla karnına veriyolar spermi nrmal doktor muayenesi gbi. İşlem 5 dkika ancak srüyo. Snra dinleniyosun. Sonrada eve gdiyosun. Progestan kullandırıyo doktor o kdr

ALLAHIM HERKESE NASIP ETSIN BEN DAHA ONCE 3 KERE NORMAL YOLLA GEVE KALDIM biri karnında oldu biri dış gebelik biri kimyasal allahım nasip etsin artık inşallah peki ilk asilamada tutan varmı ki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…