Benm ovitrelle 25 de aşılma 26 sında dün aşılamdan sonraki 10. Gün negatif çıktı erken gebelik testinde. doktor 11 inde test yap dedi. Kafam karıştı Sende belirti var mıCankm igne 23 asilama 25 oldu ignenin 9 gununden itibaren negativti testim bol bok su ictim icim disima cikincaya kadar. Subat 4 u yaptigimdada negativdi bugunden pozitiv olaraq basladi umarim gitdikcede koyulasit bugun 12gunum yarin 13, tekrar yapicam. Doktorum 8i kan testi yap dedi ama adetim 12 ocakti. Normalde adetim hep 30 gunde bir oluyo fakat son iki ayda 3,4 gun erken geldi yani nerdeyse 8i adet gunune denk gelmis oluyo adet sancimda var umarim bu testler yaniltmaz beni :)
Ay varya ben pozitif alsam bilmem kafayiyerim heralde:)Zaten uyuyamiyorum hayatim gecenin 5de durubta test yapib mutluluktan agladim bugun sabahlara kadar :)
Amin insallah canım işte olmayınca onu bile nimet sayiyorum elbetki cok zordur hiç hissetmedim o duyguyu çokta markala bekliyorm hayirlisi insallahAman aman canim kimyasal en zor olani. Tutmayinca olmadi diyor üzulüyorsun. Ama birkere beta hcg yi yükselmiş görünce sonra yavaş yavaş düsüşünü takip etmek çok zor. Rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzünü. Saglikla.
Adet sancisina benzer agrilar var, normalde gogusum adet oncesi cok buyur ve agri olur fakat kuculdulerBenm ovitrelle 25 de aşılma 26 sında dün aşılamdan sonraki 10. Gün negatif çıktı erken gebelik testinde. doktor 11 inde test yap dedi. Kafam karıştı Sende belirti var mı
Canim herhalde ignenin etksii tam gecsin diye demis zaten 2 gun fark var ignemiz arasinda 10 digilde 11 demesi pazaertesine goredir sen 9 itibaren idrar testi yapmaya basla bide igne etkisinin gecmesinden emin ol bol bol su ic dua et ve kendini zaten hamileymis gibi hiss et bunada inan :)Benm ovitrelle 25 de aşılma 26 sında dün aşılamdan sonraki 10. Gün negatif çıktı erken gebelik testinde. doktor 11 inde test yap dedi. Kafam karıştı Sende belirti var mı
Insallah pozitiv sonuclara gore birlikte kafalari yeriz :)Ay varya ben pozitif alsam bilmem kafayiyerim heralde:)
hayirlisi canim peki yumurtalarin catlamadiysa kist olmazmi cnmEvet canim 5 saatlik yola gittim.asilamadan 8 gün sonra.ama doktor hicbir problem olmaz dedi. yasadigi sehirde degilde Farkli sehirlerde asilama yaptirip hemen ertesi gün saatlerce yolculuk yapan varmis.Bu ayki sorun yumurtalarimdaydi .catlama ignesine ragmen catlamamislardi yinede doktor bir ihtimal şansını denedi. Ben ilkgünden tutmayacagini biliyordum. hersey nasip. dikkat etmekle ilgili degil.oğluma hamileyken betona çakildim agzim burnum elmacik kemiklerim kirildi hicbirsey olmadi. Yeterki o ol desin.sıramızı beklicez.
Kizlar test yaptim sonuc negativ bilemiyorum dun ilk yaptgim iki dakika gecmeden okdu digeri bi yarim saat sonra falan cikmisti testlermi bozuktu benmi kimyasal gecirdim moralim cok bozuldu ya anlatamam nasil olur diye diye
hayirlisi canim peki yumurtalarin catlamadiysa kist olmazmi cnm
Canim yaptinmi sen test?Ben sabah yapıcam bakalım. Varsada daha çok yeni. Sabah ilk idrar en doğrusu.
Bugün Kacinci günün cnm?at bir testini buraya.yarin tekrarla ona göre bir yok cizersinKizlar test yaptim sonuc negativ bilemiyorum dun ilk yaptgim iki dakika gecmeden okdu digeri bi yarim saat sonra falan cikmisti testlermi bozuktu benmi kimyasal gecirdim moralim cok bozuldu ya anlatamam nasil olur diye diye
13 gunumBugün Kacinci günün cnm?at bir testini buraya.yarin tekrarla ona göre bir yok cizersin
Hicbi silik bile yok dunde gece cok agri oldu adet agrisi fakat normalde hic agri olmazdi bilemedim belkide test yalnis :) dahada direniyorum hamileyim diye :)Bugün Kacinci günün cnm?at bir testini buraya.yarin tekrarla ona göre bir yok cizersin
Canım inşallah çıkar kanda. Ferah tut gönlünü. Rabbim en iyisini en güzelini verir. Hepimize yaşatsın inşallah o duyguyu.Hicbi silik bile yok dunde gece cok agri oldu adet agrisi fakat normalde hic agri olmazdi bilemedim belkide test yalnis :) dahada direniyorum hamileyim diye :)
Sen hamile kalabiliyosun canım. İnşallah ilaçsız iğnesiz alırsın güzel haberi..2 tane var zaten canim.ama diger aylardada olmustu regliyle attim. Sogan suyu adacayi iciyorum dökülsün diye. Yarin randevum var belli olur. Dokülmediyse dogum kontrol hapi veriyor
Tebrijler canim peki on dakika icindemi cikti? Bide kancinci asilamaydi sende? adet agrisi varmi hala? Bide ben testin bozuk oldugunu dusunuyorum ya parca parca halinda kirmizilasti sonrada ortadan capraz silik kirmizi falan oldu zor kendine geldi :) bide gece agri oldu bende suanda hicbisey yok.Kızlar günaydın. Çatlatma iğnemin 15.günü aşılamamın 13. günü. Sabah ilk idrarımla yaptım. Yarında kan vericem.
Kızlar günaydın. Çatlatma iğnemin 15.günü aşılamamın 13. günü. Sabah ilk idrarımla yaptım. Yarında kan vericem.