- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
Bakalım inşallah vardır. ağrı çok korkutuyo ama rabbim yardımcı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın.Ya
Bence ikinizde hamilesiniz inşallah stres yapmayın kan vermeye gidin bakalim
insallah öylesindirde canim!Hicbi silik bile yok dunde gece cok agri oldu adet agrisi fakat normalde hic agri olmazdi bilemedim belkide test yalnis :) dahada direniyorum hamileyim diye :)
bende cok tebrik ederim canim. gözün aydin olsun, degerlerin ins cok güzel artsin.Kızlar günaydın. Çatlatma iğnemin 15.günü aşılamamın 13. günü. Sabah ilk idrarımla yaptım. Yarında kan vericem.
üzme kendini bicak saplanir gibi agrilar normal ve dogal agrilar. kasik agrilarida cok normal ve bir cok kisinin yasadigi yan etkiler. kac gün oldu?Benim acayip ağrılarım oluyo belim ağrıyo bacaklarım bazen bi uyuşuyo yoklarmış gibi. Göğüslerrim tedavinin başından beri ağrıyo. Karnıma kasıklarıma bazen bi kasılma giriyo snki bıcaklıyolar gibi kötü oluyorum
canım benim oglumdada aynen öyle olmuştu ama bence kan ver doktoruna git yinede bekleme fazla çünkü doktor duruma göre ilaç verebiliyorVericemde niye böyle ağrım arttı anlamadım. Sanki adetim oldu olacak gibi..
İlk gün sayılıyomu transferin sayılıyosa 4.gün sayılmıyosa 3üncü günüzme kendini bicak saplanir gibi agrilar normal ve dogal agrilar. kasik agrilarida cok normal ve bir cok kisinin yasadigi yan etkiler. kac gün oldu?
ben hep asilamalarimda ilk günüde saydim. genelde hep sabahtan yapilmisti. ay hadi insallah tüp bebekte biraz daha erken belli oluyor hamilelik diye duymustum, dogru mu?İlk gün sayılıyomu transferin sayılıyosa 4.gün sayılmıyosa 3üncü gün
bende senin gibi asilamalarimi kiyasladim ve kendimi gereksiz bir yere mutsuz ettim. hic kiyaslama, hic belirti olmadanda hamile kalmis olabilirsin.Ya kızlar ben aşılamanın 3.gunundeyim ama sanki 1.asilama gibi herşey heralde tutmadı ya yine sol kaşığına bi anlık ağrı oldu geçti falan birincilerde böyleydi sağ tarafta hiç bişey yoktu
Ya canım inşallah öyle olur bi hüzün çöktü içimebende senin gibi asilamalarimi kiyasladim ve kendimi gereksiz bir yere mutsuz ettim. hic kiyaslama, hic belirti olmadanda hamile kalmis olabilirsin.
İnşallah arkadaşım çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sanada.bende cok tebrik ederim canim. gözün aydin olsun, degerlerin ins cok güzel artsin.
Sabah ilk iş gidicem canım. Adetimde 2 gün gecikmiş olacak. Bakalım nasip..canım benim oglumdada aynen öyle olmuştu ama bence kan ver doktoruna git yinede bekleme fazla çünkü doktor duruma göre ilaç verebiliyor
5 kez klomen ne ya 3 ten sonra klomen vermemesi lazim klomen rahmi inceltir . Ben 3 kere klomen kullandim o bile cok dedim .avakado ye rahme iyi gelir besler rahmi .Insallah canim. Doktor 5 kez klomen kullandigimizdan ara verelim dedi. Asılama icinde eşimin degerleri cok iyi ciktigindan gerek yok dedi. Bu ay incir havuç kürü yapicam. Nasip kısmet.
Kan en güzeli verdin mi kanKizlar test yaptim sonuc negativ bilemiyorum dun ilk yaptgim iki dakika gecmeden okdu digeri bi yarim saat sonra falan cikmisti testlermi bozuktu benmi kimyasal gecirdim moralim cok bozuldu ya anlatamam nasil olur diye diye
canım bana doktor 6 kez klomen veriyordu yalan söyledim 3 ten sonra dedim özeldede 3 kez aldım diye veriyorlar malesef5 kez klomen ne ya 3 ten sonra klomen vermemesi lazim klomen rahmi inceltir . Ben 3 kere klomen kullandim o bile cok dedim .avakado ye rahme iyi gelir besler rahmi .
amin cümlemize canim. hersey cok güzel olur insallah hepimiz icinİnşallah arkadaşım çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sanada.
insallah, bol dua et canim. rabbim yardimcimiz olsun.Ya canım inşallah öyle olur bi hüzün çöktü içime
canım keseyi gördünmü benim hala silik çizgi gitmedi başka topicte 15 gun boyunca gitmeyen bünyeler varmış onu söylediler acaba yarın yaptıgımda ignenin etkisimi olur bugun aşılamanın 10. günüinsallah, bol dua et canim. rabbim yardimcimiz olsun.
O neya bildikleri halde ondan snra rahim ince ona ilac icimiz ilac dolucanım bana doktor 6 kez klomen veriyordu yalan söyledim 3 ten sonra dedim özeldede 3 kez aldım diye veriyorlar malesef