Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapmaya da cesaretim kalmadı ki. Erken gebelik testinde çıkmayınca
Canım daha iftara geçmediyse erken gebelik testi neyi ölçecek ki aslında ben erken gebelik testine inanmıyorum neye göre erken gebelik umudu kesme yarına bida bak hatta varsa ovulasyon testi yap oyalanirsin

Canım daha iftara geçmediyse erken gebelik testi neyi ölçecek ki aslında ben erken gebelik testine inanmıyorum neye göre erken gebelik umudu kesme yarına bida bak hatta varsa ovulasyon testi yap oyalanirsin

Bi bakıma doğru söylüyorsun. İdrara döllenmeden 10 gün sonra geçiyor diyorlar bu test bana 8 gün önce neyi göstercek. Allahtan ümit kesilmez diyelim o zaman ne diyelim

canim arkadaslar asilamadan 12 gun sonra yapti cikti yarin sabah ilk idrarla yap birde ilk sayfada ilk yorumda kim hangi tarihte hangi yontemle yaptirmis yaziyor onlara bakabilirsin

Bi bakıma doğru söylüyorsun. İdrara döllenmeden 10 gün sonra geçiyor diyorlar bu test bana 8 gün önce neyi göstercek. Allahtan ümit kesilmez diyelim o zaman ne diyelim
Bence normal bi gebelik testiyle yarın yap ama eğer negatif çıkarsa ve hasta olmazsan kan tahlilin git derim ya da dayanabilirsen 14.gunu bekle:)

Allah bağışlasın evladını sorun ne acaba sizin ya da varmı

Esimde hicbir problem yok. Bende pko var. Ama hormonlar normal. rahim filmi temiz.Gecen ay ilk asılamam kimyasal oldu. Genetik testlerde pırtilasma problemi cikti.oglum dogduktan sonra 3 tane kimyasal gebeligim oldu. Meger pırtılaşma problemindenmis. Kan sulandirici ilaç kullanmaya başladim. Yani boşu boşuna 3 tane gebelik kaybettim.

Anladım canım Allahım gücüne gitmesin ama ben kimyasal gebeliği bile umut sayiyorum hiç gebe kalamayan biri olarak kaldiki sen tedaviden sonra doğal yolla gebe kalabilirsin inşallah

canim sen bu ay dikkat etmedin yol falan gittin de hayirlisi diyelim ne diyeyim ama bence doktorunu degis niye ara veresinki bak burda hep diyorlar ilaclarin etkisi gecmemisken tekrar yaptirmak daha etkili diye

Evet canim 5 saatlik yola gittim.asilamadan 8 gün sonra.ama doktor hicbir problem olmaz dedi. yasadigi sehirde degilde Farkli sehirlerde asilama yaptirip hemen ertesi gün saatlerce yolculuk yapan varmis.Bu ayki sorun yumurtalarimdaydi .catlama ignesine ragmen catlamamislardi yinede doktor bir ihtimal şansını denedi. Ben ilkgünden tutmayacagini biliyordum. hersey nasip. dikkat etmekle ilgili degil.oğluma hamileyken betona çakildim agzim burnum elmacik kemiklerim kirildi hicbirsey olmadi. Yeterki o ol desin.sıramızı beklicez.

Anladım canım Allahım gücüne gitmesin ama ben kimyasal gebeliği bile umut sayiyorum hiç gebe kalamayan biri olarak kaldiki sen tedaviden sonra doğal yolla gebe kalabilirsin inşallah

Aman aman canim kimyasal en zor olani. Tutmayinca olmadi diyor üzulüyorsun. Ama birkere beta hcg yi yükselmiş görünce sonra yavaş yavaş düsüşünü takip etmek çok zor. Rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzünü. Saglikla.

Selam nasilsin canim. Benim 2.asilamamda tutmadi. Ilki kimyasaldi. Bugün regli oldum. doktor 4 - 5 ay kendi haline birakalim dedi. Pekte umudum yok artik. Rabbime sükürler olsun 1 tane evladim var.
Selam canim iyim cok sükür.sen nasilsin kuzum?saglik olsun arkadasim,vardir bundada bir hayir.allah diger evladini sana bagislasin.insallah en kisa zamanda tekrarini nasip etsin sana. Sen bilirsin canim, pes pese yapilan asilamalarda tutma sansin daha yüksek oluyor diyorlar,Tabiki rabbim bilir ol desin yeter. Istersen 3.asilamayi düsün derim.ümidini asla kesme,Rabbim hepimize hayirlisini nasip eder insallah

Çok sevindim darısı başıma bat günün ne zamndı aşılamadan kaç gün sonra yaptın testi benm de bu gün 11. Gün aşılamadan sonra
Cankm igne 23 asilama 25 oldu ignenin 9 gununden itibaren negativti testim bol bok su ictim icim disima cikincaya kadar. Subat 4 u yaptigimdada negativdi bugunden pozitiv olaraq basladi umarim gitdikcede koyulasit bugun 12gunum yarin 13, tekrar yapicam. Doktorum 8i kan testi yap dedi ama adetim 12 ocakti. Normalde adetim hep 30 gunde bir oluyo fakat son iki ayda 3,4 gun erken geldi yani nerdeyse 8i adet gunune denk gelmis oluyo adet sancimda var umarim bu testler yaniltmaz beni :)

Insallah canim. Doktor 5 kez klomen kullandigimizdan ara verelim dedi. Asılama icinde eşimin degerleri cok iyi ciktigindan gerek yok dedi. Bu ay incir havuç kürü yapicam. Nasip kısmet.

Insallah canim. Doktor 5 kez klomen kullandigimizdan ara verelim dedi. Asılama icinde eşimin degerleri cok iyi ciktigindan gerek yok dedi. Bu ay incir havuç kürü yapicam. Nasip kısmet.
Insallah Rabbim hayirlisini verir canim.evt 5 ay klomen cok tabi,tamamen tüm hormonlarimizla oynaniyor.pskolojikte malesef cok Etkileniyoruz.benim anladigim kadariyla igneli asilamalar daha iyi oluyor,aklinda bulunsun cnm.belkide hic gerek kalmadan kendiliginden gebe kalacaksin bir dahaki ay,nasip dedigi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…