Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cankm igne 23 asilama 25 oldu ignenin 9 gununden itibaren negativti testim bol bok su ictim icim disima cikincaya kadar. Subat 4 u yaptigimdada negativdi bugunden pozitiv olaraq basladi umarim gitdikcede koyulasit bugun 12gunum yarin 13, tekrar yapicam. Doktorum 8i kan testi yap dedi ama adetim 12 ocakti. Normalde adetim hep 30 gunde bir oluyo fakat son iki ayda 3,4 gun erken geldi yani nerdeyse 8i adet gunune denk gelmis oluyo adet sancimda var umarim bu testler yaniltmaz beni :)
Benm ovitrelle 25 de aşılma 26 sında dün aşılamdan sonraki 10. Gün negatif çıktı erken gebelik testinde. doktor 11 inde test yap dedi. Kafam karıştı Sende belirti var mı

Aman aman canim kimyasal en zor olani. Tutmayinca olmadi diyor üzulüyorsun. Ama birkere beta hcg yi yükselmiş görünce sonra yavaş yavaş düsüşünü takip etmek çok zor. Rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzünü. Saglikla.
Amin insallah canım işte olmayınca onu bile nimet sayiyorum elbetki cok zordur hiç hissetmedim o duyguyu çokta markala bekliyorm hayirlisi insallah

Benm ovitrelle 25 de aşılma 26 sında dün aşılamdan sonraki 10. Gün negatif çıktı erken gebelik testinde. doktor 11 inde test yap dedi. Kafam karıştı Sende belirti var mı
Adet sancisina benzer agrilar var, normalde gogusum adet oncesi cok buyur ve agri olur fakat kuculduler

Canim herhalde ignenin etksii tam gecsin diye demis zaten 2 gun fark var ignemiz arasinda 10 digilde 11 demesi pazaertesine goredir sen 9 itibaren idrar testi yapmaya basla bide igne etkisinin gecmesinden emin ol bol bol su ic dua et ve kendini zaten hamileymis gibi hiss et bunada inan :)

Evet canim 5 saatlik yola gittim.asilamadan 8 gün sonra.ama doktor hicbir problem olmaz dedi. yasadigi sehirde degilde Farkli sehirlerde asilama yaptirip hemen ertesi gün saatlerce yolculuk yapan varmis.Bu ayki sorun yumurtalarimdaydi .catlama ignesine ragmen catlamamislardi yinede doktor bir ihtimal şansını denedi. Ben ilkgünden tutmayacagini biliyordum. hersey nasip. dikkat etmekle ilgili degil.oğluma hamileyken betona çakildim agzim burnum elmacik kemiklerim kirildi hicbirsey olmadi. Yeterki o ol desin.sıramızı beklicez.
hayirlisi canim peki yumurtalarin catlamadiysa kist olmazmi cnm

Bide bu yaptigimda bi qaripti parca parca halinde qirmizi oldu sonrasinda c cizgisi olustu anlamadm ya ben gine pozitiv oldugunu dusunucem yaa

Kizlar test yaptim sonuc negativ bilemiyorum dun ilk yaptgim iki dakika gecmeden okdu digeri bi yarim saat sonra falan cikmisti testlermi bozuktu benmi kimyasal gecirdim moralim cok bozuldu ya anlatamam nasil olur diye diye :KK43:

Canim yarin tekrarlarsin testini. Olmadiysada cok zor biliyorum ama Allah başka dert keder vermesin demekten başka çare yok.

hayirlisi canim peki yumurtalarin catlamadiysa kist olmazmi cnm

2 tane var zaten canim.ama diger aylardada olmustu regliyle attim. Sogan suyu adacayi iciyorum dökülsün diye. Yarin randevum var belli olur. Dokülmediyse dogum kontrol hapi veriyor

Kizlar test yaptim sonuc negativ bilemiyorum dun ilk yaptgim iki dakika gecmeden okdu digeri bi yarim saat sonra falan cikmisti testlermi bozuktu benmi kimyasal gecirdim moralim cok bozuldu ya anlatamam nasil olur diye diye :KK43:
Bugün Kacinci günün cnm?at bir testini buraya.yarin tekrarla ona göre bir yok cizersin

Bugün Kacinci günün cnm?at bir testini buraya.yarin tekrarla ona göre bir yok cizersin
Hicbi silik bile yok dunde gece cok agri oldu adet agrisi fakat normalde hic agri olmazdi bilemedim belkide test yalnis :) dahada direniyorum hamileyim diye :)

Kızlar günaydın. Çatlatma iğnemin 15.günü aşılamamın 13. günü. Sabah ilk idrarımla yaptım. Yarında kan vericem.

Eklentiler

• IMG_20190207_063958.jpg
    IMG_20190207_063958.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20190207_064103.jpg
    IMG_20190207_064103.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20190207_064111.jpg
    IMG_20190207_064111.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20190207_065443.jpg
    IMG_20190207_065443.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 46
Hicbi silik bile yok dunde gece cok agri oldu adet agrisi fakat normalde hic agri olmazdi bilemedim belkide test yalnis :) dahada direniyorum hamileyim diye :)
Canım inşallah çıkar kanda. Ferah tut gönlünü. Rabbim en iyisini en güzelini verir. Hepimize yaşatsın inşallah o duyguyu.

2 tane var zaten canim.ama diger aylardada olmustu regliyle attim. Sogan suyu adacayi iciyorum dökülsün diye. Yarin randevum var belli olur. Dokülmediyse dogum kontrol hapi veriyor
Sen hamile kalabiliyosun canım. İnşallah ilaçsız iğnesiz alırsın güzel haberi..

Kızlar günaydın. Çatlatma iğnemin 15.günü aşılamamın 13. günü. Sabah ilk idrarımla yaptım. Yarında kan vericem.
Tebrijler canim peki on dakika icindemi cikti? Bide kancinci asilamaydi sende? adet agrisi varmi hala? Bide ben testin bozuk oldugunu dusunuyorum ya parca parca halinda kirmizilasti sonrada ortadan capraz silik kirmizi falan oldu zor kendine geldi :) bide gece agri oldu bende suanda hicbisey yok.

X