ne kadar sabırsız bir insanım canım ya ama hala tamamen negatif görmedim çizgiyi ama bu yalancı pozitif bile mutlu ediyor sadece kasıklarımda batma oluyordu artık olmuyorhergün test yapma canim ya, 13.gün yap bence veya 14.gün. insallah o zaman cift cizgi görürsün
Vende col sabirsizdim valla hergun tes yapiyodumne kadar sabırsız bir insanım canım ya ama hala tamamen negatif görmedim çizgiyi ama bu yalancı pozitif bile mutlu ediyor sadece kasıklarımda batma oluyordu artık olmuyor
Canim ben gine test yaptim ama idrar saatini falan dusunmedim negativ cikti normalmi sence sabah ilk idrarimi bekleseydimben yarın sabah ilk idrarla deniycem gene canım. Akşamdan sabaha farketmez gibi geliyo.
Üzülme arkadasim. Insallah hersey Iyi olurne kadar sabırsız bir insanım canım ya ama hala tamamen negatif görmedim çizgiyi ama bu yalancı pozitif bile mutlu ediyor sadece kasıklarımda batma oluyordu artık olmuyor
Canım sabah ilk idrarla yaparsan daha sağlıklı olacaktır gün içinde aldığın sıvılar etkilidirCanim ben gine test yaptim ama idrar saatini falan dusunmedim negativ cikti normalmi sence sabah ilk idrarimi bekleseydim
Oh oh maşallah canım cıkmış bay a sizin adınıza.nasil mutluyum anlatamam burda birir negatif alsa kendim gibi hissediyorum ınsalalh hepimiz yasicaz bu duyguyuCanim nerdeyse yarim saat sonra cikan sonuc test ise one step yazili olan testler allahima sukurler olsun silik olsa cikmis yarin sabah tekrar ilk idrarda yapicam :)
Bugün kaçıncı günündü canmCanim nerdeyse yarim saat sonra cikan sonuc test ise one step yazili olan testler allahima sukurler olsun silik olsa cikmis yarin sabah tekrar ilk idrarda yapicam :)
Ya ben daha inanamiyorum yaaa :) 23yu ignem 25 asilamamdi 12 gun qaliba asilamanin ign etkisi yuzde yuz gecti ona eminin cunki bol bol su ictimde 9 vun artik tam negatifdi :) ah canim bi kan versem bi kalp atisini duysamda iste o zaman tamam digcem allahda herkese nasib etsin insallah :)Oh oh maşallah canım cıkmış bay a sizin adınıza.nasil mutluyum anlatamam burda birir negatif alsa kendim gibi hissediyorum ınsalalh hepimiz yasicaz bu duyguyu
Ya ben daha inanamiyorum yaaa :) 23yu ignem 25 asilamamdi 12 gun qaliba asilamanin ign etkisi yuzde yuz gecti ona eminin cunki bol bol su ictimde 9 vun artik tam negatifdi :) ah canim bi kan versem bi kalp atisini duysamda iste o zaman tamam digcem allahda herkese nasib etsin insallah :)
Amin insallah allah hepimizin yuzunu guldursun :)Oy kuzum nasıl heyecanlisindir şimdi inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsınız alırız 12.gunse bence olmuş Allahın izniyle ben 12.gun regl olmustum
Üzülme arkadasim. Insallah hersey Iyi olur
Canim asilamanin kacinci gunu adet oldun?Selam nasilsin canim. Benim 2.asilamamda tutmadi. Ilki kimyasaldi. Bugün regli oldum. doktor 4 - 5 ay kendi haline birakalim dedi. Pekte umudum yok artik. Rabbime sükürler olsun 1 tane evladim var.
Ben sabah yapıcam bakalım. Varsada daha çok yeni. Sabah ilk idrar en doğrusu.Canim ben gine test yaptim ama idrar saatini falan dusunmedim negativ cikti normalmi sence sabah ilk idrarimi bekleseydim
Çok sevindim darısı başıma bat günün ne zamndı aşılamadan kaç gün sonra yaptın testi benm de bu gün 11. Gün aşılamadan sonraNegativ diyib aglayip yatdimda sonra bi baktim boyle olmus :). Hadi hayirlisi ya bende sabah tekrarliycam agri falan varmi? Bende bghn adet agrisi gibi oldu bide akintjm iki kez adet oldummy diyib lavaboya kactim sukurler olsun hicbisey yok henuz :)
Allah bağışlasın evladını sorun ne acaba sizin ya da varmıSelam nasilsin canim. Benim 2.asilamamda tutmadi. Ilki kimyasaldi. Bugün regli oldum. doktor 4 - 5 ay kendi haline birakalim dedi. Pekte umudum yok artik. Rabbime sükürler olsun 1 tane evladim var.
Bugün belli olmaz ama yarın yaparsan bi ihtimal çıkabilir canmÇok sevindim darısı başıma bat günün ne zamndı aşılamadan kaç gün sonra yaptın testi benm de bu gün 11. Gün aşılamadan sonra